Gertmodelbouw Reviews 53

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Netjes optijd bezorgd,goed en netjes verpakt. Alleen op de site was het wel wat moeilijk om de juiste kleur te kunnen vinden, maar uiteindelijk is het gelukt

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Alles was netjes in orde en had het optijd binnen,ik kan echt niets negatief bedenken voor mij is en blijf deze webshop positief.

Company replied

Company details

1. Model Shop
  2. Collectibles Store

Written by the company

Welkom bij GertModelbouw! Mijn naam is Gert Bosch. Na 35 jaar als vrachtwagenchauffeur heb ik van mijn levenslange passie mijn werk gemaakt. Wat begon met het verkopen van mijn eigen verzameling, is per 1 januari 2026 uitgegroeid tot een volwaardige webshop. Mijn missie is simpel: "Het mag wel betaalbaar blijven." Ik vind dat modelbouw toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom bied ik een breed assortiment aan – van vrachtwagens en auto's tot motoren en vliegtuigen. Staat iets niet in de webshop? Zolang het bij de groothandel op voorraad is, kan ik het voor je leveren. Omdat ik de webshop vanuit huis run naast mijn dagelijkse werkzaamheden, kies ik voor een persoonlijke aanpak boven een 24-uurs fabrieksservice. Bestellingen worden doorgaans binnen 1 à 2 dagen verzonden, met eerlijke communicatie als het iets langer duurt. Ik verwelkom je graag als klant en wens je veel bouwplezier!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Bon relationnel et service ultra rapide

Malgré la barrière de la langue qui , en fait , aujourd'hui n'est plus un vrai problème , avec les traducteurs en ligne , vendeur avec un bon relationnel , des explications claires sur le mode d'envoi , et une livraison ultra rapide accompagnée d'un emballage solide et soigné ! Bravo et merci ! Un plaisir d'acheter dans cette boutique ! Je recommande vivement.

17 April 2026
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Alles was netjes in orde en had het…

3 April 2026

Reply from Gertmodelbouw

Bedank! Ik ben blij u als vaste klant te hebben en zal proberen dit vol te houden. Als er iets is wat niet goed hoor ik het ook graag om daarvan te kunnen leren.

Rated 5 out of 5 stars

Netjes optijd bezorgd,goed en netjes…

2 April 2026

Reply from Gertmodelbouw

Beste Aad, dank voor uw positieve review. Ondanks uw punt van kritiek. Ik zal hier nog eens goed naar kijken of ik het zoeken kan verbeteren.

Snelle service

Snelle service. goed verpakt.

29 March 2026

Reply from Gertmodelbouw

Hallo Paul, fijn dat u tevreden was, ik hoop tot een volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Weer een prima ervaring met Gert.

Weer een prima ervaring met Gert.
Heb al wat vaker wat besteld bij hem,en steeds eerlijke prijzen en info,over het model wat je evt wilt aanschaffen, op zijn site.
Plus snelle verzending en degelijke verpakking.
Blijf hem volgen,hij zal in de toekomst wel weer wat leuks hebben.
Gr Jan Havenaar

31 March 2026

Reply from Gertmodelbouw

Beste Jan, dank voor deze positieve review. Ik kan je alleen maar aanmoedigen om af en toe te kijken. Er komt nog genoeg moois aan.

Mooie prijs

Mooie prijs, en snel geleverd

29 March 2026

Reply from Gertmodelbouw

Hallo Albert, fijn om te vernemen dat u tevreden bent. Hopelijk tot een volgende keer.

Rated 5 out of 5 stars

Gekocht voor een zieke collega

Gekocht voor een zieke collega, hij was er erg blij mee.
We wachten op de resultaat.

15 March 2026

Reply from Gertmodelbouw

Ik hoop dat uw collega er veel plezier van heeft en het het herstel aangenamer heeft gemaakt. Dank voor uw positieve reactie.

Rated 5 out of 5 stars

Ik had mijn bestelling pas in de avond…

Ik had mijn bestelling pas in de avond geplaatst, en kreeg diezelfde avond al de vraag of ik de bestelling op kon halen. Service is erg snel en vriendelijk

18 March 2026

Reply from Gertmodelbouw

Stel niet uit tot morgen wat je vandaag nog kunt doen :-) Als ik thuis ben is het toch geen enkel probleem.

Ruime sortering

Ruime sortering, veel uit voorraad leverbaar en snelle leveringen.

16 March 2026

Reply from Gertmodelbouw

hallo Peter, fijn om te lezen dat je erg tevreden bent :-)

Fijne webshop!

Fijne webshop. Heel snel verzonden en lage prijzen.

13 March 2026

Reply from Gertmodelbouw

Beste Patrick, dank voor uw positieve review, u blij, ik blij.

Ottimo venditore

Ottimo venditore, spedizione velocissima e comunicazione impeccabile. Bellissimo il prodotto acquistato ad un prezzo imbattibile. Grazie mille per la professionalità

1 March 2026

Reply from Gertmodelbouw

Grazie di cuore per le tue gentili parole. Siamo felici che tu sia soddisfatto dell'acquisto. Alla prossima!"
(Hartelijk dank voor de vriendelijke woorden. We zijn blij dat je tevreden bent met de aankoop. Tot de volgende keer!)

Rated 5 out of 5 stars

Goede communicatie en doet wat men…

Goede communicatie en doet wat men belooft. Prima.

18 February 2026

Reply from Gertmodelbouw

Hallo Ludo, ook naar België versturen is geen probleem, heel veel plezier met je machtige 1:8 bouwpakket en bedankt voor uw mooie review

Snel voor mooie prijs

Snel en goede prijs

6 February 2026

Reply from Gertmodelbouw

Misschien niet zo snel als de B*L en koele blauw maar doe wel altijd mijn best!

Rated 5 out of 5 stars

Ik bestel al jaren bij Gert mijn…

Ik bestel al jaren bij Gert mijn modelbouwverf. Goede prijs en prima service !

23 January 2026

Reply from Gertmodelbouw

Dankjewel Robert, ik blij te horen dat je tevreden bent en hopelijk ook blijft. Ik doe mijn best.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look