Flyttexpressen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Et virkeligt effektivt og troværdigt team. Meget venlige og hurtige. Passer godt på tingene. Vil til enhver tid anbefale at bruge Flyttexpressen.

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling herfra! De kom ikke kun med muskler, men også med overblik, godt humør og en fantastisk service. Vi havde nok ikke selv fået forberedt flytningen helt optimalt, men det blev mødt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super dygtige til flytteopgaven Alt fungerede fra før til under og efter flytningen. Jack/Mikkel er meget effektive, passer på tingene og er behagelige mennesker, så stor anbefaling herfra.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 September 2026

Effektive og hurtige

17 August 2026
Rated 5 out of 5 stars

Muskler, overblik og mega god service

Kæmpe anbefaling herfra!
De kom ikke kun med muskler, men også med overblik, godt humør og en fantastisk service. Vi havde nok ikke selv fået forberedt flytningen helt optimalt, men det blev mødt med et smil, masser af overskud og en løsningsorienteret tilgang.
De gjorde en dag, som kunne have været stressende, til en rigtig god oplevelse. Intet var et problem, og de gav simpelthen en service, der var langt ud over det forventelige.
Vi har brugt dem til 3 flytninger, og vi gør det igen - Uden at blinke

20 July 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vi er meget tilfredse med…

Vi er meget tilfredse med flyttexpressen.
Vi fik hjælp af Jack og Mikkel til at flytte fra 2. sal i Sydhavnen til et lagerrum i Greve.
De kom 4 friske unge gutter med godt humør.
Det tog dem kun 2 timer og 15 min at flytte alle vores ting og fik rigtig fint lavet Tetris i vores lille lagerrum. De pakkede pænt skabe ind i film og passede godt p vores ting. De kom med masser af god humor, venlighed og tålmodighed.
Vi kan varmt anbefale at man vælger flyttexpressen hvis man skal flytte.
Tusind tak for jer

5 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige fået flyttet af Jack og…

Vi har lige fået flyttet af Jack og Mikkel og deres team fra FlytteXpressen. De kom til tiden og var hurtige og effektive. De kom 6 mand og flyttede hele vores lejlighed fra 3.sal til ny lejlighed på 5.sal på kun 4 timer. De sejeste gutter, der løftede vores køleskab henover vaskemaskine og tørretumbler. Vi lånte flyttekasser gratis og fik ligeledes udleveret bobbelplast, indpakningspapir og mærkater til kasserne gratis af firmaet.
Hurtig afhentning af de tomme flyttekasser efter kontakt til FlytteXpressen.
Vi kan varmt anbefale Jack og Mikkel.

20 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Meget tilfreds med vores flytning

Meget tilfreds med vores flytning i går! Fyrene var til stede præcis kl. 8, og det gik stærkt og effektivt uden pauser. De var utrolig venlige og professionelle hele vejen igennem, og ingenting kom til skade. Prisen var rimelig — ikke det billigste, men langt fra det dyreste tilbud, vi fik. Kan varmt anbefales!

11 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Det bedste flyttefirma i Storkøbenhavn!

Jeg havde en virkelig god oplevelse med Flyttexpressen og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

Jack og Mikkel mødte præcis til tiden, var utroligt effektive og arbejdede hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samtidig var de super søde, høflige og behagelige at have med at gøre, hvilket gjorde hele flyttedagen meget mere afslappet.

De formåede at flytte hele min 3-værelses lejlighed fra Valby til Farum på bare 3 timer! Alt blev håndteret professionelt og med stor omhu.

Hvis du leder efter et pålideligt og effektivt flyttefirma, kan jeg varmt anbefale dem.

27 February 2026

Klasse service

Vi benyttede os af Flyttexpressen i december.
Vi kan på det kraftigste anbefale de gode gutter - sublim service og arbejde de udfører!

2 December 2025

Professionelle og dygtige

Hold da op nogle dygtige folk.
De har bare styr på det de foretager sig.
Udover at være arbejdsomme, har de kunden 100% i fokus.
De lavede ikke en skramme på møbler eller bygninger, da de sørgede for at indpakke alt og tilbød til sidst om der var mere de kunne gøre.
Kan kun anbefale dem👍🏻

20 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Effektive, varsomme og godt selskab

Vi var så heldige at vælge Flytteexpressen med Mikkel og team til vores flytning.

De var super effektive, varsomme med vores ting og generelt rigtig godt selskab.

Vi kan give vores bedste anbefalinger.

6 December 2025

Helhjertet anbefaling!

Vi var midt i en flytning, og skulle bruge hjælp til at flytte vores største og tungeste ting, heriblandt et Hornung og Møller taffelklaver på 200-300 kg. Vi var blevet afvist af andre flyttefirmaer grundet klaveret, men hos Flyttexpressen var det intet problem! De kom med en skarp pris, og det var på trods af, at vi var ude senere end sidste øjeblik.
De var fjinke, sjove og professionelle, hvilket gjorde hele processen let og behagelig.

De fortrækker sukkerfri sodavand 😉

Gør jer selv en tjeneste og få et tilbud herfra.

27 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Flyttexpressen er de rigtige…

Det gælder om at finde de rigtige flyttemænd. Efter flere dages problemer med et køleskab til en lille lejlighed højt oppe på Vesterbro, fik jeg er praj om at række ud til Flyttexpressen. De møder op, kontrollerer, og løser problemet. Færdig. To store, venlige bamser - med verdens hårdeste håndtryk - av for helv*de x to - fik arbejdet gjort med det samme. Sådan. Jeg har flyttet mange gange, men ikke med nogen, der var så tjekkede. Du er i sikre, hårde hænder, hvis du bruger Flyttexpressen.

12 September 2025

Kæmpe anbefaling

Vi fik i dag, fredag den 21. marts 2025, hjælp af Jack og Mikkel fra FlytteXpressen til at få flyttet vores tunge ting fra et rækkehus og til en lejlighed i 2 plan og med en masse trapper.
Der var smil og god humor hele vejen igennem - også selv om de udmærket vidste, hvad der ventede af trapper og udfordringer!
Men Jack og Mikkel er mænd af den rette støbning: brølstærke, hjælpsomme, humoristiske, professionelle og bare helt i orden personer. Kæmpe anbefaling herfra!

21 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

For Søren en god oplevelse med de her…

For Søren en god oplevelse med de her gutter. Pålidelige, troværdige, stærke som okser og så skader det heller ikke at de har god humor. De fik flyttet alt min gamle mors og hendes mands bras på rekordtid. Brokkede sig aldrig, slæbte og slæbte og slæbte. De gav en tryg og pålidelig oplevelse til de to gamle nisser og skabte en god stemning. Topkarakterer herfra. Lad være med at flytte med andre.

18 November 2024

Kæmpe positiv oplevelse

Vi brugte FlytteExpresen da min ældre mor og hendes mand, skulle flytte.
De følte sig trygge hele vejen igennem.
Kommunikationen var fra start til slut helt i top, og alt blev behandlet nænsomt og sat efter anvisning.

Det har været en virkelig positiv oplevelse for hele familien, og det bliver ikke sidste gang vi benytter FlytteExpressen.

18 November 2024

Jeg kan varmt anbefale FlytteXpressen

Jeg kan varmt anbefale FlytteXpressen! Fik hjælp til en flytning i weekenden, som gik helt efter planen. De arbejder hurtigt og passer godt på ens ting, så man føler sig tryg ved deres hjælp. De hjalp endda med at løfte mine kasser på loftet, selvom det ikke var aftalt. God service!

9 November 2024

Bedste anbefaling her fra

Bedste anbefaling her fra ! Kunne klare en flytning med kort varsel, til en fair pris, og selve flytningen blev klaret hurtigt, sikkert og effektivt.

25 October 2024

Is this your company?