Har købt gardiner ved det skod firma…
Har købt gardiner ved det skod firma det er noget billigt skrammel hold jer væk for det firma.
Kunne man give minus karaktere så ville jeg give det.
Kunne man give minus karaktere så ville jeg give det.
Den 4. juli 2025 bestilte vi 5 motoriserede plissegardiner up and down og 3 plissegardiner med
snoretræk. Personen fra gardinbussen kom ud for at tage mål og meddelte os at så snart beløbet var indbetalt, kr 43.490 ville ordren blive sat igang. men ikke noget om hvor længe der ville gå før vi fik gardinerne.Den 29. august fik vi en montør ud for at sætte vores gardiner op, men desværre et hold var forkerte og de andre var der fejl på, så alt blev taget ned igen, undtagen i vores spisestue, som var kun up gardiner, så dem kunne vi beholde midlertidigt.
Efter montør er gået, finder han ud af at han havde glemt alle de forkerte gardiner nede foran vores opgang. Han henter dem senere.
Vi får en ny mail om at vi får de korrekte gardiner den 23. september. Da montøren kommer , meddeler han os at hele ordren var væk, altså ingen gardiner, forsvundet ud i den blå luft.
Ringer ind og brokker os og er meget vrede, får så at vide, de ville bestille nogle ny gardiner, som vi så måtte vente på i ca. 6 uger.
den 10. november får vi så en ny montør til at sætte de nye gardiner op, men nej disse virker ikke , fordi vi
skulle have en fjernbetjening med 16 kanaler, altså stadig ingen gardiner der virker.
Nu venter vi stadig på at de nye up and down gardiner i vores spisestue skal komme sammen med de ny fjernbetjeninger.
et godt råd til alle, hold jer langt fra Gardinbussen, en meget dårlig service.
⚠️ Advarsel – hold jer væk!
De lokker med en garanti på 5 år, men når man står med problemer, vil de pludselig ikke stå ved aftalen. Man føler sig snydt, fordi det, der bliver lovet ved købet, ikke bliver overholdt. Kundeservicen er uærlig og forsøger at løbe fra ansvaret i stedet for at hjælpe.
👉 Jeg anbefaler at finde en anden forhandler, hvor man faktisk kan stole på garantien og servicen.
Vi har ingen passion för gardiner och valde därför att ta hjälp av gardinbussen när vi flyttade in i ett nytt hus.
Till en början gick det bra men det hela utvecklade sig till en riktigt lång historia med otaliga förseningar och undanflykter. Vi fick de gardiner vi beställde och de ser faktiskt bra ut! Det var dock väldigt många problem som gör att vi inte kan rekommendera någon att använda sig av gardinbussen. Här är några av de anledningar som gör att vi inte är nöjda:
- Otaliga förseningar
- Väldigt dålig kommunikation. Vi fick jaga dem för att få först veta att våra beställda produkter var försenade och sen för att boka in att sätta upp dem.
- När de sedan kom för att sätta upp gardinerna så visar det sig att de INTE HAR MED GARDINERNA. Det är bara konstigt
- Det har varit MÅNGA fel med fakturan. Vi har skickat tillbaka till dem flera gånger att vi inte kommer betala för att det varit uppenbara fel i fakturan. Hade vi inte granskat fakturan hade vi fått betala 20% mer än det vi kommit överens om. Jag vet inte om de försökte lura oss eller om det bara var slarv.
- När gardinerna var uppsatta var det nån miss i kommunikationen som gjorde att vi behövde beställa en kompletterande del. "Javisst, det kommer ta 3-4 veckor" sa de. När 5 veckor hade gått så började jag höra av mig på sms för att höra hur det gick men utan svar. Efter 9 veckor ringde jag fyra veckor i streck och lämnade meddelande utan svar. 13 veckor efter så ringde jag från en kollegas telefon och fick svar direkt.... Det är uppenbart att de undviker oss. Det hade varit vuxet och professionellt att bara säga något om de inte ville hjälpa oss mer istället för att bara säga "ja, det fixar vi" men sen inget händer.
Så summa sumarum, bra på gardiner med dåliga på allt annat. Vi valde detta alternativ som vi tyckte var ett premiumalternativ för att lösa "gardinproblemet" men fick istället en annan huvudvärk....
Tarveligt produkt og opfølgning sker aldrig
Jeg bestiller rullegardiner - ca 9000 kr for to styk. De ankommer med den tarveligste plastik snot som lukkemekanisme, der ud over at være meget grim også larmer helt vildt. Dette blev aldrig fremvist af sælger uden besøg og fremgår ikke af billederne. Jeg ringer og klager og vil leverer produktet tilbage, da det på ingen måder lever op til prisen. Jeg bliver straks lovet at de vil sende en metalsnor ud med en montør, som vi stå for monteringen. Dette sker aldrig. Jeg reklamerer efter en mdr og de kan intet huske. Efter to mdr får jeg så to metalsnore, men Gardinbus.com ignorer totalt at de lovede at installere dem, for hvis jeg gør det, vil jeg ødelægge gardinet - der jo trods alt har kostet 9000 kr. intet svar.
Jeg er meget ked af at jeg valgte det her firma og ville ønske at jeg kunne sende mine gardiner tilbage.
Vi har købt gardiner til hele huset gennem gardinbussen.com. Lækker kvalitet og god service. De får mine varmeste anbefalinger
ventede næsten 3 mdr på mine rullegardiner ringede mange gange men fik mange undskyldninger endelig kom de og jeg lavede en afdragsordning med dem fik så lige pludselig en rykker og jeg ringede og de sagde undskyld det var en fejl også fik jeg sku rykker 2 nu er alt betalt men må sige hold jer væk de kan ikke over holde en aftale de gør hvad de selv vil og ikke tænker på os som kunder... jeg skal aldrig have noget med dem at gøre mere så tænk jer om inden i handler med dem....
Holder ikke aftalerne, glemmer at ringe. Har en markise hængende fra den 22.5 som ikke er færdiggjort da der skulle laves nye bærearme. Hver gang (14 dage nu)jeg kontakter firmaet er de altid optaget og der bliver ikke ringet tilbage. Har flere mail fra firmaet hvor de lover at komme.
Det er ikke et firma jeg vil anbefale til andre.
Karen-Lise Bøtel
Høje Taastrup
der kom ikke nogen gardinbus, men snollet privetbil med en meget begrænset kollektion.ogheller ikke nogen fakura. vi fik en opringning fra et privatnr med besked om at betale 50 pct nu - ialt 4500,- kr. vi sagde de kunne få pengene når gardinerne hang i vinduerne. Siden hørte vi ikke fra dem ????