Haku Shop Reviews 15

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Doe jezelf een plezier en bestel hier NIET…

Doe jezelf een plezier en bestel hier niet. De klantenservice negeert je gewoon als je gaat klagen, en de kwaliteit is waardeloos. Als je al kan uitvogelen hoe het in elkaar moet, dan klopt het nog niet. Schots en scheef, niet massief hout zoals geadverteerd en gammel.

21 April 2026

Artikel is stuk geleverd

Artikel is stuk geleverd. Het artikel kan alleen retour gestuurd worden wanneer de koper de verzendkosten ZELF betaald. Vervolgens wordt er nadat het artikel reeds geretourneerd is met een dure vervoerder een flut onderdeel nagestuurd. Er was niet een klein onderdeel stuk, het hele product was kapot! Wanneer je iets koopt en je stuurt het retour omdat het tegenvalt en betaald dan de verzendkosten snap ik helemaal. Dat hanteren veel webshops. Maar wanneer er een kapot product geleverd wordt kun je geen portokosten in rekening brengen…Daarnaast wordt er niet gekeken wat er werkelijk stuk is. Er wordt lukraak een “onderdeel” opgestuurd. Nooit meer Hakushop!

31 December 2025

Weggegooid geld !

Een witte dressboy hier besteld . Zogenaamd massief hout . Enigste voordeel is dat het snel en netjes bezorgd word aan de deur . Maar wat een slechte kwaliteit zeg . Echt een waardeloos product . Gammel en echt een no go. Zonde van je geld . Zou het eerst via Bol.Com doen maar via hun zelf besteld . Teleurstellend dit .

18 November 2025
Rated 4 out of 5 stars

Correcte afhandeling

Dressboy besteld wat (zoals in meerdere reviews beschreven) niet geheel naar wens. Teruggestuurd maar vervolgens niks meer vernomen. Ook niet op daaropvolgende mails. Echter na een telefoontje alles netjes geregeld. Hebben echt moeite gedaan om te kijken waar het mis was gegaan in het mail contact, teruggebeld en zeer snel het geld teruggestort. Dus kwaliteit product was het misschien inderdaad niet helemaal, maar de afhandeling was top!!

30 June 2025

Miskoop

Dressboy van hout gekocht. Wat een miskoop. Slecht montagevoorschrift. Kost veel moeite om hem in elkaar te zetten. Voorgeboorde gaten corresponderen slecht met de te monteren delen. Na montage blijft het een gammel geheel. Slecht gespoten en hout is slecht bewerkt. Is het aankoopbedrag beslist niet waard

11 December 2024

Miskoop van de maand

2 dressboys van hout besteld. Zag er op het plaatje goed uit. Maar daar stopt het dan. Handleiding klopt niet. Als je deze probeert te volgen krijg je die krengen niet in elkaar. Uiteindelijk maar naar eigen inzicht in elkaar gezet. Nog nooit zo'n dramatisch slecht product gezien.Wat een rotzooi! Gammel, slecht gezaagd en geschaafd. Al helemaal slecht gespoten.
Zodanig verpakt dat je dit nooit ongeschonden kun openen waardoor je retourzending afgewezen zou worden en je dus naar je centen kunt fluiten.
Louche bedrijf waar ik nooit meer iets zal kopen

1 May 2024

2 dressboys besteld

2 dressboys besteld. slecht afgewerkt, scheef en gammel. Was extra gereedschap (boortje omdat gaatje niet volledig was) nodig om alle schroeven goed in te draaien. Had ik wellicht moeten weten gezien de prijs.

24 April 2024

Slechte kwaliteit en service

We hebben een tafeltje besteld bij Hakushop op 15 januari 2024, echter is deze scheef. Dit hebben we meteen vermeld, de eerste keer kregen we een reactie met de vraag om foto’s te sturen. Naar meerdere keren daarna contact te hebben opgenomen hebben we helemaal geen reactie meer gekregen (nu twee maanden geleden) en is ons probleem dus niet opgelost. Zeer slechte service, bestel hier niet! Zonde van je geld.

15 January 2024
Rated 2 out of 5 stars

Hakusop Vvia Bol.com - Trage Afhandeling

Via Bol.com gekocht, erg trage levering. Product niet goed en retour gestuurd, alweer erg trage verwerking. 14 mei retour, 16 mei aangekomen en op 24 mei nog geen bevestiging dat e.e.a. verwerkt is. Als het verwerkt is kan je nog 7 dagen op je geld wachten ..........

16 May 2023

Erg matige kwaliteit.

Mijn dochter had een dressboy gekocht bij dit bedrijf, en papa mocht hem in elkaar zetten. Nu heb ik al heel veel middelmatige Ikea meuk in elkaar mogen zetten in mijn leven, maar Hakushop weet de lat nog wat lager te leggen. Slechte niet kloppende beschrijving en uiteindelijk met wat creativiteit het onding toch in elkaar gekregen. Het ziet er precies uit als op het plaatje nu, dat is het goede nieuws. Jammer alleen dat je op het plaatje niet ziet hoe enorm gammel het is. Het is goedkope rommel, maar nog steeds veel te duur voor de kwaliteit die geleverd wordt.

4 May 2023

Bijzonder slechte ervaringen

Bijzonder slechte ervaringen. Slechte kwaliteit, ondermaatse verpakking en transport. Onderdelen zijn compleet krom.
Ergste is nog hun afwikkeling van retoureren; de voorwaarden zijn zo dat je naar je geld kunt fluiten. Niets kopen hier!!

2 November 2022

Dramatische kwaliteit

Op 10 augustus nachtkastje en wandkapstok besteld. Bij levering bleek kapstok bijna uit elkaar te vallen ( heb er zelf maar wat schroeven bij gezet) en het nachtkastje was zwaar beschadigd. Contact opgenomen met Hakushop en er werd een nieuwe opgestuurd. Deze was ook beschadigd en na nogmaals met klantenservice contact te hebben opgenomen had ik afgesproken dat ik er van 2 één zou maken. Ze zouden dan iets met de prijs doen. Nou dat kan je dus vergeten.

25 August 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look