Company details
Written by the company
Skræddersyning af festkjoler, brudekjoler, konfirmationskjoler og meget mere.
Erritsø Bygade 33, Fredericia, 7000, Denmark
- 75 94 16 84
- gittedahlhusdesign@mail.dk
- gittedahlhusdesign.dk
People also looked at
Helt fantastisk service og brudekjole!
Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos Gitte Dahlhus Design, da jeg skulle have lavet min brudekjole fra bunden hos dem!
Gitte er fyldt med godt humør, giver en rigtig god vejledning, er imødekommende og formår at skabe éns drømmebrudekjole udfra de ønsker, man har, og ud fra hendes årelange erfaring.
Kan kun anbefale Gitte Dahlhus Design og sige tusind tak for drømmebrudekjolen!
Kompetent, imødekommende og venlig betjening.
Jeg vil give “Gitte Dahlhus Design” den bedste anbefaling. Jeg fik repareret et par cowboybukser samt lagt et andet par bukser op, og det blev klaret på få dage og til en fair pris. Vi har tidligere fået designet og syet gallakjoler og konfirmationskjole der, og vi og vores piger har været meget glade for resultaterne. Altid en venlig, imødekommende og kompetent betjening, når man kommer.
Vi har fået tilrettet og syet mange…
Vi har fået tilrettet og syet mange stykker tøj om hos Gitte. Det startede under corona-tiden.
Jeg havde nogle nederdele/kjoler, som blev tilrettet. Efterhånden blev både min husbonds og min garderobe gennemgået og sendt en tur forbi Gitte...
Det var som at få en ny garderobe.
Altid god betjening, løsningsforslag og glade smil på læben.
Jeg vil varmt anbefale Gitte som din skrædder og at man overvejer en om-syning af sit gamle tøj, inden man køber nyt.
Vi valgte Gitte Dahlhus
Vi valgte Gitte Dahlhus, da vores datter skulle konfirmeres i foråret 2022. Det var et meget behageligt og roligt forløb, for vores datter der har autisme. Gitte gjorde de forskellige valg overskuelig, og guidede vores datter godt igennem, og gav hende plads og ro til lige at mærke efter. Vi endte ud med en smuk kjole, hun følte sig godt tilpas i og klædte hende så godt. Til en meget fair pris.
Gitte syede min bryllupskjole tilbage i…
Gitte syede min bryllupskjole tilbage i 2010, det var så dejligt at opleve en der lyttede og kom med gode ideer, så jeg fik lige netop den kjole der både klædte mig og var utrolig smuk

Reply from Gitte Dahlhus Design
Da vi skulle giftes og holde barnedåb
Da vi skulle giftes og holde barnedåb. Kunne jeg ikke finde en brudekjole jeg kunne amme i, uden at jeg hver gang skulle have hele overdelen af. Den klarede Gitte Dahlhus uden problemer. Hun designed en perfekt overdel, den blev præcis som jeg ønskede den.
Vi har også købt en dåbs kjole og 2 x konfirmationskjoler. Alt blev designet og tilpasset pigerne. Alle aftaler bliver overholdt og der leveres en fantastisk service. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Fantastisk butik
Min brudekjole er skræddersyet ved Gitte Dahlhus. Jeg fik den smukkeste unikke kjole og den bedste betjening. Der var altid god tid og meget god vejledning. Skønt og hyggeligt sted med dygtige håndværkere. En butik der er værd at køre langt for.