Fuelmover Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Skapligt snabb leverans. Jag köpte den gamla varianten och kan tycka att den är lite för kort i "sugröret" Funktionen är som förväntat bra. Jag har en till tankning av gräsklippare, atv och andra m... See more

Rated 3 out of 5 stars

Funkar mycket bra men hade jag vetat det skulle komma en som var lite tunnare och längre hade jag avvaktat Väldigt tajt i vissa jeep dunkar och tyvärr för kort men funktionen är bra Köpte 3 st och a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans och jättenöjd med fuel movern. Den spar tid då det går snabbt att flytta bensinen från en dunk till en annan. Samt att man inte behöver stå böjd och hålla en dunk på 20kg i flera minute... See more

Rated 5 out of 5 stars

Förstår inte varför jag inte köpt tidigare. Så skönt att slippa häva på dunkar när man tankar båten. Ställer dunken på bryggan,stoppar ner pumpen och sparar rygg och armar. Inget spill. Jättenöjd

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

41 reviews in the last 12 months

Write a review

Supernöjd!!

Snabb leverans och jättenöjd med fuel movern. Den spar tid då det går snabbt att flytta bensinen från en dunk till en annan. Samt att man inte behöver stå böjd och hålla en dunk på 20kg i flera minuter.

28 May 2026
Rated 1 out of 5 stars

Har haft flitig mailväxling med…

Har haft flitig mailväxling med företaget. Samma fel på pumpen gång på gång. Propellerskyddet ramlar lös så pumpen slutar att fungera. Bitarna hamnar i dunken. Fick en ny pump efter första incidenten. Men samma sak igen. Förstår inte att dom ska sälja så dåliga produkter. Såg reklam för samma vara igen.

24 June 2026
Rated 1 out of 5 stars

Använde den två gånger sen dog den.

Använde den två gånger sen dog den.
kontaktade kundtjänst men de svarar bara att jag får rabatt på en ny. Jag ville ha en en ny eller pengarna tillbaka, få min lagad elmer pengarna tillbaka men då slutade dom svara. skitgrejer från ett skitföretsg tydligen 😞

14 May 2026

Beställde en Fuel Mover Extended

Beställde en Fuel Mover Extended. Efter tre veckor kom den och då visade det sig att de skickat fel produkt som är för kort för mina dunkar.
Mailade dem direkt och har inte fått något svar eller återkoppling. Har skickat två mail utan att jag fått något svar från dem. Skriver på sin hemsida att de har ”aktiv kundtjänst, svarar varje dag”
Stämmer inte i mitt fall!
Kan inte rekommendera detta företag. Lång leveranstid och obefintlig kundservice!

20 May 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jag ångrar att jag köpte den

Jag beställde min Fuelmover 9/2 2026. Den kom fram 20/2, så lite längre leveranstid än jag trodde/hoppades på, men den kom i alla fall. Packade upp, satte ihop, och använde två gånger. Sedan föll propellerskyddet av, och det verkar som att den inte startar utan det.

Jag skrev till kundtjänst 7/3 och fick ett trevligt svar tillbaka den 10/3. De erbjöd sig att skicka ett nytt propellerskydd och sade att jag borde ha det inom ett par dagar. Det tog ett par veckor, men det kom till slut ett kuvert med tre nya propellerskydd - som inte går att sätta på.

Jag kontaktade Fuelmover igen 31/3 och sade att det här går inte. Jag vill att ni antingen skickar en utbytesenhet eller ger pengarna tillbaka. De svarade ett par dagar senare med att skicka en video av någon som sitter och snor in propellerskyddet i kläderna och lyckas trycka på det. Det går förstås inte ändå.

2/4 skriver jag till dem igen och säger att detta går inte, antingen får de skicka en utbytesenhet eller ge pengarna tillbaka. 13/4 svarar de, "Vi håller just nu på att undersöka det du har frågat om och arbetar för att få fram rätt information till dig."

Vadå undersöker? Vadå rätt information? Byt ut den - hur svårt kan det vara? Och under tiden det här har pågått skriver de till folk på Facebook om att oh ja, funkar det inte så skickar vi en ny eller ger pengarna tillbaka. Ren lögn!

Om man ska säga något positivt så var den bra de två gånger den faktiskt fungerade. Och personalen i kundtjänst är ju trevlig, det är inget fel så. Men den är lite för dyr för att bara fungera två gånger, och man ska väl inte behöva hålla på i flera månader för att få den utbytt?!?

13 April 2026

Snabbare leverans.

Snabbare leverans.. Beställde den 6/12 och de verka inte komma före jul.. ingen julkapp att rekomendera.stolpskottet som gör reklamen är ju köpt🤬🤬

6 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Levererades från Kina och passade inte…

Levererades från Kina och passade inte alls i bensindunken. Gick dessutom söder så nu är en del kvar i dunken 🤬 efter kontakt med kundtjänsten fick jag en ny helt gratis som fungerar utmärkt

23 September 2025
Fuelmover logo

Reply from Fuelmover

Hej Anita,

Vi hittar tyvärr ingen order i ditt namn eller e-postadress, så det verkar som att du kan ha beställt för en tid sedan när vi hade vår äldre modell. Den hade en något tjockare anslutning – vilket framgick tydligt med mått på hemsidan – och det fanns då inga passformsgarantier som vi nu har på den nyare versionen.

Om din produkt gått sönder får du självklart en ny utan kostnad eller full återbetalning. Vänligen kontakta oss på info@fuelmover.se
så löser vi det direkt.

Produkten skickas från vårt utländska lager, men är svenskutvecklad – framtagen i Sverige utifrån kunders önskemål och svenska standarder. Vi har lager nära fabriken för att snabbt kunna förbättra produkten och minska ledtider.

Anton – Grundare av FuelMover™

Smidig produkt

Att snabbt kunna pumpa över från
jeepdunk till tex gräsklippare.
Mycket smidig.

Inga problem med leveransen.

12 September 2025
Fuelmover logo

Reply from Fuelmover

Stort tack för din fina recension, Sunesson! 🙏
Härligt att höra att du är nöjd och att FuelMover™ gör tankningen smidig och enkel – precis så vi vill att det ska vara.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme och att du valde att handla hos oss.

/Anton – Grundare av FuelMover™

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look