See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale klinikken. Jeg følte mig tryk i deres hænder ved nedlæggelsen af ballonen. Og efterfølgende er jeg meget glad for den diætist der kontakter mig hver 14 dag. Jeg er vanvittig glad f... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fungerer optimalt for mig. Havde ingen komplikationer ved nedlæggelse, har haft god kommunikation med klinikken under vejs. Er stadig under forløb har tabt 32kg på ca. 8.5 mdr. Målet er 40kg total... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Super god klinik og godt personale. Jeg fik min ballon d 24 august 2019 jeg har indtil videre tabt 27 kg og er gået 4 størrelser ned i tøj. Det er en... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun bekræfte det allerede skrevne. Jeg fik et vægttab på 30,2 kilo med ballonen. Eminent læge og personale!!!!! Jeg følte mig så godt holdt i hånd hele vejen. Kneb det med motivationen ta... See more

Company details

1. Specialized Clinic
  2. Medical Clinic
  3. Medical Equipment Manufacturer
  4. Medical Equipment Supplier
  5. Travel Clinic

Information provided by various external sources

Hos Gastriball tilbyder vi fedmeoperation uden kirurgisk indgreb, hvor der bruges en gastrisk ballon i maven. Du får gratis en forundersøgelse. Læs mere!

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Et helt igennem fantastisk forløb

Et helt igennem fantastisk forløb, med fremragende og faglige sparringer.
Klinikken lavede løbende opfølgninger, gode råd og vejledninger. De var gode til at motivere til at fastholde den gode kurs, samt gøre opmærksom på at ballonen ikke kunne gøre arbejdet alene.
Selv efter optagelsen har jeg fået vejledning og sparring.
Helt klart anbefalelsesværdigt ;-)

9 May 2019

100% tilfreds

Ønsker man hjælp / et værktøj til at tabe sig, og man mener at en silikone ballonen er svaret - så er GastriBall i Charlottenlund stedet!
De er søde, hjælpsomme, professionelle, empatiske og jeg anbefaler dem gerne.
Jeg er 4½ måned inde i mit 12 måneders forløb - har et vægtab på 23-24 kg og mangler stadig noget.
Jeg bliver kontaktet hver 14 dag af diætisten der hører hvordan det går - uden løftede pegefingre!
Jeg har pt 2 venner der har fået lagt ned, 2 der snart skal, 1 der næsten er parat og et par stykker der lige skal spare sammen.
For mig har en Gastriball været sparket!
At det så har været hos et fantastisk team - det har bare været et stort +

30 April 2019

Min varmeste anbefaling

Kan kun varmt anbefale gastriball.
Jeg var rigtig meget i tvivl om det var noget for mig, men en god samtale med klinikken Charlottenlund gjorde udslaget.
Bahir er den mest fantastiske, stille og rolige læge og hele teamet hjælper gennem hele forløbet.
Jeg skal have min ballon op om en måned og den forvandling og udvikling jeg har gennemgået kunne jeg ikke have klaret alene.
Ballon er en fantastisk hjælp til sundere livsstil, men den gør ikke arbejdet for dig.
For mig er det mit livs bedste beslutning, tal til hele teamet i Charlottenlund, i særdeleshed Mirja som har hørt på mig hver 14.dag et helt år.
// Luise

11 April 2019

Kan varmt anbefales

Jeg kan kun anbefale bahir og hans mest fantastiske team. De har hjerter af guld og ved hvad de har med at gøre!
De bruger tid på at forklare forløbet og ligeledes behagelige ved nedsættelse og ved fjernelse. Ringer og opfølger både efter nedsættelse og diætist der ringer hver 14 dag.
De har bred vifte og omsorg for hver enkelt person.
Stor ros af især Miriam som er den mest fantastiske kvinde på deres hold!
Ballon er en god hjælp til at man får styr på sine kostvaner, og til at man får hjælp til sin overvægt.
Dog er det vigtigt man husker det er dig selv der skal arbejde!
Ballonen er et redskab og hjælp.
Men tror du det er den der gør arbejdet tager du fejl!
Det er dig der skal gøre forskellen via dine tanker!
Men klinikken råder og vejleder og er du indstillet kan det ændre mere end du aner!
Så giv det en chance du vil ikke fortryde.
Min bedste andbefaling gives herfra ihvertfald.
Knus til hele teamet og tak for jeres støtte på min rejse..
Kram fra vejle..

3 April 2019

Jeg har haft en gastriball i 2018

Jeg har haft en gastriball i 2018. Det har været et helt fantastisk forløb, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til klinikken i Charlottenlund. Personalet er så søde og man er i helt trygge hænder. De svarer lyn hurtigt, når man har spørgsmål. Og man har deres fulde opbakning under hele forløbet. Jeg var utrolig godt oplyst om, hvad der skulle ske hele tiden. Diætisten ringede hver 14. dag til mig, og det var rigtig rart. Det var ikke hver gang, at samtalen handlede om mad. Nogen gange var det, hvad der skete med min krop og med mit sind. Jeg har allerede anbefalet klinikken til andre. Tak til hele klinikken for et super forløb, og en virkelig god oplevelse :-) De har helt klart også en part i alle de kg. jeg har tabt mig :-) Tak. Mvh. Jette

20 March 2019

Is this your company?