Garbolund Vingård. Smuk beliggenhed og venligt personale – men manglende gennemsigtighed og høje priser
Vi havde glædet os til en weekend på Garbolund Vingård og blev mødt af venligt personale og en hyggelig vinsmagning fredag aften med tapas og god stemning. Beliggenheden er smuk og fredelig, og der er en særlig charme over stedet.
Desværre var vi ikke forberedt på, hvor primitive forholdene var. Det meste foregik udendørs – også spisning og ophold – og selvom vi havde godt vejr, havde det været en helt anden oplevelse i regn eller kulde. Værelserne var enkle, og der var kun ét fælles toilet til både Bed & Breakfast-gæster og vinsmagning gæster, hvilket blev en udfordring, da der ikke blev gjort rent efterfølgende.
Vi savnede også tydelig information om priser – der var ingen prisskilte ved vinbaren, som var baseret på selvbetjening. Et glas vin kostede 90 kr., og flasker startede ved 220 kr., hvilket kom som en overraskelse. Det havde været rart med lidt goodwill eller rabat til os, der boede på stedet.
Aftensmaden lørdag var enkel og smagte fint, men vi syntes ikke, at pris og indhold hang sammen. Det samme gjaldt morgenmaden, som var meget minimalistisk i forhold til prisen – og uden synlige tegn på de økologiske varer, som stedet ellers lægger vægt på. Produkterne var hældt over i små, anonyme glas, og det gjorde det svært at vide, hvad man fik.
Det skal dog siges, at personalet var venlige og gjorde deres bedste, selvom de havde travlt. Vores feedback handler ikke om dem, men om rammerne og kommunikationen omkring opholdet.
Alt i alt en smuk og interessant oplevelse, men med plads til forbedring – især i forhold til gennemsigtighed, komfort og forventningsafstemning.