Bestilte min vare hørte meget sparsomt, de oprettede fragt uden at indlevere pakken, har faktisk spæret kort og lign fordi jeg troede det var svindel. Har netop modtaget min varer, og den virker f... See more
See what reviewers are saying
Jeg må desværre tilskrive mig alle de andres anmeldelser. De trækker pengene men man modtager ingenting og kan ikke komme i kontakt med dem🤬 Jeg plejer aldrig at ryge i kløerne på disse fupfirma... See more
Opdateret : pakke modtaget efter 2 uger, og ikke som der fremgår 3 dage - årsagen varen er fra KINA - og kst 25 kr på Temu, og netop Temu ønsker jeg ikke varer fra !! Pengene er trukket - ingen pa... See more
Jeg har i dag 20/12 modtaget mine vare som blev bestilt start december Penge trukket den 5/12. Så troede heller ikke at jeg ville modtage mine vare. Vare er som bestilt. Korrekt at de ikke er vi... See more
Jeg bestilte en pandelampe de hæver…
Jeg bestilte en pandelampe de hæver pengene men sender ingen ring
Har fået en sporingsnummer men den er falsk . Luk det snyde firma
husk og humbug
Dårlig butik der det er fuske humbug den butik skal sgu lukkes
Svindel
Bestilte den 30. november, fik ordrebekræftelse, men har intet hørt siden. Pengene blev taget fra min konto den 3o november. Svindlerfirma.
Kinesiske varer!!
Pengene er trukket - ingen pakke at spore.
Mon nogen overhovedet har modtaget ?
Fusk?
Fusk?! Øv! Bestilte den 2. Dec. Pengene trukket men intet fået. Ingen pakke at følge… tror det er Snyd og humbug. En julegave mindre 🤕
Lad være med at købe her
De skriver at pandelampen er på lager har intet hørt. Men pengene er trukket på kontoen så spar jeres penge
Jeg har bestilt en pandelampe d.17…
Jeg har bestilt en pandelampe d.17 november. Har intet hørt, andet end den mail jeg fik som ordrebekræftelse.