Galaare Reviews 10

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Dårligste sted i Latinerkvarteret.

Min mand, vores voksne datter og jeg gik på Galaare for at få en kop kaffe i deres smukke og hyggelige baggård/gårdhave.
Vi er generelt meget positive, forstående og anerkendende, når vi går ud og spiser og drikker kaffe.
Vi havde desværre allerede en dårlig oplevelse med frokost i restauranten fra februar 2025, men tænkte at det nok bare var fordi, de den pågældende dag havde travlt.
Vi bor i lige i nærheden, og kender derfor mange af lokalområdets udbud af kaffe, mad, personalets service etc., som vi værdsætter.
Vi fik tre kopper urimeligt dårlig kaffe (vi bestilte to flat white og en cortado) Vi bemærkede det venligt og sødt til tjeneren - han sagde med det samme “ej, jeg ved det godt, det er ikke i orden”, hvorefter vi fik to nye cortados i stedet for flat whites.
Vi bestilte lidt brød med smør og derudover noget vand til kaffen (vand følger almindeligvis med til kaffe de fleste steder, men her kostede det 25 kr).
Der kom hverken servietter eller kniv med til at smøre de få stykker brød.
Vi fik en regning på 260 kr for tre kopper kaffe, fire stykker brød og lidt vand.
Min mand gik tilbage for at spørge til det meget høje beløb. Der blev taget penge for de første fejllavede kopper kaffe. Personalet nægtede at give pengene tilbage, de var uvenlige og uforstående.
Vi kommer aldrig nogensinde til at besøge Galaare igen, og vi vil fraråde alle at besøge stedet.
Ærgerlig attitude når der er så meget dygtig konkurrence lige i nærheden.
Uerfarent og alt for ungt personale med så dårlig og tarvelig en tilgang.
Vi drømmer os tilbage til dengang, stedet hed “Bernth”, og man kunne vide sig sikker på, at alt var i orden.
Galaare fortjener ikke lokationen.

3 July 2025
Rated 2 out of 5 stars

Virkelig lang ventetid på både at…

Virkelig lang ventetid på både at bestille (25 minutter før en tjener tog imod bestilling) og herefter maden (45 minutter). Udover det føles servicen ikke nærværende og der blev ikke sagt “undskyld for ventetiden” som kunne have hjulpet på oplevelsen. Desuden var flere af retterne udsolgt, hvilket var ærgeligt.
Maden var god, dog en smule ensformig i smagen, men servicen og ventetiden trak virkelig ned, og gjorde at man gik en smule frustreret og ærgelig derfra, især også med de priser.

31 May 2025
Rated 3 out of 5 stars

Vildt godt koncept, men

Vildt godt koncept! Vi havde glædet os meget til at prøve det.
Vi synes vi fik god mad. Men service… Trækker meget ned. Vi tror det er fordi der var et stort selvskab - men vi andre har også booket bord, så vi fortjener også god service. Vi kunne hører at vores nabo bord også klagede over ventetiden mellem retterne. Samt en masse andre fodfejl, der gør at min partner og jeg ikke føler det var en Mega god oplevelse. Men det var GOD mad. Så vi overvejer om vi vil prøve brunchen en dag.

2 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vanvittig lækker mad

Vanvittig lækker mad, men servicen er noget jeg aldrig har oplevet før. Ikke nok med at deres tjenere leverer service i klasse, men så er kokken intet mindre end fantastisk. Jeg kommer helt klart igen for smagsoplevelsen!

28 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Sød betjening!

Sød betjening!, fantastisk kaffe, hyggelig stemning og beliggenhed. Alt smagte godt! Croissanten er crazy!

10 May 2024
Rated 2 out of 5 stars

Vi havde desværre en ærgerlig oplevelse…

Vi havde desværre en ærgerlig oplevelse hos Galåre. Maden var ikke i top og der var både udsolgt på vin, dessert og sardiner den pågældende aften hvor der desuden var usævandelig stille i resturanten. Så det havde vi svært ved at forstå.

Tjeneren var sød og imødekommende men ny og det kunne vi desværre også mærke. Der blev lavet for mange fodfejl i form af at hun tog fejl af rød og hvid vin. Hvidvinen vi ønskede var udsolgt så vi måtte ty til en dyrere, uden mulighed for kompensation. Tjeneren var gennem hele aftenen lettere forvirret hvad det angår serveringerne og vi fik ikke præsenteret retterne ordenligt. Vi fik meget små og anderledes portioner, set i forhold til det som er præsenteret på de sociale medier og der manglede dybde, elegance og form i retterne. Generelt manglede der virkelig noget der løftede dem. Vi valgte fire retter men ingen af dem imponerede os.

En af gæsterne fik blandt andet en ret med brisler der var tørre og med en ærtepure der manglede salt. Garnituren var forårsløg, hvilket dominerede oplevelsen. En anden fik en ret med torsk der mest af alt mindede om en gulerodssuppe med en smule fisk på toppen. En trejde fik vafler og marv hvilket blot var en sovs med fedt i. Ikke en berigende oplevelse på nogen måde. Vi fik som sagt ikke dessert, da denne var udsolgt.

Vi forlod restauranten skuffet og med lidt "øv følelse" da den på ingen måder levede op til det som vi havde troet. ØV!

30 March 2024
Rated 4 out of 5 stars

God til frokost

Vi var der til frokost og alt var i orden. God service, mad og drikke. Bord skal bestilles hvis man vil være sikker på en plads.

8 December 2023

Is this your company?