Garbolund Reviews 4

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 3 out of 5 stars

Garbolund Vingård. Smuk beliggenhed og venligt personale – men manglende gennemsigtighed og høje priser

Vi havde glædet os til en weekend på Garbolund Vingård og blev mødt af venligt personale og en hyggelig vinsmagning fredag aften med tapas og god stemning. Beliggenheden er smuk og fredelig, og der er en særlig charme over stedet.

Desværre var vi ikke forberedt på, hvor primitive forholdene var. Det meste foregik udendørs – også spisning og ophold – og selvom vi havde godt vejr, havde det været en helt anden oplevelse i regn eller kulde. Værelserne var enkle, og der var kun ét fælles toilet til både Bed & Breakfast-gæster og vinsmagning gæster, hvilket blev en udfordring, da der ikke blev gjort rent efterfølgende.

Vi savnede også tydelig information om priser – der var ingen prisskilte ved vinbaren, som var baseret på selvbetjening. Et glas vin kostede 90 kr., og flasker startede ved 220 kr., hvilket kom som en overraskelse. Det havde været rart med lidt goodwill eller rabat til os, der boede på stedet.

Aftensmaden lørdag var enkel og smagte fint, men vi syntes ikke, at pris og indhold hang sammen. Det samme gjaldt morgenmaden, som var meget minimalistisk i forhold til prisen – og uden synlige tegn på de økologiske varer, som stedet ellers lægger vægt på. Produkterne var hældt over i små, anonyme glas, og det gjorde det svært at vide, hvad man fik.

Det skal dog siges, at personalet var venlige og gjorde deres bedste, selvom de havde travlt. Vores feedback handler ikke om dem, men om rammerne og kommunikationen omkring opholdet.

Alt i alt en smuk og interessant oplevelse, men med plads til forbedring – især i forhold til gennemsigtighed, komfort og forventningsafstemning.

1 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

Anafylaktisk chok

HJÆLP med at dele så ingen skal opleve det vores søn på 5 år oplevede i lørdags på GARBOLUND🙏

Vi købte i lørdags en cocohagen - vanilla på GARBOLUND. Der stod den ikke indeholdte nødder - spor af nødder tåler vores søn og meget små mængder, men ikke hele nødder og særligt ikke cashewnødder! I denne cocohagen viste det sig, at der var 3 hele nødder i, her i blandt cashewnødder og også hele nødder i de to andre hans søskende fik, trods der ikke stod nødder under ingredienser på nogle af dem.

Det resulterede i et anafylaktisk chok for vores dreng som er potentielt livstruende. Han blev indlagt med ambulance. Udover det var en meget voldsom oplevelse både for ham, os som forældre og hans mindre søskende, så er han stadig i medicinsk behandling 5 dage efter, medtaget og forskrækket og det har skabt en stor utryghed hos ham omkring fødevarer nu indeholder det der står!
Han blev behandlet med gentagne adrenalin masker, Epipen, binyrebarkhormon og 4 dobbelt dosis antihistamin!

Vi ønsker derfor, at gøre alle opmærksomme på cocohagen vanilla nedenstående variant indeholder hele nødder og store stykker nødder trods der står der ikke er nødder i, men blot kan være spor af nødder i.

Vi ønsker ikke dette for andre, derfor skriver vi dette herinde og håber I vil dele det derude så alle får en opmærksomhed på det og ikke ender i samme situation!

Det viser sig, ifølge cocohagen, at cocohagen vanilla nedenstående variant er blevet lavet med mandler og cashewnødder ved en fejl! Cocohagen tilbagekalder i april måned cocohagen vanilla varianten da produktet indeholder allergenerne mandler og cashewnødder, som ikke fremgår af produktets mærkning.

Følgende fødevare tilbagekaldes ifølge Fødevarestyrelsen i april måned:

Cocohagen Vanilla
Nettoindhold: 20 g
Lot nr: 9-5-6
EAN-stregkode: 5700002017048

Vi har kontaktet GARBOLUND, som desværre og helt uforståeligt fralægger sig ansvaret- og værst af alt, har løjet om de verbalt har informeret os om nøddeindholdet mandel og cashew.

Det siger sig selv, at har man et barn med alvorlige allergener som vi endda også talte med dem om da de serverede suppe og han havde egen madpakke med grundet alvorlige allergener, så tager man ingen- absolut ingen chancer, så selfølgelig er vi ikke blevet oplyst om indhold af nødder og købt dem alligevel!

Det er for os både absurd og uforståeligt at GARBOLUND har behov for frasigelse af ansvar.

Derudover undrer det os, at COCOHAGEN vælger at sælge ovenstående variant med 50% trods cocohagen vanilla er tilbagekaldt grundet allergenerne mandel og cashew i april og derudover heller ikke følger op på om nogen af deres kunder der vælger at købe med 50%, i dette tilfælde GARBOLUND ikke følger reglerne!

Vi vil med dette skriv, anbefale andre at være ekstra opmærksomme på ovenstående cocohagen vanilla variant og derudover være særligt opmærksom på hvis I besøger GARBOLUND- at have for øje at ansvars fralæggelse er en del af virksomhedens profil.

Vi er naturligvis gået videre med advokat og indberetning til Fødevarestyrelsen.

12 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ideel ramme for et strategiseminar med arbejdet

Jeg har sammen med min ledergruppe afholdt et strategiseminar – et såkaldt ’lederdøgn’ - på smukke Garbolund.

Det var helt igennem en fantastisk oplevelse. Rammerne er rustikke og charmerende, maden er udsøgt og kulinarisk, og vinene er danske og horisontudvidende.

Værtskabet var desuden generøst, varmt og personligt.

Alt dette bidrog til de bedste rammer for et døgn fuld af engagerede diskussioner, faglige drøftelser og nye perspektiver på vores arbejde.

Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger – uanset om man kommer som arbejdsplads eller med sin familie eller venner.

Mattias Stølen Due,
Direktør Center for Familieudvikling

14 August 2023
Rated 2 out of 5 stars

Vi havde lejet en tipi med…

Vi havde lejet en tipi med morgenmad.Tipi og velkomst var fin. Priserne i vinbaren var skyhøje også selvom det var med egenbetjening. Værten ,som boede på gården, var sur og bebrejdende overfor os. Beklagede sig over at hun skulle lave morgenmad til os som iøvrigt var meget lille og kedelig ( en lille portion havregryn, en bolle, et lille stykke ost, en mikroskopisk klat smør og syltetøj.

30 September 2022

Is this your company?