Tevergeefs zocht ik naar een verslag over de bekerfinale volleybal voor heren en dames gespeeld op 26 februari in het sportpaleis. Waar, in welke editie kan ik hierover lezen? Mij lijkt dat alleen... See more
See what reviewers are saying
Waar is de tijd dat er in sportdeel van de krant over verschillende sporten wert geschreven van de 16 bladzijde zijn er 14 over voetbal, 2over wielrennen en die gaan dan over een buitenlander van d... See more
Company details
Information provided by various external sources
Korte artikels opgedeeld in rubrieken, dossiers, lezersbrieven, forum, diensten en zoekertjes.
Contact info
Belgium
- gva.be
De beste krant
De beste krant . Steeds interessante artikels over de financiële belangrijke zaken . Moelijk te vinden vandaag de dag .
Vriendelijke medewerker, maar geen oplossing – teleurstellende service
Begin januari 2026 kocht ik een elektrisch deken bij dit bedrijf omdat ik twee rugoperaties moet ondergaan. En dat zou me comfortabel warm houden daarna.
Het deken kwam in perfecte staat aan, het display werkt, maar het warmt niet op.
Ik heb hen meteen hiervan via e-mail op de hoogte gesteld.
Tegelijkertijd werd ik zwaar ziek met een ernstige griep en geen stem en was wekenlang niet in staat om te bellen.
Ik heb meerdere e-mails gestuurd naar de klantendienst, maar kreeg telkens als antwoord dat ik moest telefoneren. Ondanks dat ik mailde dat ik geen stem had en ze me niet zouden verstaan.
Je moet ieder keer op hun site een nieuwe mail starten, want 'reply' op hun mails kan niet.
In 2026 vind ik het onbegrijpelijk dat communicatie via e-mail niet volstaat, zeker voor mensen die tijdelijk of permanent niet kunnen spreken.
Vandaag, 10 februari, heb ik mijn stem terug en kon ik eindelijk bellen. De medewerker was vriendelijk, maar de enige oplossing die men aanbiedt is dat ik het defecte deken moet terugsturen vóór 16 februari.
Ik ben nog steeds ziek, woon alleen en heb niemand die dit voor mij kan regelen.
Bovendien staat mijn eerste rugoperatie gepland op 20 februari, de 2de de week erna.
Ik vroeg of men kon garanderen dat ik vóór die datum een vervangend deken zou ontvangen indien ik het onmiddellijk terugstuur.
Dat ging waarschijnlijk niet gebeuren.
Voor 16/02 retourneren, nu ik nog zo ziek ben is onmogelijk.
En daarna, na mijn rugingreep helemaal niet en moet ik liggen onderhandelen met een andere firma die hen dit produkt leverde.
Allemaal terwijl je aan het herstellen bent van serieuze ingrepen.
Met andere woorden:
ik blijf zonder werkend elektrisch deken vlak voor een medische ingreep waarvoor ik het specifiek, op tijd, heb aangekocht.
Vriendelijkheid aan de telefoon is fijn, maar echte klantenservice betekent meedenken en een oplossing bieden.
Dat betekent concreet dat ik mogelijk zonder werkend deken zit vlak voor een medische ingreep waarvoor ik het specifiek heb aangekocht.
Dat is geen klantgericht denken.
Dat is het strikt volgen van procedure zonder rekening te houden met de situatie van de klant.
Wie hier bestelt, moet hopen dat er niets misloopt.
Want als er een probleem is, staat procedure blijkbaar boven oplossing.
Ordernummer: GA1000369477
Weet niet echt wat ik ervan moet vinden…
Weet niet echt wat ik ervan moet vinden tot nu toe.
👍👍 leuk om online te lezen
👍👍 leuk om online te lezen, ben een abonnement aan het overwegen
Heel tevreden van deze krant
ontevreden over zaterdag geen krantenbezorging
sinds dat de zaterdag krant niet meer wordt geleverd door bpost hebben wij nog maar 1 krant ontvangen. Al vele malen ingevuld dat wij die niet krijgen, je ontvangt dan een antwoord dat ze die gaan naleveren als je je abonnement wijzigt. Ook vele malen telefonisch doorgegeven. Uiteindelijk de papieren zaterdagkrant opgezegd (wel betalen en niet leveren, dat klopt toch niet!) En nog eens navraag gedaan wanneer ze die kranten dan gaan naleveren die wij al die tijd niet hebben ontvangen. Blijkt dat ze die helemaal niet gaan naleveren. Vindt ik toch wel oplichterij en slechte service, Waar blijven in hemelsnaam al die zaterdag kranten die niet worden geleverd ? Ik denk dat ze dat bij GVA ook niet weten.
Veel politieke propaganda !
Ik schrijf deze review voor mijn ouders…
Ik schrijf deze review voor mijn ouders en schoonouders, die nu al vier weekends op rij geen krant hebben ontvangen. Ze zijn al meer dan 40 jaar trouwe klanten van GVA. Sinds de samenwerking met de nieuwe verdeler werd aangegaan, is dit probleem helaas schering en inslag. Kosten besparen op de levering lijkt een slimme zet voor de directie, maar als ze geen betrouwbare levering kunnen garanderen, zou het misschien beter zijn om helemaal te stoppen met het leveren van kranten aan huis.
De klantenservice van GVA lijkt in ieder geval niet te bestaan. Niet leveren waar mensen voor betalen, is simpelweg diefstal.
Als het kon gaf ik min 5 sterren
Als het kon gaf ik min 5 sterren, maar dat gaat spijtig genoeg niet.
Bij het invoeren van de nieuwe leveringsmethode door een externe partner, loopt het volledig fout, krant om 7 uur, 9 uur, 10 uur of 11 uur. Wanneer ik dan met de kranten bon een krant ga halen in mijn dorp, steekt er bij mijn thuiskomst plots een krant in mijn bus, dus die dag 2 kranten. Contact opgenomen met de gva, de eerste persoon kon mij niet helpen en kon mij ook niet doorverbinden met de juiste persoon. Opnieuw gebeld, deze dame was zo onvriendelijk en klapte volledig naast de kwestie, zij was hiervoor waarschijnlijk opgeleid. Zelfs wanneer zij haar geleidk niet kon halen legde zij de hoorn op. Dus heb ik geluk dat ik maar voor 1 jaar een abbonement heb, want hierna nooit meer nog een abbonement voor de krant en zeker niet bij de gva.
Week-end
Sinds 15 maart 2025 hebben wij al 12 maal geen krant ontvangen , waaronder 9 week-ends .Steeds vermeld GVA dat het abonnement met 1 dag gaat verlengd worden doch dit is niet waar of zeker niet controleerbaar bij domiciliering .We betalen dus iets op voorhand wat we nooit krijgen en dat is diefstal ! Wij proberen steeds GVA klantenservice te bereiken maar dat is onmogelijk . Wij hebben al mails en brieven verstuurd zonder resultaat en alzo is de klantenservice van GVA onbestaande !
Al weken geen krant of de verkeerde…
Al weken geen krant of de verkeerde krant of de ochtendkrant komt in de namiddag, als er al een krant bezorgd wordt dan hangt die half uit de bus en wordt nat bij regen. Dan ontvang je coupons om de krant 10 km verderop zelf te gaan halen maar de kiosk heeft er ook geen meer. Geklaagd bij hoofdredacteur en ceo mediahuis, geen (re)actie. Erg, erg slecht. Ongezien.
Eén ster is nog teveel.
Eén ster is nog teveel.
De laatste tijd zeer slechte levering van de krant.
Telefonisch contact opnemen is zo goed als onmogelijk, ze zijn zogezegd met zijn allen in gesprek,
Ze laten je zo lang wachten totdat je de hoorn terug oplegd.
Het abonnement met 1 dag verlengen en verder gebeurd er niks.
Hopeloze en betweterige service
Een ster is zelfs te veel !
Een ster is zelfs te veel !
Ik plaats op 3 maart een bestelling. (Inkcartridges)
Leveringsgarantie: bestellen voor 22:00 u, 's anderdaags in de bus !
Na 5 dagen bel ik voor info: "We hebben ons vergist, en zullen de website aanpassen. Maar het zal 10 dagen duren."
Maandag ll. bel ik terug (17/03). Een andere medewerker: "oei, dat zou niet mogen hé. U zal het morgen in de bus hebben. Maar u krijgt van ons een tegemoetkoming hiervoor."
IK KRIJG GISTEREN EEN MAILTJE MET EEN TEGOEDBON VAN 5 EURO OP EEN VOLGENDE BESTELLING. IK WIL HELEMAAL GEEN TEGOEDBON ! IK WIL MIJN BESTELLING DIE IK BETAALD HEB OP 3 MAART !
Vandaag bel ik terug: er is nog steeds niet verstuurd.
De medewerker zegt me dat het waarschijnlijk volgende week dinsdag zal zijn, maar zeker is hij niet.
Als ik hem wijs op de onwaarschijnlijke negatieve reviews op TRUSTPILOT, zegt hij me: "ja maar dat zijn alleen de slechte" . Ik vertel hem, dat er GEEN ANDERE OPSTAAN !
Beste mensen, 1 ding: GVA SHOP VERMIJDEN !
Ik overweeg nu zelfs op mijn abonnement van de GVA op te zeggen en een andere krant te gaan lezen.
Al zeker anderhalve maand de krant niet.
Al zeker anderhalve maand de krant meer niet, of te laat in de bus. Al jaren Abonnement! Drie weken aan een stuk elke dag telefonisch doorgegeven. Ze gingen er iets aan doen. Tot op heden nog niks van gemerkt! Abonnement opzeggen dan maar zeker.
Leuk nieuws alleen betaal je voor elke…
Leuk nieuws alleen betaal je voor elke artikel bijna tegenwoordig
Al vijf weken geen krant meer gehad
Mijn vader heeft een abonnement op de GVA. Vroeger altijd keurig en op tijd in de brievenbus. Sinds de krant niet meer gebracht wordt door bpost geen enkele meer gehad (5 weken).
Al vier maal tel. contact opgenomen, zonder resultaat. Zéér slechte service!
Firma is totaal ONBEKWAAM! Gaat abonnement afzeggen.
Rioolblad Van Antwerpen
Rioolblad Van Antwerpen. Dankzij commercanten als Mediahuis en DPG Media kan je in Vlaanderen geen hoogwaardige verslaggeving van het nieuws meer lezen. Een aanbod van elders bijeengeraapte materie, snel voorzien van wat extra taalfouten en een clickbait titel, en voila, klaar voor publicatie op gva.be. Ik wil het zelfs gratis niet meer lezen.
Decompressiesokken
Zeer slecht.Retourneren niet mogelijk.maat 39/42 besteld.
Een kind met maat 36/38 past er niet in zo klein is hun artikel.
Ze weigeren je abonnement stop te…
Ze weigeren je abonnement stop te zetten! Je kan online je abonnement aangaan, maar niet stopzetten. Daarvoor moet je bellen. Dus heb ik gebel, maar als antwoord gekregen dat ik te vroeg bel. Een aangetekende brief gestuurd en nog eens gebeld met dezelfde melding: je moet binnen een maand terugbellen. Afzetters die je aan het lijntje houden en het haast onmogelijk maken je abonnement op te zeggen!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.