Fysioterapeutklinikken Reviews

4. Body Shaping Class
  5. Physical Therapy Clinic
  6. Pilates Studio

Written by the company

Jeg har en humanistisk tilgange, hvorfor jeg ser det hele menneske. Det betyder, at jeg altid har en grundig snak med dig, når du kommer til mig i klinikken. Dernæst undersøger jeg problematikken / smerten, du kommer med - udfører relevante test og derved finder frem til, hvor den primære smerte kommer fra. Hjernen opfanger den værste smerte - og nogle gange udsender hjernen en smerte fra fx knæet, men hvor problematikken i virkeligheden er startet fra lænden. Det betyder med andre ord, at jeg behandler dér, hvor smerten kommer fra. Bindevæv og muskulatur skal undersøges og behandles forskelligt, hvorfor jeg også har fokus på det. Din smerte og evt. nedsatte bevægelighed kan skyldes et fast og spændt bindevæv - men det kan også skyldes et asymmetrisk muskelarbejde. Jeg behandler med kiplers for at løsne bindevævet - men bruger også IMS akupunktur for at løsne muskulaturen. Du vil umiddelbart efter behandlingen mærke en positiv effekt. Desuden har jeg pilateshold, hvor fokus er, at styrke dit indre muskelkorset, hvilket kan reducere smerte og pludselige hold i ryggen.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Varm anbefaling herfra

Fik en akut tid pga hold i nakken.
Jeg kunne dreje hovedet, da jeg forlod klinikken, og gik derfra med en oplevelse af en behagelig og professionel behandling og rådgivning.
Kan kun varmt anbefale Maria og hendes klinik.

24 February 2025

Reply from Fysioterapeutklinikken

Tusind tak for din anbefaling - og dine rosende ord :) Du er altid velkommen i klinikken.!

Smertefri efter 1 års spændinger

Efter at have døjet med stærke smerter i kæbe, nak og skuldre i knap 1 år, mødte jeg Maria og Fysioterapiklinikken. Jeg havde på dette tidspunkt forsøgt smertelindring og behandling hos et utal af forskellige behandlere - helt og aldeles uden held!

Efter én behandling hos Maria følte jeg lindring og efter besøg over en periode er jeg nu smertefri i en sådan grad at jeg selv kan afhjælpe, hvis symptomerne opstår. Det havde jeg ikke set komme efter så mange eksperter havde opgivet at hjælpe mig.

Maria får mine varmeste anbefalinger. Hun er dygtig, grundig og særdeles omhyggelig i behandlingsprocessen. At besøge Fysioterapiklinikken har været et vendepunkt for mig og Maria står øverst på listen, hvis jeg oplever problemer med spændinger igen.

15 May 2025

Reply from Fysioterapeutklinikken

Tusind tak for dine rosende ord :) Du er altid velkommen i klinikken.!

Rated 5 out of 5 stars

Marias behandlinger har gjort en kæmpe…

Marias behandlinger har gjort en kæmpe forskel efter 2,5 år med smerter i foden. Ingen andre behandlere har kunnet mindske smerterne. Jeg sender mine varmeste anbefalinger til Maria til alle slags smerter.

2 June 2025

Reply from Fysioterapeutklinikken

Tusind tak for dine rosende ord - og din anbefaling :) Du er altid velkommen i klinikken.!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft store gener fra…

Jeg har haft store gener fra tennisalbue og smerter i armen som følge af mange timer foran computeren. Maria har hjulpet mig både gennem behandling (bl.a. akupunktur) og ved at løsne spændinger i nakken, som også spillede ind.

Noget af det, jeg sætter allermest pris på, er, at Maria ser det hele menneske. Hun behandler ikke kun det sted, hvor smerten sidder, men er altid opmærksom på, hvor problemet egentlig stammer fra. Det har gjort en stor forskel for mig.

Undervejs har jeg også fået løbende vejledning og konkrete hjemmeøvelser, som ikke kun har hjulpet her og nu, men også været med til at forebygge, at skaden vender tilbage.

Jeg kan varmt anbefale Maria og fysioterapeutklinikken. Det er et sted med høj faglighed, en rar stemning og gratis parkering.

11 June 2025

Reply from Fysioterapeutklinikken

Tusind tak for din anbefaling og rosende ord :) Du er altid velkommen i klinikken.!

Take a closer look