Håndklædetørrer.dk Reviews 1,555

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

1. Radiator Shop
  2. Bathroom Remodeler
  3. Bathroom Supply Store
  4. Plumbing Supply Store

About Håndklædetørrer.dk

Written by the company

Velkommen til Håndklædetørrer.dk, der specialiserer sig i salg af håndklædetørrere og radiatorer. Vi er stolte af at have Danmarks største udvalg af produkter inden for vores kategori. Vi har over 15 års erfaring i branchen, og vores ekspertise har gjort os til en af de mest respekterede virksomheder i vores felt.

Vores virksomhed har et stort udvalg af håndklædetørrere i forskellige størrelser og stilarter, der passer til ethvert badeværelse. Fra moderne og minimalistiske design til mere traditionelle udseende, vil vores kunder finde et bredt udvalg af håndklædetørrere, der passer til deres stil og behov. Vores produkter er af høj kvalitet og er designet til at give en pålidelig og holdbar ydelse.

Udover vores udvalg af håndklædetørrere har vi også et stort udvalg af radiatorer i forskellige størrelser og stilarter. Vi har radiatorer til ethvert rum i huset og i enhver stil. Vores produkter er af høj kvalitet og er designet til at give en effektiv og pålidelig opvarmning af rummet. Vores radiatorer er lavet af materialer af høj kvalitet og er designet til at holde i mange år.

Vores showroom er beliggende i Vallensbæk Strand, hvor vi byder vores kunder velkommen til at se vores produkter og modtage personlig rådgivning. I vores showroom kan du se og røre ved vores varer, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dit hjem. Derudover kan vores kunder også bestille vores varer online på vores hjemmeside og få dem leveret direkte til deres hjem.

Adresse: Egeskovvej 9-11, 2665 Vallensbæk Strand

Nice product

Nice product

18 December 2025

Kære Pietro

Mange tak for din anmeldelse 😊

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produktet.

Tak fordi du handlede hos os – vi håber at kunne hjælpe dig igen snart!

Rated 1 out of 5 stars

Ripped off - not given the right discount and no money seen

We went to the shop to look at radiators for towels - and found a model we liked. I asked if there's going to be a summer sale anytime soon (because we we're not in a hurry), and he said yes - but if I would buy something from him today, he would give me a good price. He gives me 15% off, which sounds great at we buy the radiators. The minute I arrive home, I can see they say on their website 20% off in stores?! This was not online, but stated as discount in the store! I call him and tell him that it must be a misunderstanding - and he agrees to transfer the 5% back to me (after some arguing that he doesn't know what happens online!). I have never seen the money, even after calling and emailing several time. Stay away from these guys, they are very dishonest!

17 July 2025

super service

17 July 2018

Kære Bruno

Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi gør meget for at kunderne bliver tilfreds, og vi er glade for at du også er blevet det.

God service..

21 February 2018

Kære Benny
Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse . Vi er glade for at du er tilfreds og føler dig godt behandlet, det håber vi naturligvis at alle vores kunder føler.

Rated 4 out of 5 stars

super fin service !

23 November 2017

Kære Kunde

Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse og håber at du får stor glæde af dine varer.

God service punklig levering

God service punklig levering
Tak

1 October 2017

Kære Kenneth

Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, og vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse.
Vi håber at du får stor glæde af dine varer.

Ha' en dejlig dag :-)

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering - super kvalitet.

26 August 2017

Kære Helle

Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre at det hele er gået godt, og vi håber at du får glæde af dit indkøb.

Super fantastisk service

Fantastisk god service, yderst professionel service og levering.

18 July 2017

Kære Anette
Tusind tak for at du har taget dig tiden til at anmelde os her på Trustpilot.
Specielt tak for de søde ord. Vi er glade for at du er tilfreds med ekspeditionstid og føler dig godt behandlet.
Det er bestemt noget vi er rigtig glade for at høre.

fortsat god sommer :)

Rated 5 out of 5 stars

God og hurtig ekspedition.

27 June 2017

mvh.
Håndklædetørrer.dk

Show reviews in all languages. (1,555 reviews)

Take a closer look