Fuge Manden ApS Reviews

3. Bathroom Remodeler
  4. Contractor
  5. Kitchen Remodeler

Written by the company

Vi stiller vores ekspertise til Deres rådighed, kører gerne ud, vurderer en kommende opgave og finder frem til den bedste løsning for Dem. Vi udregner priser og giver et tilbud, der er skræddersyet til Deres ønsker og behov med vægt på kvalitet og økonomi. Har I allerede et tilbud på en opgave, så ring og hør om vi kan gøre det billigere. Det er vigtigt for os, at vores kunder og samarbejdspartnere er tilfredse med det udførte arbejde. Vi garanterer derfor at vi kan gøre det bedre, da vi er specialister på området. Vores kundekreds omfatter i dag virksomheder primært inden for byggebranchen, samt private husstande på hele Sjælland. Vi har aldrig lavet et stykke arbejde om, da vores fuger er tætte og står knivskarpt, hver gang! Ring for uforpligtende tilbud eller bestil din næste fugeopgave inde på vores hjemmeside under vores kontaktformular.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

12 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Dårligt arbejde og radiotavshed

I efteråret kom to forskellige mænd fra dette firma for at ordne mine fuger i min brusekabine - til en rimelig høj pris i forhold til deres timeforbrug. Nu her ikke engang et år efter er fugerne begyndt at løsne sig.

Derfor skrev jeg for en måned siden en mail til "fuge-manden" og spurgte, hvornår de ville komme og fikse det. Jeg har efterfølgende rykket dem for svar, men har intet hørt - derfor skriver jeg her for at advare andre.

Deres mantra "Vi har aldrig lavet et stykke arbejde om, da vores fuger er tætte og står knivskarpt, hver gang!" passer i hvert fald ikke og er derfor falsk markedsføring.

22 July 2026
Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk oplevelse fra start til…

En fantastisk oplevelse fra start til slut! Jeg følte mig virkelig godt mødt og taget hånd om. Professionel, imødekommende og nærværende service, hvor der blev lyttet til mine behov og fulgt op på en rigtig god måde. Jeg kan varmt anbefale virksomheden og ringer helt sikkert igen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7 August 2026
Rated 5 out of 5 stars

Professionel, punktlig og helt i top!

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med fuge manden. De levere et super professionelt arbejde, hvor tingene bare spiller fra start til slut. Alt bliver klaret til tiden, og der er fuldstændig styr på detaljerne. Det er en fornøjelse at møde et firma, der vægter punktlighed og høj kvalitet så højt. De får min absolut bedste anbefaling!

17 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Flotte fuger og fremragende kundeservice

Jeg fik lavet elastiske dilatationsfuger i vores nye klinkegulv i stuen og gangen. Hele processen – lige fra den første kontakt og tilbuddet til det færdige resultat – har været yderst professionel. Prisen var fair, og kvaliteten af selve håndværket er helt i top. Man kan tydeligt mærke, at der er tale om folk, der har 100 % styr på deres kram og sætter en ære i detaljen. Tusind tak for et rigtig godt forløb!

18 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Slut med træk fra vinduerne - fantastisk arbejde.

Vi har haft besøg af Fuge Manden for at få skiftet alle de udvendige fuger omkring vores vinduer og døre. Resultatet er simpelthen så flot, og vi kan allerede mærke, at det ikke længere trækker ind. Håndværkeren mødte op præcis til aftalt tid, var super høflig og leverede et virkelig pænt stykke arbejde med snorlige kanter. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi benytter os af jeres service.

15 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og flot resultat!

Jeg har lige fået udskiftet silikonefugerne i min bruseniche af Fuge Manden ApS, og jeg er ovenud tilfreds med hele oplevelsen. Prisen var rigtig god, og medarbejderen, der udførte opgaven, var både utrolig venlig og meget dygtig til sit håndværk. Det hele forløb nemt og problemfrit, og jeg satte stor pris på, at han ryddede pænt op efter sig selv, da arbejdet var færdigt. Det er en fornøjelse at få besøg af en så professionel håndværker. Jeg kan på det varmeste anbefale Fuge Manden ApS!

18 June 2026

Virkelig godt fugearbejde

Virkelig godt fugearbejde i min bruseniche, rundt om induktion bordpladen, samt rundt om alle mine vinduer.
Professionelt, præcist og pænt.
Helt fra bestilling til selve afslutningen af arbejdet, bliver man mødt med en god dialog! Alt i alt var det en kompetent medarbejder med en masse erfaring bag sig.

17 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og et utroligt flot resultat!

Kæmpe anbefaling til Fuge Manden! Jeg hyrede dem til at ordne fugearbejdet i mit badeværelse, og de leverede varen 100%.
Medarbejderen, der udførte arbejdet på adressen, var utrolig dygtig, høflig og detaljeorienteret, hvilket har resulteret i et virkelig flot og professionelt resultat.
Samtidig skal der lyde en stor ros for den generelle kundeservice.
Fra den første kontakt og bestilling af opgaven til det færdige resultat, har kommunikationen været i top, og servicen har været helt i særklasse.
Alt gik gnidningsfrit. Dem tøver jeg ikke et sekund med at bruge igen!

12 March 2026

Kære Jon

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Det varmer utrolig meget at læse dine flotte ord.

Vi er utrolig glade for at høre, at du er så tilfreds med fugearbejdet i dit badeværelse, og jeg vil sørge for at give din ros videre til vores medarbejder. Det er præcis den form for professionalisme og gode kommunikation, vi stræber efter at levere på hver eneste opgave.

Tak for tilliden og den varme anbefaling – du skal være mere end velkommen til at tage fat i os en anden gang, hvis du får brug for hjælp igen!

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig reaktion og flot fugning af bruseniche

Hurtig reaktion og fint tilbud. Kom dagen efter og lavede et rigtig fint stykke arbejde med at fuge min bruseniche.

4 March 2026

Kære Sigrid

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse!

Vi ved, at det ofte haster, når man skal have ordnet fugearbejde, så vi sætter en stor ære i at rykke hurtigt ud. Det er skønt at høre, at du var tilfreds med både tilbuddet, tempoet og ikke mindst det færdige resultat i brusenichen.

Du må endelig sige til, hvis vi kan hjælpe dig med noget en anden gang!

Rated 5 out of 5 stars

Asger udførte et rigtig flot stykke…

Asger udførte et rigtig flot stykke arbejde med de nye fuger i badeværelset. Alt blev lavet som aftalt, og han var både grundig og professionel i sin rådgivning omkring farvevalg og forskellige løsningsmuligheder. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale ham.

16 February 2026

Kære Patrick

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anbefaling!

Det er fantastisk at høre, at I er så glade for resultatet i badeværelset. Vi lægger netop stor vægt på, at vores kunder får den helt rigtige rådgivning omkring farvevalg og løsninger, inden vi går i gang, så det er skønt at høre, at I mærkede den professionalisme. Jeg skal nok sørge for at give de rosende ord videre til ham, der udførte arbejdet!

I er altid mere end velkomne til at kontakte os en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

De arbejdede til sent om aftenen. Super professionelt.

Jeg skulle opfriske mit badeværelse op og ringede til Fuge Manden Aps og fik fat i Asger, som ville komme 2 dage efter, hvilket er super, fordi jeg vil gerne kunne bruge badeværelset. Det kunne jeg ikke på, fordi fugerne imellem fliserne har flere steder sprækker, med risiko for vandindtrængning.
Asger kom som aftalt og vi aftalt en pris og han gik i gang et par dage efter, hvilket er helt fantastisk. Asger kom og færdiggjorde arbejdet og var i huset til sent om aftenen. Så kom fugespecialisten, René og fuge med silikone til sidst. Begge var super gode og venlige. Afleverede fantastisk godt arbejde. Min varmeste anbefaling.

3 November 2025

Kære Michelle

Mange tak for de 5 stjerner og de utrolig flotte ord til os begge!

Når der er sprækker og risiko for vandindtrængning, gælder det om at handle hurtigt, så I igen kan bruge badeværelset trygt og sikkert. Vi er rigtig glade for at høre, at du værdsatte vores fleksibilitet, og at du er så tilfreds med det endelige fugearbejde.

Vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp til et andet projekt.

Venlig hilsen,

Virkelig kompetent

Virkelig god rådgivning allerede inden opgaven gik i gang. Det gav stor tryghed med en fastprisaftale, og samarbejdet mellem murer- og fugefolk var koordineret og professionelt.

Der opstod en lille misforståelse undervejs (som lige så godt kunne have været min egen fejl), men den blev håndteret på en virkelig god måde – jeg er meget tilfreds med løsningen.

Et meget behageligt bekendtskab – jeg vil helt sikkert bruge dem igen, hvis jeg får brug for at få lavet fuger en anden gang.

4 September 2025

Kære Niels

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at du oplevede stor tryghed ved vores rådgivning og fastprisaftalen fra start til slut.

Vi lægger stor vægt på et glidende samarbejde – både med de andre håndværkere og ikke mindst med dig som kunde. Misforståelser kan jo desværre ske for os alle, men for os er det allervigtigste, at vi altid finder en god løsning i fællesskab, så du står tilbage med et resultat, du er 100 % tilfreds med.

Tak for et rigtig behageligt samarbejde. Du siger endelig bare til, hvis vi skal hjælpe dig en anden gang!

De kender kundetilfredsheden!

Som en, der er helt blind indenfor byggemarkedet, skulle jeg lede efter håndværkere, der kan fuge.
Vi så Fuge Mand Aps på internettet, og jeg tog fat i dem via internettet.

Jeg fik et direkte opkald fra dem samme dag, og en håndværker kom for at give en vurdering imellem andre opgaver allerede dagen efter.
Håndværkeren lyttede nøje til mine behov og brugte sin ekspertviden til at give mig det mest ideelle tilbud og en fornuftig pris på opgaven.
Han var en rigtig god sælger. Jeg kunne ikke lade være med at tage imod hans tilbud.

Der var den anden håndværker, der kunne udføre det arbejde, jeg havde brug for.
Han kom også imellem andre opgaver og var meget opmærksom på detaljer, som kun dygtige og erfarne håndværkere ville lave, hvilket virkelig gav mig et godt indtryk.

Begge håndværkere var fleksibel, meget afslappede og venlige, og de gav mig mundtlig råd om de ting, som jeg skulle passe på efter opgaven er fuldført, hvilket gav mig en stor tryghed, også.

Alt i alt, er det værd at tage fat i Fuge Manden Aps, hvis du ikke aner, hvilket firma du skal vælge.

Du vil få en positiv overraskelse. Kan anbefales!!

22 May 2025

Kære Fujisawa

Wow, tusind tak for den utroligt flotte og detaljerede anmeldelse! Det er simpelthen fantastisk læsning for os.

Vi ved godt, at håndværkerbranchen kan føles som lidt af en jungle at finde rundt i, hvis man ikke er vant til det. Derfor betyder det ekstra meget for os at høre, at du følte dig i trygge hænder lige fra det første opkald og tilbudsgivningen, til selve fugearbejdet blev udført.

Det er lige præcis sådan, vi elsker at arbejde – som et stærkt hold, hvor vi kombinerer hurtig rykning, gode priser, sans for detaljen og ikke mindst ordentlig rådgivning om vedligeholdelse til sidst.

Vi er utrolig glade for at have givet dig en positiv overraskelse. Tusind tak for tilliden og den varme anbefaling – du må endelig sige til, hvis vi kan hjælpe dig en anden gang!

Holdet fra Fuge Manden ApS

Take a closer look