Väldigt bra och god mat. Stor variation av rätter så jag hinner inte tröttna innan jag tar en likadan rätt igen. Leveransen fungerade över förväntan och jag är förvånad att det inte är ett högre pri... See more
Company replied
Tycker inte att maten är så god. Beställde för ca 10 år sedan och då tror jag att det smakade bättre. Har bara provat 5 st maträtter. De har varit lite "blaskiga". T.ex blomkålsgratängen, så små bita... See more
Company replied
Helt ok mat för det pris sen ja blir mätt av det har testat 3 andra märken detta är bästa sen 8 veckor gått ner 8 kg börja äta rätt sen små lådor med mat
Written by the company
Sweden
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Leveransen fungerade över förväntan och jag är förvånad att det inte är ett högre pris med tanke på vad jag fick

Reply from GI-boxen
Färdiglagad hälsosam mat till ett förhållandevis bra pris! Väldigt gott men inte särskilt traditionellt. Mycket grönsaker i de flesta av lådorna.

Reply from GI-boxen
De olika rätterna är överlag goda men det blir lite tråkigt med samma rätter hela tiden. Får 10 st var fjortonde dag.

Reply from GI-boxen
Maten är jättegod; mina favoriter är indisk linsgryta, laxburgare, pannbiff, italienska köttbullar. Det är enkelt att beställa och avbeställa-pausa, bra leverans. Det är lätt att få kontakt; mailsvar snabbt om man behöver ändra, pausa.

Reply from GI-boxen
Maten smakar bra men är inte så aptitligt serverad o uppvärmd blir grönsakerna som en gröt med lite proteiner till

Reply from GI-boxen
Superbra leverans, bra smak i lådorna men hade önskat fler alternativ

Reply from GI-boxen
Jättegott och vällagad mat och lagom stora portioner ✨✨✨✨✨

Reply from GI-boxen
Vissa måltider fallar inte riktigt i smaken men de flesta var riktigt bra.

Reply from GI-boxen
Maten är god kunde vara lite mer hel fisk utan skaldjur.

Reply from GI-boxen
Maten är god och nyttig. Skönt att slippa göra egen matlåda till jobbet. Mycket gott

Reply from GI-boxen
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.