See what reviewers are saying
Det gået for stærkt for firmaet. Prisen holdt men finish er også derefter. Efter 1 års gennemgang er tingene fra håndværkerne stadig ikke udbedret selv om flere mailkorrespondancer med Give Huset... See more
Vi kan klart anbefale Givehuset når der skal bygges. Vi havde fra start en god kommunikation med firmaet som giver en troværdig vejledning samt fuldstændig gennemskuelige priser. Firmaet benytter u... See more
Company details
Written by the company
Arkitektfirmaet Give Huset A/S - personlig byggerådgivning siden 1960. Vi har bygget mere end 5000 huse siden da og det er den erfaring vi videregiver til bygherre der enten selv ønsker at stå for byggeriet eller som ønsker hjælp til et byggeri. Vi mener derfor også, at vi fortsat kan tilbyde et af landets sikreste løsninger, som skaber tryghed og kvalitet for alle vores kunder – uanset byggetidspunktet. Arkitektfirmaet Give Huset tilbyder nemlig alle muligheder. Om det skal være et design, country, classic eller retro hus. Det bestemmer du. Vi hjælper dig sikkert gennem processen. SELVBYG | MEDBYG | FÆRDIGBYG Kontakt os for en uforpligtende samtale og et gratis skitseforslag. Første møde af 1 times varighed og indenfor vores åbningstider er ganske gratis og inkl. 1 stk. skitseforslag og 1 stk. prisoverslag.
Hjortsvangen 1 B, 7323, Give, Denmark
- rasmus@givehuset.dk
- givehuset.dk
Give Huset og deres personale leverer i…
Give Huset og deres personale leverer i den grad op til deres løfte om kvalitet, tryghed og en god byggeoplevelse. Deres kombination af erfaring, fleksibilitet, stærk kommunikation og dygtige medarbejdere gør dem til et oplagt valg for alle, der drømmer om et nyt hjem eller en professionel renovering med sjæl og omtanke.
En varm og helhjertet anbefaling herfra.
Fantastisk service da vi skulle have…
Fantastisk service da vi skulle have total renoveret vores hus.
God vejledning, til at vælge produkter

Reply from Arkitektfirmaet Give Huset A/S
Vi har brugt Givehuset som rådgivere i…
Vi har brugt Givehuset som rådgivere i forbindelse med en stor villa renovering og modanisering. Sammen fik vi skabt en super resultat hvor budget og tidsplan holdt helt til mål.
Kan virkelig anbefale at give dem et ring.
Har netop bedt Rasmus om hjælp på vores nyindkøbte sommerhus der står for en ombygning samt ansøgning om byggetilladelse mm.

Reply from Arkitektfirmaet Give Huset A/S
Uprofessionelt og uetisk – mangel på samtykke og gennemsigtighed
Vi havde en dybt skuffende oplevelse med Givehuset. Det, der begyndte som en simpel forespørgsel, udviklede sig til en situation, hvor vi modtog en faktura for ydelser, vi aldrig havde godkendt – uden kontrakt, uden prisoverslag og uden nogen tydelig kommunikation om, at betalingspligtigt arbejde var påbegyndt.
Vi fik aldrig muligheden for at acceptere eller afvise en service baseret på pris. Der var ingen skriftlig aftale eller samtykke fra vores side. Alligevel modtog vi pludselig en faktura, og da vi stillede spørgsmålstegn ved den, blev vi truet med at blive sendt til inkasso.
Det betyder, at Givehuset ikke blot handlede uden korrekt samtykke, men også delte vores personlige oplysninger med en tredjepart – igen uden vores viden eller tilladelse. Dette er dybt uprofessionelt og rejser alvorlige bekymringer omkring privatliv og databeskyttelse.
Som udlændinge følte vi os udnyttet og presset til at betale for noget, vi aldrig bevidst havde accepteret. Vi har respekt for, at tid og ekspertise har værdi, men etisk forretningspraksis og gennemsigtighed bør altid komme først. Baseret på vores oplevelse kan vi ikke anbefale Givehuset.

Uetisk, Vildledende og Aggressiv – Hold Dig Længst Muligt Væk
Vi kontaktede Give Huset ApS for en indledende samtale om et muligt renoveringsprojekt af vores bolig. Der blev ikke underskrevet nogen kontrakt, der blev ikke aftalt nogen arbejdsomfang, og der blev ikke nævnt nogen omkostninger under eller efter mødet. Flere måneder senere blev vi overrasket med en stor faktura, og nu truer de os med inddrivelse af gæld – alt sammen baseret på skjulte "vilkår", som de påstår, vi har accepteret blot ved at bruge deres hjemmeside.
Vi modtog aldrig de lovede DWG-filer, kun nogle grove skitser efter at have jaget dem. Som udlændinge, der ikke kender de danske regler, føler vi os fuldstændig udnyttede. Deres opførsel er vildledende, aggressiv og dybt uprofessionel. Dette har forårsaget os enorm stress.
Desuden deler de kundernes kontaktoplysninger med tredjeparter uden samtykke, hvilket er en alvorlig overtrædelse af privatlivets fred og databeskyttelseslovgivning.
Undgå dette firma for enhver pris. Der er masser af gennemsigtige og pålidelige fagfolk i Danmark – Give Huset er ikke en af dem.

Kæmpe anbefaling!
Vi har for nyligt bygget nyt hus med Give Huset og det har været en udsøgt fornøjelse. Tæt kontakt med alle håndværkerne og Give Huset undervejs. Vi har altid fået hurtigt svar, hvis vi har været i tvivl om noget og er blevet inddraget godt under hele processen. Vi er meget tilfredse og har hele tiden følt os i trygge hænder :) Ville til hver en tid anbefale Give Huset til andre.

Reply from Arkitektfirmaet Give Huset A/S
Personlig og professionel rådgivning - hele vejen !
Givehuset og i særdeleshed Rasmus Piihl repræsenterer en unik kombination af dels en forståelse for arkitektur og æstetik og dels snusfornuft og praktik i forbindelse med med en byggeproces.
Serviceniveauet og den byggefaglige viden ligger på et højt niveau, og vi kom godt i mål trods mange udfordringer undervejs. Givehuset slipper ikke rådgivningen, før alt spiller, og er dygtig til at tackle et stærkt håndværkerteam, som arbejder sammen med Givehuset.
God og ærlig rådgivning i…
God og ærlig rådgivning i planlægningsfase og en god oplevelse med dygtige håndværkere.
Vi byggede med Givehuset i 2022.
Vi byggede med Givehuset i 2022.
Et særdeles professionel forløb, der har selvfølgelig været et par bump på vejen, men alt er blevet løst.
En af de ting jeg vil fremhæve, er at det er de samme håndværkere der starter og slutter, samme tømmer, murer, entreprenør osv.
Afregningen forgår direkte mellem bygherre og de forskellige håndværksmestre, i min optik en rar ting.
Vi vil klart anbefale Rasmus, Oscar, Tine samt de særdeles dygtige håndværkere👌🏻
Meget kompetent rådgiver!
Meget kompetent rådgiver!! Der blev lyttet vores ønsker og ideer som på fornem vis blev omsat i konkrete tegninger både til håndværkere og myndigheder. Gennem hele forløbet er der blevet givet rådgivning både i forhold til byggeriet og håndtering af håndværkere (var medbygger) som til tider var lidt besværligt.
Efterfølgende rigtig god støtte i forhold til færdigmeldning af byggeriet til kommunen som ikke var helt lette at danse med
God dialog og kompetente håndværkere.
Vi har den 1. december fået nøglerne til vores nye hus.
Byggeprocessen har været lang og lidt hård, men det tror jeg er uanfægtet hvilket firma man vælger. Men her på den anden side af projektet er vi yderst tilfredse med resultatet.
Dualogen med Rasmus suppleret af Oscar er god, man bliver mødt af lyttende og forstående folk.
Vi er ikke i tvivl om vi vil kontakte Give Huset igen hvis vi en dag skal bygge igen.
Jeg er mere end godt tilfreds med Give…
Jeg er mere end godt tilfreds med Give huset. Giver gerne en flot karakter.
Før mit køb var der ting, som jeg gerne havde set anderledes, men det kunne ikke ændres. Sådan var det, og kan jo ikke bebrejdes eller klandres. og skal det ej heller
Jeg er stadig ganske udemærket tilfreds.
Fra første kontakt til færdigt hus har…
Fra første kontakt til færdigt hus har med Give Huset A/S været en sand fornøjelse. yderst kompetent rådgivning og løsnings orienteret medarbejdere. Rasmus har høje kvalitets krav til de håndværkere der er inde over projektet, og der er ingen slinger i valsen. tingene bliver fulgt til dørs.
alt i alt en et godt forløb og vil til enhver tid bruge Give Huset A/S og har mine varmeste anbefalinger
Tegnede & byggede drømmehuset
God og kundeorienteret sparring og rådgivning ifm. nybyggeri.
Rasmus og hans folk tegnede vores drøm, da vi havde sagt, hvad vi drømte om 🙏🏻
Super super oplevelse at bygge med…
Super super oplevelse at bygge med Give-Huset.
Lige fra byggeproces til 1-års og 5-års gennemgang.
Proffessionelt, lige til og godt håndværk :-)
Stor ros til Give Huset
God og professionel vejledning og udførelse fra Rasmus og hans team. Alt står som vi havde håbet og ønsket.
Bygningskonstruktør Oscar stod for vores sag og er meget mere end en bygningskonstruktør. Han var så dygtig og professionel til at fange det vi havde i tankerne, og få det ned på papir, samtidig med at han rettede til og gjorde vores tanker mulige.
Vi havde en perfekt byggeproces med…
Vi havde en perfekt byggeproces med Give-Huset. Aftaler blev overholdt og huset blev afleveret til tiden og blev præcis som vi havde drømt om. Vi kan kun anbefale Give-Huset :-)
Usamarbejdsvillig arkitekt
Vi havde bestilt og fuldt ud betalt Give Huset efter aftale for et projekt, hvor vi ønskede en anden arkitekt til at færdiggøre projektet. Selv efter fuld betaling ønsker Give Huset ikke at udlevere DWG filerne som næstkommende arkitekt kan anvende. Vi kan kun få PDF'er hvilket efterlader os med dobbelt betaling for arkitektarbejde - så undlad at bestille noget hos dem, da I ikke kan være sikker på hvordan de betaler jer - selv efter betaling.
God proces og dygtige håndværkere
Rigtig godt samarbejde og vi brugte mange timer og skitser på at komme i mål sammen med Give Huset uden at der var noget pres på at skulle blive færdig. Dejligt at vi kunne arbejde sammen med at tegne vores drømmehus. Derudover har de nogle fantastiske håndværkere som virkelig forstår at bygge huse. Vores byggerådgiver var meget imponeret.
Den eneste negative oplevelse var at vi havde valgt en type værn på en skitse og så blev det ændret til en anden type på den næste skitse uden vores kendskab.
Alt i alt, så var vi trygge med teamet og vi ville bygge med dem igen.