Company replied
Jeg har været en glad kunde i Formuepleje i 6 år. Med undtagelse af Corona-året har jeg årligt på +10% i afkast. Til trods for høje omkostninger, som tjener jeg gode penge. I Corona-året 2020 fik je... See more
Meget positiv telefonsamtale. Der blev lyttet og der blev svaret så jeg kunne forstå svarene. Det er vigtigt når man ikke er så kyndig inden for emnet at rådgiveren er i stand til at tale et sprog ma... See more
Written by the company
Værkmestergade 25, 8000, Aarhus, Denmark
Meget gæstfrie ved møder men aftaler fra mødet blev ikke overholdt. Jeg spurgte indledningsvis om jeg skulle tage noter / billeder men det var ikke nødvendigt da jeg kunne få det hele sendt med opdaterede tal. Jeg har rykket for det, men rådgiver mener de er sendt - hvilket de ikke er.

Reply from Formuepleje
Jeg har været kunde i 3 år og er først lige blevet gjort opmærksom på at jeres årlige omkostning er 3,27%. Jeg kan ikke genfinde andre steder med så høje omkostninger - måske ok, hvis I formåede at bringe et afkast til jeres kunder men jeg har fået absolut intet afkast de sidste 3 år, har så heller ikke tabt mine penge - men jeg synes da på ingen måde I kan tillade jer at tage penge, i hvert fald ikke så højt, når I er så dårlige til at investere ens penge.
En rigtig god oplevelse og rådgivning, så man føler sig i trygge hænder.

Reply from Formuepleje
Som lille investor, blev jeg taget seriøs og fik en god rådgivning.

Reply from Formuepleje
Både til oplægget omkring "Investering for Begyndere" og den efterfølgende samtale med Maria, har vi oplevet en god vejledning, samt service som vi er meget tilfredse med.

Meget positiv telefonsamtale.
Der blev lyttet og der blev svaret så jeg kunne forstå svarene. Det er vigtigt når man ikke er så kyndig inden for emnet at rådgiveren er i stand til at tale et sprog man forstår.

Reply from Formuepleje
Jeg har læst Formueplejes svar til Bo, som den 9. august skrev en anmeldelse af sin oplevelse med Formuepleje. I svaret skriver Formuepleje (Maria) helt standard, at Formuepleje levere langsigtede investeringsløsninger. Min opfølgende spørgsmål er nu: Hvor længe er egentlig langsigtet? For Penta har i en "tommelfingerregel" om, at det er fem år. Og at værdien forventes fordoblet på fem år. Jeg har haft aktier i Penta siden 2007. Og jeg kan roligt sige, at min tålmodighed absolut ikke har hjulpet på afkastet! Jeg synes, Formuepleje skylder en meget god forklaring på, at det går så helt og aldeles elendigt. Og også en strategi for, hvordan man vil rette det op. Gerne noget, der rækker ud over de sædvanlige flosker om langsitet investering. Gerne noget, der har bund i at være indehaver af aktier hos jer i den virkelig verden.

Reply from Formuepleje
Den ene stjerne gives for den gode service, men de dårlige resultater taler for sig selv. Ikke alene er Formueplejes årlige omkostninger langt højere end konkurrenternes og de langt billigere Indeksfonde, men deres resultater er negative eller i svagt plus. Ser man feks på to af deres produkter “Safe” og “Penta” i forhold til NordNets Indeksfond Danmark, så kan det undre en at de har så mange kunder og en score på 4.0 her på siden.
Resultater de sidste 5 år:
Penta +2,30%
Safe +6,88%
NordNet Indeksfond Danmark +70, 53%
Hertil skal så tillægges prisen på produkterne hvor FormuePleje tager henholdsvis 3,10% og 2,40% i årlige omkostninger mod NordNets Indeksfond på 0,20%.
Jeg har altid været af den overbevisning at aktivt forvaltet investering vil klare sig bedst i krisetider, men dette er bestemt ikke tilfældet.
Konklusion: man betaler meget mere for et langt dårligere resultat!!

Reply from Formuepleje
God vejledning i forbindelse med investeringsmuligheder for en børneopsparing. Super god service fra Maria fra Formuepleje der tog mig i hånden og vejledte.

Reply from Formuepleje
Jeg fik idag god og venlig vejledning af Formuepleje.

Reply from Formuepleje
Troværdig og grundig informationsmøde.
Meget fin detalje som afslutning af mødet "nu skal du tænke over det og beslutte, hvad der er det rigtige for dig" Ingen pres om forhastede beslutninger og en behageligt afslappet atmosfære.

Reply from Formuepleje
Professionel og dygtig. Gav os et godt beslutningsgrundlag for investeringsmuligheder.

Reply from Formuepleje
Høje omkostninger, negativ afkast. Formuepleje bekræfter fint tesen om at ingen aktive fonde slår markedet over tid. Vil fremadrettet selv fokuserer på lave omkostninger.
Formueplejes grundprodukt og eksistensberettigelse har været de såkaldte blandede fonde, hvor man kombinerer aktier og obligationer med gearing. For en del år siden var det en vindende cocktail. De seneste ca. 3 år har det vist sig at teorien bag ikke helt holder stik i det man kalder en "new normal". Derfor har afkast efter omkostninger været mildest talt skuffende. Samtidig er der dukket andre aktører op, der tilbyder stort set samme produkter til langt lavere omkostninger og dermed realiserer bedre afkast. Jeg giver 1 stjerne da Formuepleje igen og igen ila de sidste 3 år har forsøgt på at overbevise mig om, at fremadrettet kan jeg forvente klart bedre afkast. Men det er desværre endnu ikke sket.

Reply from Formuepleje
Jeg har været og er super tilfreds med Formuepleje og det afkast de giver mig.
Fungerer fint for mig. Medarbejderne har de rigtige kompetencer til at varetage formuen.
Måske lidt lavere omkostninger.
Har læst lidt på jeres produkter. I min optik alt for høje omkostninger i forhold til hvad man får, hvis man blot køber sig ind i sparindeks eller en ETF, der følger S&P500 er sandsynligheden større for et højere afkast. Hvorfor er jeres investeringsløsninger ikke på performance fee...? +26,09% på 3 år er ikke et dårligt afkast, men der er andre alternativer.

Reply from Formuepleje
Jeg har været en glad kunde i Formuepleje i 6 år.
I Corona-året 2020 fik jeg "kun" et afkast på 5 %, hvilket trods alt er godt i årets turbulente marked