4.0

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde bestilt et italiensk luksus…

Vi havde bestilt et italiensk luksus buffet til 10 personer. Alt var super flot anrettet på porcelæn fade og var så utrolig lækkert ud. Da var 3retter som skulle varmes med også det var meget nemt. Maden smagte super lækkert og alle vores gæster var begejstret. Det var bestemt ikke sidste gang vi bestiller der.
Vi kan virkelig anbefale dette sted fordi kvaliteten og prisen hænger sammen. Tusind tak for dette oplevelse.
Grethe og Wolfgang

10 December 2022

Masser af god mad🤩

I lever i den grad op til jeres slogan - så mange TAK for en kulinarisk spiseoplevelse af jeres Premium steak menu i går.

ALT VAR SUPER LÆKKERT, store portioner, mørt og delikat, mums filibabba hvor vi nød hver eneste bid!

1000 tak for den dejlige mad oplevelse - det er bestemt ikke sidste gang vi handler hos jer - i får 🌟🌟🌟🌟🌟 stjerner ud af 5 mulige👌🏼🤗

4 November 2022
Rated 4 out of 5 stars

Eksklusiv Tapas Box ( 2 pers. )

Eksklusiv Tapas Box ( 2 pers.) Købt gennem deal.
Lækker og frisk pålæg. Der er virkelig meget pølse og pate’. Der kunne godt lige være lidt mere laksesalat og ost. Men alt i alt en god oplevelse.
Var lidt nervøs for kvaliteten, da jeg efter at have købt dealen, så de dårlige anmeldelser om Foodi. Der er heldigvis kommet nye ejere pr. 1.11.21, så kvaliteten er blevet meget bedre.

15 November 2021

Dårlig oplevelse

Kan kun tilslutte mig de andre anmeldelser ang tapas box.
Vi bestilte også 2 da vi var 4 personer. Vi slap for gammel gorgasola, da der kun var til 1 person i den ene og var helt glemt i den anden.
Uinspirerende og sjusket anrettet

17 September 2021
Rated 1 out of 5 stars

Købt sweetdeal med Tapas box til 2-3…

Købt sweetdeal med Tapas box til 2-3 personer .
Flotte billeder og fin beskrivelse, men indholdet og kvaliteten passede slet ikke til beskrivelsen. .. Mildt sagt:-).
Tapas indeholder tørt pålæg, gammel ost og sur “lakse”mouse

4 September 2021

Lækkert smørrebrød

Købte smørrebrød - det var super lækkert. Æggemadden, flæskestegen og roastbeefen var perfekte - hjemmelavet stege begge to.
Laksesalaten var dog lidt tynd, men super lækkert stykke laks som pynt.
Jeg kan anbefale smørrebrøddet

23 July 2021

Virkelig dårlig oplevelse på tapas boks

Virkelig dårlig oplevelse på tapas boks

Har idag hentet tapas boks (deal) hos det der nu hedder Foodi Ordrupvej 78 D. Blev temmelig skuffet over kvaliteten, laksemousse stort set uden laks, humus som ikke smagte eller lignede humus, ubestemmelig kødart, ingen cornichoner, kedelig farve udseende, manglende kager - det der bliver lovet i boksen på dealen svarer ikke til den boks som bliver udleveret. Vi har før købt tapas boksen da det hed event catering og det var en meget bedre kvalitet. Vi kommer aldrig til købe hos foodi igen og vil heller ikke anbefale andre at gøre.

16 February 2021
Rated 1 out of 5 stars

Den ringeste tapas deal nogensinde siden start af dealsiderne.

Købt 2 sweetdeal med Tapas box til 2-3 personer i hver (bestilling til 2 familier).
Flotte billeder og fin beskrivelse men da jeg pakkede det ud var det en noget anderledes oplevelse.
Udover at der slet ikke var 3 skiver af skinke/pølse/oste osv. hvorfor det er noget af en tilsnigelse at skrive 2-3 personer så er her et udsnit af oplevelsen:
Der manglede Tommes de Savoy, Gorgonzola var noget gråt meget mærkeligt (læs alt for gammel og kasserbar) masse som var helt uspiseligt - en gorgonzola er lys og frisk at se på - det her var tæt på tørt og mørkegrå. Landbrien var 95% skorpe som lige kunne mønstre noget ost til at dække en negl.
De lufttørrede pølser må være tørret i skiver - helt elendig.
Varmrøget lakse mousse....hmmm....helt flydende og ingen smag af laks...smagte mere af kapers...helt uspiselig.
Ingen pesto....der var en rød masse som mere lignede noget blended blomkål med olien fra soltørrede tomater.
Og vi tilkøbte et par brød derinde. Ifl. ekspedienten var det friskbagt i morges. Der må godt nok have været koldt i bilen (+8 grader uden for). Da vi kom hjem viste det sig at brødet var stivfrossen.
Hvor herre bevares en omgang elendig mad som endte med en tur i skraldespanden.
Har tidligere købt mad på samme adresse og det her er vist samme ejerskab (samme telefonnumre og lokation). Faktisk er der telefonnummer sammenfald med Richmond Catering (samme adresse) som jeg ellers kun har haft god erfaring med.
Ser ud til den manglende kvalitet de havde til sidst er overført i ny virksomhed :-(

23 January 2021

Is this your company?