Harmonia Klinikken Reviews 26

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Terese er en multi behandler. Hun mestrer zoneterapi, akupunktur, lymfedrænage, massage, accesbars og andet, og bruger det hele på kryds og tværs i løbet af en behandling. Og det virker! Samtidig... See more

Rated 5 out of 5 stars

En kyndig og meget omhyggelig, alsidig behandling, som virkede. Samtidig en masse gode, relevante råd til, hvad der kan forbedre tilstanden. Tereses store kendskab til flere forskellige behandlings... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun give harmoniaklinikken min varmeste anbefalinger. Terese er en magisk person med en utrolig kompetence, en kæmpe næste kærlighed og hun er en ovenud dygtig behandler. Da jeg... See more

Rated 5 out of 5 stars

100 % det dejligste menneske ❤️ som har den bedste evne til at hjælpe både fysisk og psykisk 🙌🏼 Jeg har udviklet både krop og sjæl hos Terese og kan kun anbefale hendes fantastiske ekspertise t... See more

Company details

1. Wellness Center

Information provided by various external sources

I Harmonia Klinikken tilbyder primært jeg, Terese, indehaver, komplementære behandlinger, som Zoneterapi, Klassisk Massage, Øreakupunktur, Akupressur og Lymfe drænage. I tilæg laver jeg økologisk og naturlig anti-age behandling, som Japansk Lifting, Japansk ansigtsakupunktur og kombinations behandlinger der hele ansigtet, halsen og kroppen får et "lift"

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Et skønt sted at komme og blive…

Et skønt sted at komme og blive behandlet 🤩. Terese er så rar og imødekommende og god til at “læse” hvilke behov krop og sjæl har. Jeg kan virkelig mærke en forskel når jeg går der fra og yderligere i dagene efter. Kan på det varmeste anbefale hendes behandling. / Kate

27 November 2025

Gør noget godt for dig selv….book en tid hos Terese i Harmonia klinikken 🤗

Jeg kan på det varmeste anbefale Terese som din fremtidige behandler….
Du skal bare vide, at når du først har mødt Terese og været i hænderne på hende, bliver du afhængig af hendes holistiske måde at behandle på og hendes altomfavnende hjertelige måde at være på.
Hun ser hele dig, både det fysiske og det mentale, også det du ikke selv er klar over, du har brug for at tage fat på.
Terese er der for dig, og det bedste er, at der er tid til at komme hele vejen rundt om problemerne…. Både ved hjælp af behandling, gode råd og snak.

Du går ikke hjem fra en behandling, du svæver … tak for dig Terese🙏❤️

8 December 2025

100 % det dejligste menneske ❤️

Jeg har udviklet både krop og sjæl hos Terese og kan kun anbefale hendes fantastiske ekspertise til ALLE ❤️

Min dybeste taknemmelighed til Terese for hvor godt jeg har det i dag 🙌🏼❤️

5 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Terese er en vidunderlig holistisk behandler, med magiske hænder❤

Jeg giver sødeste Terese i harmoniaklinikken min varmeste anbefalinger♥️

Terese er en utrolig dygtig behandler med mange kompetencer inden for akupunktur, zoneterapi, acces bars, massage m.m. Hun er super god til at finde ud af hvad dét præcist er man har brug for - og bruger gerne alle ovennævnte kompetencerne på kryds og tværs.

Det er fantastisk og det virker🥰

Terese er en yderst hjertevarm og empatisk person med stor indsigt i det holistiske dvs. både den fysiske og mental helbredelse ~ krop og sind hænger jo sammen😊 ~ så man går altid fra Terese med både ro i krop og sjæl ~ og en vidunderlig følelse af at være blevet set og hørt♥️

Terese får ikke blot 5 stjerner af mig, hun får også 5 ♥️♥️♥️♥️♥️

Terese er en vidunderlig gave, som jeg på det varmeste kan anbefale♥️

10 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste behandler jeg har mødt!

Jeg har en rygmarvsskade som har givet mig forskellige udfordinger med min krop. Og jeg er en anden rygmarvsskadet evig taknemmlig for at anbefalde mig Terese fra Hamonia klinikken. For Terrese har magiske fingre og bruger dem og sine forskellige uddannelser til at hjælpe dig som klient til at få det bedre. Jeg har gået fast hos Teresse i et år hver 3. uge. Og jeg kører glad og gerne fra København til Jyderup; da jeg aldrig før har truffet en behandler der gør mig og min krop så godt! Og jeg forsætter, (nu med lidt længre inteval) for alt hvad hun gør virker, og du får tillige kompetent sparing om din krop og dit sind. Jeg giver Teresse og hamonia klinikken mine varmeste anbefaldinger og kan kun sige; ring og book en tid, selv om der er lang ventetid!

14 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

En magisk kvinde, med magiske hænder

Jeg kan kun give harmoniaklinikken min varmeste anbefalinger.

Da jeg startede hos Terese led jeg af voldsomme smerter grundet fibromyalgi og voldsomme nervesmerter efter en diskusprolaps hvor Kirugen havde været nødt til at skære i min iskiasnerve.
Terese lavet et forløb til mig der er i den grad har givet mig en bedre hverdag mindre smerter og mere overskud.

Uden hende var jeg aldrig kommet til hvor jeg er i dag, så jeg vil næsten sige lige meget hvad du fejler så har Therese en løsning.
Jeg skylder hende så meget tak. 🙏🏼♥️

16 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

En helt særlig behandler med hjerte og nærvær

Terese er ikke bare en faglig dygtigt dybvævsmassør, nada akupunktør, zoneterapeut og flere uddannelser til – hun er noget helt særligt. Hos Terese føler man sig set, hørt og mødt som det menneske, man er. Hun skaber et trygt rum, hvor der er plads til både krop og sjæl.

Terese deler ud af sin ro og sine erfaringer, og hun behandler ikke kun symptomer, men ser hele mennesket bag. Jeg går altid derfra med en dybere kontakt til min krop og en indre ro.

Udover selve behandlingen giver Terese også kloge refleksioner, øvelser og vejledning – ofte med perspektiver, man ikke selv havde tænkt på. Hun er også god til at pege videre til andre behandlere, hvis hun fornemmer, at det kunne gavne ens rejse mod accept og balance.

Terese vil virkelig én det bedste. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger <3

13 May 2025

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra – Terese er en stjerne i sig selv
Jeg er kommet i Terese’s fine klinik i mange år, og kører gerne fra København til Bennebo.
Der er ikke de behandlinger hun ikke mestre.

Zoneterapi, er min ynglings, men også akupunktur, massage, lymfedrænage, og accesbars finder plads i behandlingen, hvis hun fornemmer det vil være godt. Og så får man gode råd med på vejen.
Vil lige sige at Japanske Lifting, er ikke at gå af vejen af, når man skal forkæle sig selv.
Jeg elsker at komme hos Terese.

10 July 2024

Terese er bare unik

Terese er bare unik, og siden jeg kom der første gang for over 5 år siden har hun været en fast del af mit liv. Jeg elsker hendes intuitive måde at behandle på. Hun mærker altid hvad jeg har brug for udover at jeg altid skal have massagen og zoneterapien. Men vi taler også sammen om alt muligt, det er trygt og rart. Har man først været hos Terese så slipper man hende aldrig. ❤️

30 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Terese er en mester i massage og…

Terese er en mester i massage og zoneterapi. Hun er ekspert i at finde de anspændte steder på kroppen og hun mestrer til fulde at få en til at føle sig som et helt nyt menneske efter endt behandling. Samtidig er hun et meget varmt,kærligt og omsorgsfuldt sødt menneske,ven og person som gør alt for mig som klient. Noget som kun de færreste gør. Jeg har kun 5 stjerner at give til Harmonia Klinikken. Jeg fortsætter til evig tid med at komme. Man er fuldstændig afslappet efter endt behandling og blød som smør. Tusinde tak søde kære Terese ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️

30 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Terese er en multi behandler

Samtidig er Terese et varmt og empatisk menneske, så jeg føler mig tryg og virkelig i gode, varme hænder.
Hun er en ener, og var trappen svær at bestige ved ankomst, så er den let at klare ved endt behandling😊.
Smerter og ubehag er kraftig reduceret, og hvis jeg følger hendes gode - og ofte simple råd - og følger op på behandling nogle gange, så genvinder jeg roen i mit sind og krop og oplever en kraftig forbedret bevægelighed.

26 April 2024
Rated 5 out of 5 stars

En kyndig og meget omhyggelig

En kyndig og meget omhyggelig, alsidig behandling, som virkede.
Samtidig en masse gode, relevante råd til, hvad der kan forbedre tilstanden.
Tereses store kendskab til flere forskellige behandlings metoder gør, at man får et vellykket resultat.Har i en uge gået med stærke smerter i ryggen og ned i benet. Efter behandlingen var smerterne næsten væk.

2 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Bedste “egentid” i verden!

Alle burde have sig en Terese!! Det er helt fantastisk hvad hun kan gøre af gode ting for mig - både for krop og sind. Jeg startede ud med kun at komme til en 1/2 times zoneterapi, men Terese overtalte mig til 2 timers blandet massage/zoneterapi og det er den bedste tid og de bedste penge jeg nogensinde har brugt på mig selv. 💚

21 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan ikke fungere uden Terese!

Terese er fantastisk på alle tænkelige måder 🙏🏼 Den behandling Terese kan tilbyde er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg har mange smerter altid, men når Terese tryller, ved at kombinere forskellige behandlingsformer, så fungere jeg meget bedre i hverdagen. Den omsorg og kærlighed der strømmer fra Terese er også fantastisk, jeg kan føle mig 100% tryg i hendes nærvær. Den måde Terese kan fortælle og forklare, samtidig med at hun behandler viser også er stort overskud, og faglig viden. Jeg vil til hver en tid anbefale hende, til alle jeg kender! 🙏🏼

1 February 2024

Supper

Hej Alle.
Har i længere periode haft nakkesmerter grundet mit job, prøvet lidt af hvert for at mindske smerterne😒 men her fandt jeg endelig en massør der kunne sit Job.
Lille sted med stor professionelisme venlighed og trygt.
Eva er et meget varmt menneske der tager sin tid til kunden og lidt til.
Kan varmt anbefales.
Thomas Hansen .

5 January 2024

Fortræffelige Terese!

Om det har været min krop, sind eller sjæl, der har haft brug for behandling, har Terese altid stået klar med en bred vifte af behandlingstyper, visdomsord og nærvær. Man kan mærke, at hun vil en det allerbedste. Jeg kan, og gør det ofte, kun anbefale Terese på det varmeste.

4 March 2023

Jeg har fået min krop igen🙏

Jeg har fået min krop igen🙏
Jeg er meget taknemmelig over at jeg fik Therese anbefalet. Hun one of a kind og ubeskrivelig dygtig. For at gøre noget godt for både min krop og mit hoved kommer jeg forbi månedligt

5 September 2019

Take a closer look