Helt igennem fantastisk service
Har købt foldegardiner til stue og badeværelse og har lige fra mit besøg i butikken til opmåling og opsætning fået den ypperste service.
Jeg er helt vild med mine nye gardiner ❤️
Høj kvalitet, til den bedste pris. vi har alt fra plisse og rullegardiner til patchwork stof og lampeskærme. Vi kan også stå for en ny markise eller den specielle lampe, stores, køkkengardiner eller insektnet.
Holger Brodthagensvej 10, 4800, Nykøbing Falster, Denmark
Hasn’t replied to negative reviews
Jeg er helt vild med mine nye gardiner ❤️
Overlagt snyder/ikke oplyser de kunderne!
Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet at et gardin kunne koste som det gjorde - og efterfølgende griner ekspedienten af dig, når vi stiller spørgsmåltegn ved prisen. Vanvittig dårlig oplevelse ! Ikke i orden måde at drive forretning på! Pas på ! Find anden butik at handle i!
Pas på - Spørg om alle priser, det er en meget dyr butik og de har tydeligvis lavet en aftale om ikke at vejlede kunderne ift priser hverken under servicen eller inden de klipper stof på mål.
Vi faldt ned af stolen da vi skulle betale for 1 fjeder gardinstang og 2,4 m cafegardin. 750kr var slet ikke hvad vi havde regnet med. Da jeg udfordrede den gammel dame i kassen (ikke hende Tine vi handlede med) grinede hun af mig og sagde de ikke fortalte priser når kunder havde set sig lune på noget. Det var kundernes eget ansvar trods der i forbrugeraftaleloven tydeligvis står:
“Sælger har en skærpet/udvidet oplysningspligt om prisen, især når der er tale om specialfremstillede varer som gardiner på
mål fordi fortrydelsesretten forsvinder. “
Altid perfekt arbejde, udført til tiden, venlig kommunikation. Kan anbefales på det varmeste. Har gennem årene fået sat både gardiner og persienner op. Har fået god vejledning om farvevalg osv
Virkelig god service hver eneste gang vi har brugt dem. Høj kvalitet af deres gardiner og rigtig fin og hjælpsom håndtering af vores reklamationssag, da et af gardinerne gik i stykker. Flinke og hjælpsomme i butikken og hjemme på vores adresse ved montering. Rigtig hyggelig afdeling med stort udvalg i butikken med brugskunst. Klar anbefaling herfra af Gardinlageret 👍⭐⭐⭐⭐⭐
Skulle bruge reservedele til lamelgardiner. “Lodder” og den snor, som forbinder lamellerne nederst på gardinet. Jeg oplyste at jeg have 30 lameller på det ene gardin og 36 på det andet, og at jeg ønskede 15 lodder. Lodderne fik jeg oplyst kostede 20 kr. stykket. Jeg spurgte ikke til hvad snoren kostede, da jeg ikke regnede med, at det skulle betales som guld (min fejl). Jeg fik udleveret 4 poser med 5,5 m. I hver svarende til 54 lameller til hvert gardin - altså en del flere meter end jeg reelt skulle bruge. Da jeg så skal betale bliver det 1.265 kr. og jeg får nærmest et chok, og spørger om det virkelig kan være rigtigt at snoren skal koste 980 kr., hvortil jeg får et svar om, at det kan det, og det koster 49 kr. pr. Meter.
Jeg tager mine vare og går chokeret ud af butikken, og ser på kvitteringen, at der står de gerne bytter til andre vare eller tilgodebevis, men giver ikke pengene retur (=dårlig service). Da jeg får tygget lidt på det, beslutter jeg at ringe til butikken, og fortæller at jeg godt nok føler mig fanget på det forkerte ben, og om jeg kan komme tilbage med varerne, for så vil jeg finde en anden løsning. I store træk får af vide, at pris og kvalitet hænger sammen, plastic er steget helt vildt, snoren får de færdigpakket, så de kunne ikke gøre noget ved jeg fik flere meter jeg ikke kunne bruge (lignede dog en hjemmelavet pose med et stykke tape på lukningen) og de giver ikke pengene retur. Jeg tænker ikke jeg er den eneste, som sætter mig på halen over, at skulle give SÅ mange penge for snor + at jeg så skal betale flere hundrede kroner ekstra fordi jeg ikke blot kan få den længde snor jeg skal bruge.
Jeg vil gerne give penge for ting og også ekstra for kvalitet, ved også godt alt er dyrt osv. osv. men det der er vanvittigt, og vildt dårlig service over, at de ikke oplyser om, hvor dyrt det er og at man så ikke kan få pengene tilbage for sine vare. Det er godt nok smart, og mindre smart for mig. Alt i alt en dårlig oplevelse.

Reply from Gardinlageret
Man kan ikke få en bedre service end Gardinlageret. De kommer til tiden overholder alle deres aftaler samt deres produkt er helt i orden. Vi har været utrolig glade for at vi har valgt Gardinlageret - super godt arbejde.
Jeg havde været inde i brugskunsten for at købe bla 6 knapper. Da jeg kommer ud til min bil, opdager jeg, at jeg ikke har fået knapperne med. Jeg går derfor tilbage og siger, jeg glemte at få knapperne med. Her bliver jeg mødt af en ekspedient, der bare trækker på skulderne. Så jeg er nødt til at købe de 6 knapper igen. Det er godt nok kun 48 kr vi snakker om, men synes det er ekstrem dårlig service og sætter aldrig mine ben i den butik igen, så kører jeg hellere til Maribo! Det skal tilføjes, at jeg har oplevet det samme engang jeg købte nogle nåle for et par år siden.

Reply from Gardinlageret
Firmaets medarbejdere tillader sig at holde foran naboers (min) indkørsel. Når de bliver konfronteret med dette er de arrogante og er ligeglade. Kører dog væk efter at have fået besked.

Reply from Gardinlageret
Så får man det ikke beder service !
Lækker butik med næsten alt i de for stof og hobby ting. Service er helt i top, og mangler du nåde inspiration, har de os en i butikken som kan hjælpe med det..
Ud over og værre en lækker butik har egeren os hjerte på rette sted, som donere en Masse ting og sager til Familie Netværker i Vordingborg. Som hjælper udsatte famile og i sær deres børn, med og få nogen gode oplevelser.. Og pga af de ting vi fik doneret, kan de børn nu selv lave jule gaver til deres forælder ❤️
Kan kun anbefalede og bruge og handle fra den her butik ‼️
Jeg købte varer i netbutikken og angav både en fakturerings- og en leveringsadresse, som fremgik korrekt i ordrebekræftelsen. Varerne blev imidlertid sendt til faktureringsadressen, hvilket betyder, at jeg nu skal hente pakken i et butikscenter. Dem undgår jeg i videst muligt omfang i disse Covid19-tider. :-(

Reply from Gardinlageret
Vi har fået lameller og plisséer i hele huset og er meget tilfredse med resultatet. Flot stykke arbejde, god behandling og hurtig ekspedition.
Vibeke og Michael
Fantastisk vejledning og service ved køb af gardiner og stænger. Blev kontaktet som lovet, da stængerne var klar - og alle i butikken var virkelig imødekommende. Kan varmt anbefale et besøg i butikken, de har meget andet end gardiner at byde på.

Super god service.
Købte plissegardiner til mit køkken og soveværelse. De er SUPER flotte og ligesom jeg havde tænkt de skulle være. Fik god information om de forskellige typer både af plissen og snoretrækket.
Fra min opringning til Helle i butikken over opmåling og opsætningen af Rasmus, har jeg fået en super god service.
Der var lidt længere leveringstid end først antaget, men jeg fik information om det, så det er selvfølgelig helt ok. Blot der bliver givet besked, så jeg ikke går og venter.
Helle og Rasmus - I er et godt makkerpar og jeg er en tilfreds kunde
Vh Helen
Har købt gardiner til min stue. Er syet så dårligt, hænger og trækker, sømme rynker. Gardinlageret påstår at det er mig der har valgt noget forkert stof. Gardinlageret tilbyder at presse gardiner op en gang til, men forgæves. Er et meget dårligt resultat til mange penge. Jeg kan absolut ikke anbefale nogen at handle der. Har en meget udsøgt dårlig service, vil bestemt ikke høre eller gøre noget for kunden. Desværre en meget meget dårlig oplevelse. Total afvisning af klage. Kan absolut slet ikke anbefales.