Alltid 100% bra produkter och lagliga. Ctx Cbd olja är en bra produkt utan det förbjudna ämnet THC den har hjälpt mig bra, då jag är smärtkroniker sedan 1980p.g.a. en arbetsskada. Den eliminerar in... See more
See what reviewers are saying
Alltid 100% bra produkter och lagliga.
Alltid 100% bra produkter och lagliga.
Den eliminerar inte värken 100% men den hjälper mig slappna av och den malande värken lugnar sig betydligt.
Bra och överkomliga priser, är du inte nöjd, så ersätts du utan problem.
Fantastiskt högkvalitativa produkter…
Fantastiskt högkvalitativa produkter till oslagbart pris. En eloge också till bolaget och Adel som orkar driva vidare sina bolag trots alla motsättningar från konkurrenter och myndigheter. Hans driv att hjälpa människor till ett humant pris med kvalitativa produkter så alla har råd ger honom absolut 5 xtra guldstjärnor.
Bästa Adel har alltid bra produkter och…
Bästa Adel har alltid bra produkter och bra priser. Har handlat hos han i flera år har alltid varit supernöjd. En sann krigare för folket går igenom allt de han gör för att vi folket ska få bra och billigare produkter för pengarna. Tackar för allt du gör.
Med vänlig hälsning, Milan
Har alltid litat på Adels produkter…
Har alltid litat på Adels produkter tyvärr får han många efter sig pga att flera väljer att skippa dom andra ockrare utan handlar hos Adel istället därför blir det så himla mycket negativt fast det egentligen betyder tvärtom detta negativa gör nog bara att fler handlar av Adel istället tack för dessa troll som inte kan ta bort Adel från marknaden!!! Vi vet vilka ni är inga av er kommer komma undan med det ni sysslar med
Fortsätt handla hos hampakungen Adel står på våran sida!!!
Suveräna produkter till en bråkdel av…
Suveräna produkter till en bråkdel av priset andra tar. Då måste man fråga sej, varför skor sej så många andra på människors ohälsa? För mej är det kvittens på att jag hittat rätt! Inte bara prisvänliga utan Hampakungens produkter är fantastiska! Tack Hampakungen för att du ser till att gunga hampa-kartellen som nu har det stormigt istället för lugnt.
Bästa produkterna
Den ärligaste, intelligentaste, kunnigaste och mest empatiska aktören på den svenska marknaden.
Synd att troll kan skriva osanna omdömen men vi som handlat av Adel vet att han har inte bara dom bästa produkterna utan även dom lägsta priserna.
FALSKA negativa omdömen
Synd att troll kan gå in och lämna falska omdömen! Verkar som om Kungen är under attack.
Handla ni tryggt hos KUNGEN, han är ingen dussinBONDE. Bra priser och bra grejer!
Bästa oljan på marknaden
Har provat de flesta CBD oljorna som de svenska aktörerna har.. Hampakungens oljor är klart de överlägsna i kvalitet, och oslagbar i pris… De som skriver något annat är antagligen ockeraktörena själv med fejkade konto…För som jag skrev så är Hampakungens olja oslagbar
Kunnat trappa ner på värktabletterna 💖
Beställde första gången i sommar och nu har jag beställt igen och wow… vilka produkter🙏🏼💖.
Har haft en ländryggssmärta under drygt två år och nu med hampakaplar, CTX 50 har jag kunnat trappa ner på ”vanliga” läkemedel och min mage mår så mycket bättre. Adel är grymt hjälpsam och kan varmt rekommendera deras produkter
Äkta varor och en Adel som står upp för oss ❤️
Adel är riktigt seriös och en sann entreprenör. Han hjälper de sjuka och alla oss som vill ha naturliga produkter med hög kvalite till fantastiska priser till skillnad från andra ockrare på marknaden som bara vill tjäna pengar. Rekommenderar till 100%
kass service hot om ej få handla
Först och främstället allting jättebra Han skulle skicka olika samples och grejer och så vidare och så vidare men sen fråga satte jag om hon inte han också Hade Isolat i sin olja och det har han han säljer också isolatorlig Men säg att xen också uppbyggd på Isolat även om det är terpener i eller inte gäller inte.... trodde du va man ah ditt ord men du kastar ut alla som ens frågar fel! moget blocka mig överallt..
Bluff företag
Först saknades det varor jag beställt och betalat för.
Sedan saknades det innehållsförteckning förutom på honungen.
Efter analys visade sig att den honung som Hampakungen säljer som "äkta" honung, är sockerblandning med kemiska aromer.
När jag tog kontakt med Adel, blev jag bannad direkt.
Inget annat en ett scamföretag som ute efter lura för tjäna pengar. Sådana skall ha näringsförbud!
Katastrof falska varor
Katastrof. Blev lurad både på det jag hade beställt och de få produkterna som kom fram. Allt blev inte levererat.
Det visade sig inte vara äkta vara som Adel Malouf på Hampakungen påstår. Han säljer falska kemiska kopior=livsfarligt att använda.
Lustig att han skäller på sina konkurrenter, när det speglar honom själv.
Efter kontroll så ser jag att han har massor av olika hemsidor för på så sätt lura kunder genom tro det är olika leverantörer.
Ingen bra service
Var intresserad av att prova hans produkter så gjorde en stor beställning när han hade rea. Men fick endast 2 teer av 7 produkter och inga oljor. Fick tillbaka pengarna, men blev bannad från att handla på deras internetsida trots att det var DEM som inte skickade produkterna.
När man går runt och är beredd på attacker kommer man tillslut attackera oskyldiga, då är man inte bättre än de du först försökte skydda dig från!
Hampakungen är bäst!
Hampakungen är bäst! Marknadens bästa varor och bästa priser! Alltid väldigt nöjd med mina beställningar. Kan inte bli bättre!!!
Bästa produkterna till lägsta priserna
Rätt man på rätt plats. Driver sitt företag med hjärtat och har dom överlägset lägsta priserna på marknaden och ett stort utbud av hampaprodukter i världsklass...
Kommer aldrig handla av någon annan.
Här får man vad som utlovas
Här får man vad som utlovas. Ägaren har ett hjärta av guld, som vill hjälpa människor som är sjuka och i nöd.
Jag har bara bra erfarenheter av Adels…
Jag har bara bra erfarenheter av Adels produkter. Han är duktig, han vet vad han pratar om o hans produkter är välgjorda.
Han håller bra o låga priser. Jag tycker om hans tanke, att alla ska ha råd att kunna köpa alternativa medel.
Jag har bara BRA erfarenheter av en…
Jag har bara BRA erfarenheter av en seriös HampaKungen och hans personal,
Ett företag som gör allt för att…
Ett företag som gör allt för att kunderna ska ha råd att köpa kvalitet till bra priser.
Bästa företaget inom hampa och honung som finns 🌿🙏💚
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.