Vildledende markedsføring og rystende behandling af vært
Jeg havde glædet mig til et ophold i en bolig, som var af luksuriøs standard som beskrevet og vist med fotos på hjemmesiden. Men her er hvad jeg fik:
Fik anvist et værelse/hems uden dør og uden vinduesskodder (det var sol og 36 gr.) og med meget skrå loftshøjde. Jeg kunne kun stå oprejst helt ude ved vinduet. Værten var ikke interesseret i at høre på min klage over dette ”værelse” og bemærkede bare, at hun fremover skulle huske at spørge om gæsternes højde på forhånd!
En medrejsende (som ikke var så høj som mig) ville gerne bytte værelse, så hun kom væk fra stueetagen, og dermed længere væk fra stanken af skimmelsvamp fra kælderen. I dette værelse bestod ”sengen” af en sovesofa. Jeg meddelte, at jeg har dårlig skulder, og derfor ikke kan sove på en sovesofa. Svaret var, at det kunne der ikke gøres noget ved nu. Jeg sov ikke den første nat og klagede næste morgen til værten. Svaret var, at jeg på forhånd burde have sagt, at jeg har behov for at sove i en rigtig seng! Hun oplyste, at jeg bare kunne rejse hjem!
Jeg er rystet over værtens behandling af mig.
Beskrivelsen af huset fremgår af anmeldelsen fra en af mine bofæller. Der er altså himmelvid forskel på værtsboligen og den bolig, som jeg blev indkvarteret i.
Afstanden -og særligt de mange, mange trapper - mellem værtsboligen og den anden bolig var en udfordring. Nogen pakkede hver dag alt, hvad man skulle bruge i løbet af dagen, hvilket betød at man levede i en taske. Jeg orkede ikke dette gentagne pakkeri og måtte derfor frem og tilbage mange gange i løbet af en dag. vi fire, som boede i den anden bolig, havde ikke mulighed for at være et privat sted, når vi var i værtsboligen.
Jeg havde på ingen måde mulighed for på forhånd at vide, at det hus jeg blev indkvarteret i, ikke havde samme kvalitet som værtsboligen. Der var ingen oplysninger om dette på hjemmesiden og værten oplyste intet herom under telefonsamtale inden bestilling af rejsen.
Prisen var den samme uanset bolig. Det er vildledende markedsføring, og jeg ville aldrig have købt rejsen, hvis jeg havde vidst disse ting på forhånd.
Vi fire, som boede i den dårlige bolig, klagede over forholdene og vi krævede en kompensation. Værten anerkendte ikke med ét ord, at vi var blevet snydt. Hun anerkendte det dog indirekte, da hun tilbagebetalte 500 kr. til os hver og gav os en voucher på 2.000 kr. til brug for en ny yogarejse. Vi meddelte alle, at vi ikke var interesseret i en voucher, da vi er rystet over hendes behandling af kunderne. Hun ved godt, at vi aldrig vil deltage i en yogaferie hos hende igen, så det var en helt gratis omgang at tilbyde en voucher. Beløbet på 500 kr. er slet ikke dækkende for den store kvalitetsforskel på husene.
Der var helt klart gode ting ved opholdet, men værtens behandling af mig og den vildledende markedsføring kan kun give 1 stjerne.
10 August 2024
Unprompted review