Geria Medica Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Jestem również pokrzywdzona przez Geria Medice. Ubezpieczyłam się na 4 lata w listopadzie 2019r.zapłaciłam 7500 zł. i udało mi się skorzystać z jednej wizyty. W tej sprawie złożyłam zawiadomieni... See more

Rated 1 out of 5 stars

To jest oczywiście jawne oszustwo. Ja również wykupiłem abonament za 7100 zł. Skorzystałem z 2 porad lekarskich, otrzymałem je na najniższym medycznym poziomie, zgroza. Jestem zainteresowany u... See more

Company details

1. Private Hospital

Information provided by various external sources

Z troską o zdrowie Seniora

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Walczmy z oszustami.

W dniu 11.10.2019 r we Wrocławiu, podpisałem umowę o świadczenie usług zdrowotnych z GERIA MADICA na 48 m-cy z tytułu świadczeń zdrowotnych, określonych w pakiecie medycznym o nazwie COMPLETE za 6.500 zł. Do chwili obecnej nie skorzystałem ani razu z ich usług, gdyż kontakt telefoniczny i mailowy jest nie skuteczny. Chciałem już w pierwszym roku obowiązywania umowy ją wypowiedzieć, ale do dzisiaj jest to nie możliwe z powodów wyżej wspomnianych.
Czy ktoś ma jakieś informacje o składanych pozwach zbiorowych lub już toczących się sprawach?
Chętnie się do nich przyłączę. Mój tel. 695-058-977
Stanisław

3 November 2022
Rated 1 out of 5 stars

To jest oczywiście jawne oszustwo.

To jest oczywiście jawne oszustwo.
Ja również wykupiłem abonament za 7100 zł.
Jestem zainteresowany udziałem w pozwie zbiorowym.
Może ten rząd, który mieni się być takim praworządnym zrobi coś aby pomóc też ofiarom przestępstw a nie sprawcom.
Zainteresowanym pozwem podaję swój tel 512 356
pozdrawiam
Jurek

31 August 2021
Rated 1 out of 5 stars

Podobnie jak inni umowę z Geria Medica…

Podobnie jak inni umowę z Geria Medica podpisałem 11.09.2019 r W początkowym okresie zrobiłem podstawowe badania. Postanowiłem wykonać ponowne badanie w lipcu 2021 r, niestety żaden z telefonów kontaktowych nie odpowiada. Chętnie przyłączę się do pozwu zbiorowego. Mój telefon 603 795 027

12 July 2021

Proszę Państwa,

Proszę Państwa,
Wszyscy poszkodowani narzekają, a czy ktoś mógłby napisać, jakie kroki podjął przeciw Geriamedice. Ja złożyłam listem poleconym w prokuraturze rejonowej zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez Geriamedicę i czekam na odpowiedź.

22 June 2021

Oszukana przez Geria Medica

W maju 2019 r podpisałam umowę na usługi medyczne z Firmą Geria Medica na kwotę 7100 zł na okres 4 lat. Skorzystałam zaledwie kilka razy (badanie krwi, wizyta u internisty, u chirurga) i na tym koniec. Od 2020 r nie można się z firmą skontaktować, nie działa infolinia, strona internetowa i adres siedziby. Nie wiem co mam dalej robić. Chciałabym odzyskać wpłacone pieniądze za okres zaprzestania ich działalności do końca czasu trwania umowy. Podaję mój nr telefonu: 507036855. Chętnie przyłączę się do pozwu zbiorowego.

7 June 2021
Rated 1 out of 5 stars

To są po prostu złodzieje

To są po prostu złodzieje; czekam od ponad miesiąca na ustalenie wizyty, rozłączają się, szkoda mówić. Gdzie się mam wpisać czy zgłosić do pozwu zbiorowego?

1 June 2021
Rated 1 out of 5 stars

Również przyłączę się do pozwu…

Również przyłączę się do pozwu zbiorowego.
07.06.2019 podpisałam umowę z Geria Medica.
Zostały mi wykonane tylko bezpłatne badania na samym początku . I kontakt się urwał. Telefon nie odpowiada a na wiadomości nikt nie odpisuje . Bardzo proszę o kontakt. Podaję swój nr tel. 504903113

19 May 2021

Przyłączę się do pozwu zbiorowego przeciwko Geria Medica

Żona podpisała umowę na świadczenie usług medycznych z Geria Medica na 4 lata w lipcu 2019 z datą rozpoczęcia umowy od września 2019. Koszt 7100 PLN. Od września 2019 do stycznia 2020: 1 badanie + 4 wizyty u specjalistów. Później kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy się urwał. We wrześniu 2020 zgłosiłem sprawę do Rzecznika Praw Pacjenta. Rzecznik odmówił podjęcia interwencji w tej sprawie, gdyż jej rozpatrzenie wykracza poza kompetencje tego urzędu. Jesteśmy bezsilni.

10 May 2021
Rated 1 out of 5 stars

TEŻ CHĘTNIE PRZYŁĄCZĘ SIĘ DO POZWU…

TEŻ CHĘTNIE PRZYŁĄCZĘ SIĘ DO POZWU ZBIOROWEGO. ZOSTAŁAM OSZUKANA PRZEZ GERIA MEDICA. OD PONAD ROKU NIE MOŻNA SIĘ Z NIMI SKONTAKTOWAĆ A PIENIĄDZE WZIĘLI BARDZO DUŻE I UMOWA NA 4 LATA. PROSZĘ OKONTAKT NA E-MAILA lub tel.506081070

8 May 2021

Oszustwo na wielka skale

W 2018r wykupilam abonament na 4lata Ogolnopolskiego Centrum Med. Na poczatku wszystko dobrze dzialalo tak do polowy 2019r.Jest to ta sama firma oszustow co Geria Medica Nie odpisuja na maile,nie mozna odstapic od umowy,a oststnio tj.od 22 lutego zmianili nr kontaktowy wlasnie do Geria Medica.Nawet jak sie tam dodzwoni to i tak nie oddzwaniaja z terminem wizyty,stad uwazam,ze jest to ta sama firma oszustow.Przeciwko OCM zbierane sa pozwy w Warszawskiej Prokuraturze Okregowej na Pradze ulBrodnowska 13/15 03-439 Warszawa.Prokuratura prowadzi postepowanie przygotowawcze o sygn.PO I Ds.97.2020

1 March 2021

Abonament wykupił mój schorowany Tata

Abonament wykupił mój schorowany Tata. Skorzystał ok. 4 razy i zmarł. Mamie obiecano - w lutym-marcu 2020 przeniesienie na nią abonamentu i nagle wszystkie telefony, kontakt mailowy, itd zamarł. Firma w międzyczasie zmieniła siedzibę z Warszawy na Gdańsk. Ale to nie ma znaczenia, bo i tak nie można nawiązać kontaktu. Chciałybyśmy z Mamą dołączyć do pozwu, ale nie wiemy jak to zrobić. Ktoś wskaże drogę?

17 February 2021

następna firma oszukująca ludzi

Umowę podpisałam w 2019 r. zapłaciłam 7100 zł Skorzystałam z kilku konsultacji. W 2020r nie przyjmowano telefonów, radząc kontakt mailowy, na który nikt nie odpowiadał. Tylko widzę sprawę dla prokuratora.

27 January 2021
Rated 1 out of 5 stars

Napisałam już kilka informacji nt

Napisałam już kilka informacji nt. GeriaMedica, ponieważ walczę o moje stracone pieniądze,które spłacam dotychczas ,bo zaciągnęłam na to kredyt.jest to kwota 7100 zł za 4 lata.Zawiadomiłam o oszustwie prokuraturę w Warszawie, która sprawę skierowała do policji.Policja przesłuchała mnie i przysłała mi postanowienie o odmowie wszczęcia postępowania
na podstawie art.17par.1 pkt 2 k.p.k.- wobec braku znamion czynu zabronionego.
uzasadnienie: postanowienie o odmowie wszczęcia dochodzenia nie wymaga uzasadnienia. Trudno zrozumieć, żę oszustwo finansowe i moralne jest wg
organów ścigania czynem dozwolonym.
Chętnie przyłączę się do zbiorowego pozwu Justyna

16 January 2021
Rated 2 out of 5 stars

Anna Wiskorz-Tokarska

Jestem również pokrzywdzona przez Geria Medice. Ubezpieczyłam się na 4 lata
w listopadzie 2019r.zapłaciłam 7500 zł.
i udało mi się skorzystać z jednej wizyty.
W tej sprawie złożyłam zawiadomienie w
grudniu 2020r.na Policji. W ten sposób dołączam się do pozwu zbiorowego.

4 January 2021

Ewidentne oszustwo!!

Ewidentne oszustwo!!! Ja też podpisałem umowę w lipcu 2019 roku. Wyświadczyli mi jedną usługę i nic poza tym. Dlatego złożyłem doniesienie do prokuratury i zostałem już postawiony w krzyżowy ogień pytań przez policję.Sprawa zatem nabrała biegu.Nie czekajcie!!! Zróbcie Państwo bezwłocznie to samo. Trzeba podjąć walkę z bezprawiem!!!

3 January 2021

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look