Een jaar geleden een prachtige Hot Spring Envoy gekocht en nog steeds enorm tevreden. Van bij het eerste contact tot levering en opvolging verliep alles perfect. Zeer snelle levering, uitstekende s... See more
Company replied
Vorige week is de jacuzzi geplaatst. Netjes en heel correct zijn de medewerkers. De uitleg was super en duidelijk. Vooraf werd er ook meegedacht over plaatsing en de mogelijkheden. Het contact in de... See more
Company replied
BBQ, infrarood sauna en jacuzzi gekocht Willy was zeer oplossingsgericht! Super betrokken om tot oplossingen te komen. Geweldige service. Andy en Gerrie, wat een vakmensen! Super gemotiveerd, aardi... See more
Company replied
De exclusieve topmerken in het volledige wellness gamma maken een bezoek aan onze showrooms in Maasmechelen, Hasselt en Leuven beslist de moeite waard. Deskundig advies, correcte opvolging en een uitstekende service zijn de pijlers waar de onberispeli...
Rijksweg 539, 3630, Maasmechelen, Opgrimbie, Belgium
Replied to 60% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Van bij het eerste contact tot levering en opvolging verliep alles perfect. Zeer snelle levering, uitstekende service en altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Christophe nam echt de tijd om alles goed uit te leggen en dacht mee na over de beste oplossing.
Dit is ondertussen al mijn 3de spa (voorheen Sundance), en ik kan eerlijk zeggen dat HotSpring voor mij absoluut de beste kwaliteit en ervaring biedt.
Topzaak met correcte service, mooie showroom en mensen die weten waarover ze spreken. Zeker een aanrader!

Reply from Gervi - Maasmechelen
Vooraf werd er ook meegedacht over plaatsing en de mogelijkheden. Het contact in de zaak was heel prettig, goede uitleg, heel bekwaam en alle mogelijkheden werden besproken. Het was een super ervaring, fijne vakbekwame mensen. Echt een aanrader voor iedereen die goed op de juiste manier met goede uitleg iets op wellness gebied wil aanschaffen.Geen 5 maar 10 sterren.

Reply from Gervi - Maasmechelen
We zijn heel tevreden over het advies en de behulpzaamheid van Gervi. We hebben er even op moeten wachten ( ook nog op de hovenier die de vlonder moest bouwen) maar hij staat sinds 20 januari on onze tuin. Er was een storing maar die werd snel opgelost. Eerst dachten ze de warmte sensoren. Die werden vernieuwd, maar er zat een waterkabel dubbel waardoor het rode lampje ging branden. We genieten nu regelmatig van onze hotspring. Een extra dankjewel voor Lucien Hendriks die altijd dezelfde dag reageerd op onze vragen, al zijn het de kleinste.

Reply from Gervi - Maasmechelen
BBQ, infrarood sauna en jacuzzi gekocht
Andy en Gerrie, wat een vakmensen! Super gemotiveerd, aardig, behulpzaam ondersteunend, meedenkend. Geweldig wat een vakmensen!
Groeten Lodewijk en Rick

Reply from Gervi - Maasmechelen
Learn more about other kinds of reviews.