See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fra jeg blev introduceret til Butik Gunnva for år tilbage, har det stort set været det eneste sted, som jeg har købt mit tøj. Ikke bare fordi Gunnva selv er et powerhouse i butikken, og kan huske... See more

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste kundeservice og stemning, man bliver vejledt og får ærlig feedback samtidig arrangerer Gunnva skønne events og live fra facebook og gør en stor indsats for at skaffe udsolgte vare til sine... See more

Rated 5 out of 5 stars

En butik der altid går den ekstra mil for sine kunder. Skøn betjening og ærlig respons. Mit klædeskab er næsten kun fyldt med tøj fra Gunnva. Handler primært på live salg da jeg her får tøj i god kva... See more

4.8

3-star
2-star
1-star

Go service

Go service med hjælp til str, model og det passer så man bliver glad for det man modtager.
pakker kommer hurtig og det er også let at sendte retur

9 August 2025

1000 tak for din anmeldelse Helle 🙏 og TAK for du vælger at handle her ❤️

God købsoplevelse

De havde lige den tunika jeg gerne ville have - i min størrelse. Lynhurtig ekspedition.

9 May 2025

1000 TAK for din anmeldelse Trine 🙏 og TAK for du valgte min butik ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Altid en fornøjelse at se og høre live… al

Altid en fornøjelse at se og høre live fra Gunnva - jeg følger alt og deltager i alt. Er en kunde der bare kommer forbi og hygger og shopper, kan jo ikke lade være😍

21 May 2025

Reply from Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Dorthe 🙏 og elsker jo at få besøg i butikken så tak for det også ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Varen stemmer overens med de…

Varen stemmer overens med de beskrivelser og billeder jeg så på hjemmesiden. Varen kom indenfor få dage

21 May 2025

1000 TAK for din anmeldelse Karin 🙏 og TAK for du valgte at handle her ❤️

Rated 4 out of 5 stars

Nem bestilling og hurtig levering 👍 Den…

Nem bestilling og hurtig levering 👍 Den manglende stjerne skyldes, at jeg ikke selv kunne vælge hvilken pakkeshop, jeg ønskede levering til 🫣 Det er virkelig en mangel i et ellers fint koncept.

7 May 2025
Unprompted review

Reply from Gunnva

1000 tak for din anmeldelse Birthe 🙏 Grunden til du ikke kan vælge pakkeshop er at det simpelthen er for dyrt for en lille selvstændig butik som min at betale for i den webshop løsning jeg har :( Men en anden gang er du velkommen til at skrive hvilken pakkeshop du ønsker så vil jeg forsøge at få ønsket opfyldt 🤞🏻 TAK for at handle her ❤️

Altid en god betjening.

Altid en god betjening.
Højt humør .
Og gode events hvor man kan købe tøj til en god pris.

8 April 2025

Reply from Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Annette 🙏 og tak for du vælger at komme her i min butik ❤️

En super service

17 March 2025