Arkitektfirmaet Give Huset A/S Reviews 31

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Det gået for stærkt for firmaet. Prisen holdt men finish er også derefter. Efter 1 års gennemgang er tingene fra håndværkerne stadig ikke udbedret selv om flere mailkorrespondancer med Give Huset... See more

Rated 4 out of 5 stars

Vi kan klart anbefale Givehuset når der skal bygges. Vi havde fra start en god kommunikation med firmaet som giver en troværdig vejledning samt fuldstændig gennemskuelige priser. Firmaet benytter u... See more

Company details

1. Architect

Written by the company

Arkitektfirmaet Give Huset A/S - personlig byggerådgivning siden 1960. Vi har bygget mere end 5000 huse siden da og det er den erfaring vi videregiver til bygherre der enten selv ønsker at stå for byggeriet eller som ønsker hjælp til et byggeri. Vi mener derfor også, at vi fortsat kan tilbyde et af landets sikreste løsninger, som skaber tryghed og kvalitet for alle vores kunder – uanset byggetidspunktet. Arkitektfirmaet Give Huset tilbyder nemlig alle muligheder. Om det skal være et design, country, classic eller retro hus. Det bestemmer du. Vi hjælper dig sikkert gennem processen. SELVBYG | MEDBYG | FÆRDIGBYG Kontakt os for en uforpligtende samtale og et gratis skitseforslag. Første møde af 1 times varighed og indenfor vores åbningstider er ganske gratis og inkl. 1 stk. skitseforslag og 1 stk. prisoverslag.

4.0

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Give Huset og deres personale leverer i…

Give Huset og deres personale leverer i den grad op til deres løfte om kvalitet, tryghed og en god byggeoplevelse. Deres kombination af erfaring, fleksibilitet, stærk kommunikation og dygtige medarbejdere gør dem til et oplagt valg for alle, der drømmer om et nyt hjem eller en professionel renovering med sjæl og omtanke.
En varm og helhjertet anbefaling herfra.

5 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service da vi skulle have…

Fantastisk service da vi skulle have total renoveret vores hus.
God vejledning, til at vælge produkter

28 April 2025

Hej Susanne.

Tusind tak for din anmeldelse.
Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med at få forvandlet jeres gamle hus, til et nyt og moderne hjem, med lys og åben indretning, masser af lærke materialer og fine detaljer.

Jeg takker mange gange for samarbejdet.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har brugt Givehuset som rådgivere i…

Vi har brugt Givehuset som rådgivere i forbindelse med en stor villa renovering og modanisering. Sammen fik vi skabt en super resultat hvor budget og tidsplan holdt helt til mål.
Kan virkelig anbefale at give dem et ring.

Har netop bedt Rasmus om hjælp på vores nyindkøbte sommerhus der står for en ombygning samt ansøgning om byggetilladelse mm.

28 April 2025

Hej Thomas.
Mange tak for din fine anmeldelse af os. Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med rådgivningen i forbindelse med jeres totalrenovering af jeres hjem.
Og nu vi ser glæder vi os til at fortsætte det gode samarbejde, på jeres nye spændende opgave til os, i forbindelse med renovering og ombygning af jeres skønne sommerhus.

Rated 1 out of 5 stars

Uprofessionelt og uetisk – mangel på samtykke og gennemsigtighed

Vi havde en dybt skuffende oplevelse med Givehuset. Det, der begyndte som en simpel forespørgsel, udviklede sig til en situation, hvor vi modtog en faktura for ydelser, vi aldrig havde godkendt – uden kontrakt, uden prisoverslag og uden nogen tydelig kommunikation om, at betalingspligtigt arbejde var påbegyndt.

Vi fik aldrig muligheden for at acceptere eller afvise en service baseret på pris. Der var ingen skriftlig aftale eller samtykke fra vores side. Alligevel modtog vi pludselig en faktura, og da vi stillede spørgsmålstegn ved den, blev vi truet med at blive sendt til inkasso.

Det betyder, at Givehuset ikke blot handlede uden korrekt samtykke, men også delte vores personlige oplysninger med en tredjepart – igen uden vores viden eller tilladelse. Dette er dybt uprofessionelt og rejser alvorlige bekymringer omkring privatliv og databeskyttelse.

Som udlændinge følte vi os udnyttet og presset til at betale for noget, vi aldrig bevidst havde accepteret. Vi har respekt for, at tid og ekspertise har værdi, men etisk forretningspraksis og gennemsigtighed bør altid komme først. Baseret på vores oplevelse kan vi ikke anbefale Givehuset.

13 April 2025

Reply from Arkitektfirmaet Give Huset A/S

Kære Consumer. (Navn uoplyst)

Vi er naturligvis kede af, at du og din familie har haft denne oplevelse og vil gerne give en saglig redegørelse for sagen.

Vi har haft et længere samarbejde med dig og din hustru, som netop også har givet os en dårlig anmeldelse, som jeg har ligeledes har svaret på.
Gennem dette samarbejde hvor der bl.a. er foregået flere fysiske møder både her på vores tegnestuen, samt hjemme hos jer, og på baggrund af jeres forespørgsel har vi udført flere opgaver, herunder tegnearbejde og let udbuds materiale, som blev leveret herfra til jer i god tro, og i overensstemmelse med vores gældende vilkår, som fremgår tydeligt på vores hjemmeside.
Vel at mærke vilkår I selv, ifm. at I bookede jeres første møde via netop vores hjemmeside, har meddelt at I har godkendt, da I oplyser at I har læst og er indforstået med vores handelsbetingelser og privatlivs- (GDPR) og cookiepolitikker.
I kan ganske enkelt ikke kan booke et møde hos os via hjemmesiden, uden at være indforstået med disse betingelser.

Det er vigtigt at understrege, at vi ikke fremsender fakturaer uden baggrund i udført arbejde. det fakturerede er alene timer der er brugt på jeres sag.
At ydelser faktureres, er en naturlig del af enhver virksomhed, der yder rådgivning og projektering — og dette blev der løbende orienteret om under processen. Så at vi har sendt en faktura nu, kan ikke være en overraskelse, da i helt tilbage i august sidste år, fik første timeopgørelse for jeres sag. en opgørelse som I aldrig har opponeret imod. tværtimod, har I efter denne bedt os om yderligere møder, tegninger og tilbudsforespørgsler hos fag-entreprenører.

Ift. GDPR tager vi databeskyttelse meget alvorligt!
Vi deler ikke kunders personlige oplysninger med tredjeparter uden gyldigt grundlag og samtykke.

Enhver sag vedrørende eventuel inddrivelse sker via lovpligtige og professionelle aktører, hvilket er en helt normal procedure.

Vi beklager, hvis der har været misforståelser undervejs, og vi står naturligvis fortsat til rådighed for en konstruktiv dialog, såfremt I skulle ønske det.

Indehaver

Uetisk, Vildledende og Aggressiv – Hold Dig Længst Muligt Væk

Vi kontaktede Give Huset ApS for en indledende samtale om et muligt renoveringsprojekt af vores bolig. Der blev ikke underskrevet nogen kontrakt, der blev ikke aftalt nogen arbejdsomfang, og der blev ikke nævnt nogen omkostninger under eller efter mødet. Flere måneder senere blev vi overrasket med en stor faktura, og nu truer de os med inddrivelse af gæld – alt sammen baseret på skjulte "vilkår", som de påstår, vi har accepteret blot ved at bruge deres hjemmeside.
Vi modtog aldrig de lovede DWG-filer, kun nogle grove skitser efter at have jaget dem. Som udlændinge, der ikke kender de danske regler, føler vi os fuldstændig udnyttede. Deres opførsel er vildledende, aggressiv og dybt uprofessionel. Dette har forårsaget os enorm stress.
Desuden deler de kundernes kontaktoplysninger med tredjeparter uden samtykke, hvilket er en alvorlig overtrædelse af privatlivets fred og databeskyttelseslovgivning.
Undgå dette firma for enhver pris. Der er masser af gennemsigtige og pålidelige fagfolk i Danmark – Give Huset er ikke en af dem.

13 April 2025

Kære Selcan.

Tak for din feedback.
Jeg er meget ked af at høre at du har haft denne oplevelse, og jeg vil meget gerne præcisere forløbet og de faktiske forhold i sagen.
Vi har haft et længerevarende samarbejde med jer i form af både fysiske møder, mailkorrespondance og udarbejdelse af skitser og tegninger, som er blevet fremsendt løbende efter jeres ønsker. Vi må dog tage afstand fra flere af de påstande, der fremgår af din anmeldelse, da de ikke er retvisende.

Det er korrekt, at der ikke er blev indgået en formel kontrakt, da I har anmodet om møde via vores hjemmeside og allerede derved har afkrydset, at I har læst og accepteret både vores Privatlivs- (GDPR) og cookiepolitikker, samt vores handelsbetingelser.
Og i og med I har bedt om at få arkitekthjælp til om- og tilbygning af jeres eksisterende bolig, så kører alt lige fra første møde på medgået af 1.000kr/timen.
Dette er I også blevet oplyst helt fra første møde, samt ved gentagne lejligheder, herunder også på skrift ifm. timeopgørelser, der er fremsendt sammen med de tilbud I har bedt os indhente hos fag-entreprenører undervejs i forløbet.
Disse opgørelser har I på intet tidligere tidspunkt opponeret imod, men derimod bedt os om at udarbejde mere arbejde for jer, i form af nye møder, nye skitser og indhentning af nye tilbud fra fag-entreprenører.

Så som I er oplyst og I selv har accepteret allerede inden I bookede jeres første møde via vores hjemmeside, bliver alle vores ydelser faktureret i henhold til vores gældende handelsvilkår.
Ligeledes er I på vores første møde blevet oplyst om vores betingelser, herunder også fået disse fysisk udleveret, ligesom der i samtlige af mine mails til jer henvises til vores standard betingelser og priser.

Ved brug af vores tegneservice fremgår det, at der vil blive faktureret for det udførte arbejde. Det materiale, der er nævnt i anmeldelsen, er blevet fremsendt inden for den aftalte tidshorisont, og vi har flere dokumenterede korrespondancer, der bekræfter dette forløb.
DWG-filer udleveres aldrig til vores kunder.

Ift. databeskyttelse tager vi dette meget alvorligt og deler under ingen omstændigheder vores kunders oplysninger med tredjeparter uden samtykke.
Vi vil kraftigt opfordre til, at man kontakter os direkte, hvis der opleves bekymringer, så vi kan tage hånd om dem.

Ligesom I har meddelt os, at I har accepteret vores handelsbetingelser ifm. at I bookede jeres første møde, har I også meddelt os, at I har godkendt vores Privatlivs- (GDPR) og cookiepolitik.
Da I ellers slet ikke kan booke tider ved os via vores hjemmeside.

Havde I henvendt jer direkte til os per mail, havde I inden et møde skulle udfylde et samtykkeskema, hvilket er vores standard, såfremt man kontakter os den vej.

Vi er naturligvis kede af, at samarbejdet ikke levede op til jeres forventninger, og står altid til rådighed for en afsluttende dialog om sagen.

Indehaver

Kæmpe anbefaling!

Vi har for nyligt bygget nyt hus med Give Huset og det har været en udsøgt fornøjelse. Tæt kontakt med alle håndværkerne og Give Huset undervejs. Vi har altid fået hurtigt svar, hvis vi har været i tvivl om noget og er blevet inddraget godt under hele processen. Vi er meget tilfredse og har hele tiden følt os i trygge hænder :) Ville til hver en tid anbefale Give Huset til andre.

28 March 2025

Hej Laura.

Tusind tak for din anbefaling!

Det har også været en fornøjelse at arbejde for jer, for både mig og resten af mit lille team her i Arkitektfirmaet Give Huset. og også alle håndværksmestren har meddelt at I har været skønne at arbejde for.
Jeg glæder mig til at komme og besøge jer nu her hvor I er kommet godt på plads.

Rated 5 out of 5 stars

Personlig og professionel rådgivning - hele vejen !

Givehuset og i særdeleshed Rasmus Piihl repræsenterer en unik kombination af dels en forståelse for arkitektur og æstetik og dels snusfornuft og praktik i forbindelse med med en byggeproces.
Serviceniveauet og den byggefaglige viden ligger på et højt niveau, og vi kom godt i mål trods mange udfordringer undervejs. Givehuset slipper ikke rådgivningen, før alt spiller, og er dygtig til at tackle et stærkt håndværkerteam, som arbejder sammen med Givehuset.

15 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi byggede med Givehuset i 2022.

Vi byggede med Givehuset i 2022.
Et særdeles professionel forløb, der har selvfølgelig været et par bump på vejen, men alt er blevet løst.
En af de ting jeg vil fremhæve, er at det er de samme håndværkere der starter og slutter, samme tømmer, murer, entreprenør osv.
Afregningen forgår direkte mellem bygherre og de forskellige håndværksmestre, i min optik en rar ting.
Vi vil klart anbefale Rasmus, Oscar, Tine samt de særdeles dygtige håndværkere👌🏻

20 June 2022

Meget kompetent rådgiver!

Meget kompetent rådgiver!! Der blev lyttet vores ønsker og ideer som på fornem vis blev omsat i konkrete tegninger både til håndværkere og myndigheder. Gennem hele forløbet er der blevet givet rådgivning både i forhold til byggeriet og håndtering af håndværkere (var medbygger) som til tider var lidt besværligt.
Efterfølgende rigtig god støtte i forhold til færdigmeldning af byggeriet til kommunen som ikke var helt lette at danse med

20 February 2023
Rated 5 out of 5 stars

God dialog og kompetente håndværkere.

Vi har den 1. december fået nøglerne til vores nye hus.

Byggeprocessen har været lang og lidt hård, men det tror jeg er uanfægtet hvilket firma man vælger. Men her på den anden side af projektet er vi yderst tilfredse med resultatet.

Dualogen med Rasmus suppleret af Oscar er god, man bliver mødt af lyttende og forstående folk.

Vi er ikke i tvivl om vi vil kontakte Give Huset igen hvis vi en dag skal bygge igen.

30 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er mere end godt tilfreds med Give…

Jeg er mere end godt tilfreds med Give huset. Giver gerne en flot karakter.
Før mit køb var der ting, som jeg gerne havde set anderledes, men det kunne ikke ændres. Sådan var det, og kan jo ikke bebrejdes eller klandres. og skal det ej heller
Jeg er stadig ganske udemærket tilfreds.

23 August 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fra første kontakt til færdigt hus har…

Fra første kontakt til færdigt hus har med Give Huset A/S været en sand fornøjelse. yderst kompetent rådgivning og løsnings orienteret medarbejdere. Rasmus har høje kvalitets krav til de håndværkere der er inde over projektet, og der er ingen slinger i valsen. tingene bliver fulgt til dørs.

alt i alt en et godt forløb og vil til enhver tid bruge Give Huset A/S og har mine varmeste anbefalinger

22 August 2022

Stor ros til Give Huset

God og professionel vejledning og udførelse fra Rasmus og hans team. Alt står som vi havde håbet og ønsket.
Bygningskonstruktør Oscar stod for vores sag og er meget mere end en bygningskonstruktør. Han var så dygtig og professionel til at fange det vi havde i tankerne, og få det ned på papir, samtidig med at han rettede til og gjorde vores tanker mulige.

15 August 2022

Usamarbejdsvillig arkitekt

Vi havde bestilt og fuldt ud betalt Give Huset efter aftale for et projekt, hvor vi ønskede en anden arkitekt til at færdiggøre projektet. Selv efter fuld betaling ønsker Give Huset ikke at udlevere DWG filerne som næstkommende arkitekt kan anvende. Vi kan kun få PDF'er hvilket efterlader os med dobbelt betaling for arkitektarbejde - så undlad at bestille noget hos dem, da I ikke kan være sikker på hvordan de betaler jer - selv efter betaling.

6 January 2022
Rated 5 out of 5 stars

God proces og dygtige håndværkere

Rigtig godt samarbejde og vi brugte mange timer og skitser på at komme i mål sammen med Give Huset uden at der var noget pres på at skulle blive færdig. Dejligt at vi kunne arbejde sammen med at tegne vores drømmehus. Derudover har de nogle fantastiske håndværkere som virkelig forstår at bygge huse. Vores byggerådgiver var meget imponeret.

Den eneste negative oplevelse var at vi havde valgt en type værn på en skitse og så blev det ændret til en anden type på den næste skitse uden vores kendskab.

Alt i alt, så var vi trygge med teamet og vi ville bygge med dem igen.

4 November 2021

Take a closer look