Company details

1. Wholesale Market

Information provided by various external sources

Vi er en online handelsplads der sælger alle former for kontorartikler til fornuftige priser. Finder du ikke din varer online er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 96400000. Hvis varen er på lager afsender vi den samme dag, hvis vi har ordren inden 16.30. Vores forsendelsespartner er postnord.

Rated 1 out of 5 stars

HVOR F BLIVER MINE VARE AF?

Bestilte nogen plastlommer som var på lager.
efter en havde jeg ikke modtaget dem i nu.
Skiver til deres suport men køre ingen ting overhovedet. hvad har i helt op givet at drive forretning?

29 October 2024

Får ikke min bestilling.

Ordre bestilles d. 23/12-23. Tænker de holder jule/nytårsferie, helt ok, så bliver den sikkert sendt lige efter nytår. Men NEJ.... Hører ikke fra dem.
Sender mail ang. Manglende ordre d. 8/1-24 og hører ingenting. Sender igen en mail d. 14/1-24 svarer stadig ikke på mail og har stadig ikke fået mine varer.

30 January 2024
Rated 1 out of 5 stars

Hvor bliver mine varer af????

D. 14.8. Bestilte jeg et vægur på Gowikings og intet har jeg hørt udover min ordre bekræftigelse samme dag. De tager ikke tlf i deres tlf tid, men sjovt nok så har de hævet pengene på min konto.
D. 26.9.22 Opdatering: I svarer stadig ikke på mails så jeg prøver igen herinde. Jeg vil gerne annullere min ordre. Vil I venligst bekræfte at det er gjort?

14 August 2023

Reply from Gowikings

Hej Gitte, beklager at vi ikke har fået besvaret din mail samt telefon, der har været ekstraordinært travlt og det er selvfølgelig ikke ok. Det er korrekt der er længere leveringstid på dette produkt da det er en skaffevare. Jeg kan dog oplyse dig om at pengene ikke er trukket fra din konto. De bliver først trukket når varen bliver afsendt fra vores lager. Jeg har set din mail fra i fredags og besvarer selvføgelig denne, inkl. dokumentation på at pengene ikke er blevet trukket. DBH Thomas

Fantastisk kundeservice

Jeg kan kun give 5 stjerner - ville meget gerne have givet 10 stjerner.
Jeg fik en fantastisk god service.
En af de bestilte varer var udgået fra forhandleren, Thomas fra Gowikings fandt varen i en anden forretning, og bestilte den hjem til mig.
Varen var dyrere, men jeg skulle ikke betale mere, tværtimod fik jeg en god rabat.
Jeg har fået en rigtig god behandling af Thomas fra Gowikings - tusind tak.
Jeg vil helt sikkert handle her igen og jeg kan varmt anbefale dem.

18 August 2023
Rated 2 out of 5 stars

Umulige at få fat i og ingen beskeder om forlænget leveringstid

Opdatering: Efter jeg skrev en sur mail til dem, om at jeg ville have afbestilt min ordre OG jeg skrev denne anmeldelse på trustpilot fik jeg endelig svar. Derfor får de den ekstra stjerne.

Jeg bestilte en vare d. 20. August, og fik straks en ordrebekræftelse, hvori der stod, at jeg ville få besked, lige så snart varen var sendt afsted. Der står på hjemmesiden at de leverer indenfor 1-3 dage, så efter 6 dage skriver jeg en mail, for at høre hvor min vare bliver af. Intet svar. Jeg forsøger at ringe til dem flere gange, men ingen tager telefonen! Jeg har skrevet mails til dem - men jeg får ikke svar.
Og her 8 dage efter er de stadig umulige at få fat på! Og jeg har stadig ikke hørt om de overhovedet har tænkt sig at levere min vare!

28 July 2023

Reply from Gowikings

Hej Christina, vi har allerede svaret på din mail som du sendte før i dag, du har også sendt os en mail i onsdags. Grundet ferieperiode har der været lidt forsinkelse på besvarelser samt leveringer fra leverandører, som vi også skrev til dig før i dag. Omkring din bestilling, så står der på den pågældende vare som du har bestilt, at der er ca. 4-7 dages leveringstid da det er en skaffevare. Ved lagervarer står der også specifikt at der er 1-3 dages leveringstid på disse, det er korrekt. Men varen du bestilte var en skaffevare, og dette fremgår også helt klart. Dette skrev vi også til dig før i dag med screenshot af varen som du havde bestilt samt leveringstiden på denne. Vi beklager selvfølgelig at din ønskede leveringstid ikke har været som forventet. Rigtig god sommer.

DBH / Søren

Ingen kontakt og information

Jeg bestilte noget fra jer d. 5 januar og fik hurtig en bekræftelse samt oplyst at de vil give besked når det er sendt. Det sker dog ikke og jeg skriver flere mails samt ringer til jer for at hører til min odre. Dog med ingen held. Så jeg ved slet ikke om jeg får denne ting som er en fødselsdagsgave som snart skal gives. Det er dårlig service at man slet ikke kan komme i kontakt med jer!

4 January 2023

Kære Maja

Vi har mailet sammen og lige for at summere op, som det fremgik af vores hjemmeside var der 5-7 dages leveringstid på produktet, hverdage. At du ikke har fået svar på din mail er selvfølgelig en fejl og dette har vi også beklaget i vores mailkorrespondance. Vi har også prøvet at finde en løsning så du kunne få produktet inden for rette tid, men dette var du ikke interesseret i, selvom det var inden for den lovede leveringstid. Du var bange for vi var en scam side grundet manglende svar, det er vi på ingen måder ikke, vi er E-mærket og overholder de standarder der er pålagt webshopper. Vi er kede af at du ikke har fået svar med det samme efter din første mail og det skal vi kunne gøre bedre. Din ordre er selvfølgelig annulleret, håber du fandt din fødselsdagsgave. Rigtig god dag.

DBH Søren

Rated 1 out of 5 stars

Pas på med at handle ved Gowikings

Bestilte 18 maj et webcam ved Gowikings. Valgte at handle med Gowikings da det fremgik af hjemmesiden, at de var leveringsdygtige med kort leveringstid.
Imidlertid blev ordren bekræftiget til levering en måned senere, hvorfor ordren blev annuleret. Annuleringen blev bekræftiget af Gowikings 29 maj.
19. juni meddeler Gowikings at de trods annuleringen har afsendt webcammet, og de trækker efterfølgende beløbet på min konto.
Ved tlf kontakt og mail aftales med Gowikings, at jeg sender webcammet retur for egen regning, og at samlede beløb refunderes umiddelbart (DKK 734,28).
Efterfølgende har jeg haft flere tlf samtaler og mail korrespondance med Gowikings, der konstant lover at udrede udlægget, hvilket til dato endnu ikke er sket.
Kan kun fraråde enhver handel med Gowikings.

3 August 2020

Kære Bent Vestergaard,

Først og fremmest tak fordi du deler din feedback, og vi beklager den uheldige oplevelse du har haft, som på ingen måde lever op til det serviceniveau vi som virksomhed står for.
Det var et uheldigt sammenfald og det kan vi gøre bedre. Din oplevelse er blevet gennemgået i vores support team og har medført en opstramning af være interne procedurer.

Vi har overført dit udestående til din konto og du er velkommen til at kontakte mig med yderligere kommentarer eller forslag, som du ønsker at dele, da kundeoplevelsen er vigtig for os.

Rigtig god dag.

Meget fin service

Meget fin service, ud af 30 cd mapper var de 28 perfekte. Da vi ringede og klagede vores nød omkr. de to, der var bundløse, var svaret: "Vi sender nogle nye". Vi skulle endda IKKE ned i pakkeudleveringsstedet efter dem, de nye fine kom lige til døren. Tak skal I have.

30 June 2020

Super sted at handle

Bestilte den ene dag. Modtog pakken dagen efter. Rigtig god service. Det er ikke sidste gang, jeg handler der.

24 June 2020

Hej Susanne
Mange tak for dine pæne ord om os, dem er vi rigtig glade for.
Vi bestræber os altid at gøre det bedste for vore kunde og give dem en rigtig god oplevelse hver gang de handler hos os, og så er det super dejligt når kunderne så bekræfter dette for os.
Mange tak for det og ha en rigtig god dag.

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig levering og en fantastisk…

Super hurtig levering og en fantastisk service Mange tak for det

19 June 2020

Hej Morten
Mange tak for dine pæne ord om os, dem er vi rigtig glade for.
Mange tak for det og ha en herlig dag.

Gode produkter

Gode produkter, og kanon service

24 April 2020

Hej Jacob
Mange tak for din anmeldelse og rigtig dejligt at vi kunne hjælpe dig.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk site at handle på

Fantastisk site at handle på. Leveringen var i top og god service fra den kompetente sælger, da jeg ringede med spørgsmål til en levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Jeg vil klart handle hos dem igen.

23 April 2020

Reply from Gowikings

Hej Lisbeth, dejligt at vi kunne hjælpe, vi ser frem til at kunne betjene dig igen, rigtig god aften :)

Super god oplevelse

Sjældent oplevet så venlig og opfølgende kundeservice 😀 bestilte søndag aften kl 21.30 og havde varen tirsdag, det er da til topkarakterer 👍
Mvh. Bente Nielsen

21 April 2020

Reply from Gowikings

Hej Bente, vi takker mange gange her fra :)

Kunne ikke være bedre.

Jamen der er ikke meget at komme efter her. Jeg bestilte det en fredag, havde det mandag. Ingen skrammer, fin indpakning, præcis hvad jeg havde bestilt. Kunne ikke havde været bedre. Jeg kiggede selv her efter nogle reviews, men jeg fandt ingen, jeg valgte at give det et forsøg alligevel, da de var billigst, og jeg kunne se der var E-Mærke og HTTPS. og bestemte mig for at give det et skud og hvis det gik godt, så ville jeg lave et review. Så her er vi.

6 April 2020

Reply from Gowikings

Hej Minisoft, tusinde tak for de fine ord, rigtig god påske :)

Rigtig fin handel :)

Alt foregik lige efter bogen - jeg nåede faktisk at blive nervøs efter betaling fordi jeg intet kunne finde af anmeldelser og hverken havde modtaget ordrebekræftelse eller opdateringer på ordren, men det viser sig, at firmaet er nyopstartet og både ordrebekræftelse og besked om afsendelse var endt i spam :) Men ALT gik perfekt, har netop modtaget min ordre i dag, i super stand og alting :)

Lidt dyr forsendelse, til gengæld er priserne generelt lave i forhold til andre steder så det udligner lidt hinanden :)

Jeg vender bestemt retur når jeg igen mangler skriveredskaber! :)

19 February 2020

Hej Louise
Mange tak for dine pæne ord om os, dem er vi rigtig glade for.
Mange tak for det og ha en rigtig god dag.

Take a closer look