See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Super mooi zuiverings apparaat. Modern en fijn te gebruiken. Wat is wel jammer vind is dat de sensor niet op allen glazen geageerd waardoor je je kopje moet wisselen. Helaas geeft de aangege... See more

Rated 5 out of 5 stars

Prima ervaring! De machine werd snel geleverd en was netjes verpakt. Dankzij het duidelijke instructiefilmpje was de installatie eenvoudig . (Kreeg ik er meteen een gratis cursus Limburgs bij 😄).... See more

Rated 5 out of 5 stars

Geweldig apparaat en ben er heel blij mee. Het water is heerlijk zacht van smaak en het scheelt mij veel flessen spa. De beschrijving die er bij hoort kan wel wat uitgebreider beschreven worden.

Company details

1. Water Filter Supplier

Written by the company

Wij helpen mensen met écht schoon drinkwater! Dat niet alleen, ons doel is om jouw dagelijke basis routine zo gezond mogelijk te maken en daarmee de blootstelling aan PFAS, Fluoride, Microplastics, Medicijnresten, Zware metalen te reduceren. Een gezonde geest en lichaam begint bij de basis!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Super mooi zuiverings apparaat

Super mooi zuiverings apparaat.
Modern en fijn te gebruiken.

Helaas geeft de aangegeven 100 graden in werkelijkheid geen kokend water maar rond 70/80 graden.

En soms tapt hij ineens minder water als aangegeven.

22 March 2026
Rated 4 out of 5 stars

Ik weet natiurlijk niet hoe zuiver het…

Ik weet natiurlijk niet hoe zuiver het is, heb daar geen aparatuur voor. De 100 graden warm water, geeft geen 100 graden water, mijn waterkoker is heter, jammer, want ik drink veel thee. Ik heb gezuiverd water een keer terug gegooit maar dan vult ie nog steeds het afval reservoir Al met al, duur aparaat.

27 March 2026

Snelle reacties bij vragen
Geweldig apparaat
Water smaakt beter en daardoor de
Koffie ook… ik gebruik het ook voor
Mijn honden en met koken
Het apparaat ziet er ook nog eens mooi uit
Fijn dat je kunt zien hoeveel er gefilterd wordt dus hoeveel er eigenlijk vervuild in zit nog

25 February 2026

Hi Claudia,
Wat fijn om te horen dat je onze filter fijn vind en ook voor je hond gebruikt 🐶
Bedankt voor de fijne review, wij wensen heel veel gezonde liters water toe 💧

Team Fluofree

Prima ervaring

Het enige nadeel: omdat het water zó lekker is, drink ik nu veel meer!

11 December 2025

Waterkwaliteit

Fluofree is onmisbaar in de keten voor een maximaal resultaat van de waterzuivering.

19 December 2025

Fijn om te horen! Veel gezonde liters water toegewenst 💧

Rated 5 out of 5 stars

Erg gemakkelijk om te installeren.

Erg gemakkelijk om te installeren.
Vooral als je net als ik niet van boekjes doorlezen houd.
Niet geheel onbelangrijk staat mooi op het aanrecht. En de beknopte sticker op de bovenkant is ook ideaal.

19 December 2025

Reply from Fluofree

Dankjewel voor je mooie feedback! Wij wensen je veel gezonde liters water toe 💧😊

Rated 4 out of 5 stars

We zijn heel blij met het apparaat het…

We zijn heel blij met het apparaat het is makkelijk in gebruik. Straks in onze nieuwe keuken sluiten we de fluofree aan op de waterleiding dan wordt het gebruiksgemak nog groter. We drinken meer water en met een beetje keltisch zout toegevoegd draagt het bij aan onze gezondheid. Ook verbruiken we minder plastic.

18 December 2025

Reply from Fluofree

Wat fijn om fe horen! Wij wensen je veel gezonde liters water toe 😊💧

Osmora Premium

Dit multifunctionele apparaat inmiddels een aantal dagen in gebruik en het overtreft al mijn verwachtingen! Makkelijk in gebruik en door de verschillende temperatuur mogelijkheden en de grote 1,5 liter kan is het ideaal voor het hele gezin!

18 December 2025

Reply from Fluofree

Geweldig om deze feedback te ontvangen! Wij wensen je veel gezonde liters water toe 💧😊

Rated 5 out of 5 stars

Fluofree premium is een aanrader

Fluofree premium is een aanrader! Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en het verloop aankoopproces. Vooraf netjes te woord gestaan op alle vragen via whatsapp en ook na levering.
Mijn water smaakt nu heerlijk met waterstofverrijking en de waterkoker is de deur uit.

13 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Eindelijk écht lekker water thuis.

Ik gebruik de Osmora Premium nu een tijdje en ben er echt blij mee. Het water smaakt superfris, geen rare bijsmaak meer, en het voelt gewoon zachter aan dan normaal kraanwater. Het apparaat ziet er strak uit en werkt simpel, al moest ik in het begin even uitvogelen hoe alles precies zat. Wat ik vooral chill vind, is dat je meteen koud of heet water kunt tappen. Ideaal voor een kop thee of om snel een flesje te vullen. De prijs is wel aan de stevige kant en je moet jaarlijks de filters vervangen, maar eerlijk gezegd vind ik het dat waard. De klantenservice van Fluofree is trouwens ook echt goed snel en vriendelijk via WhatsApp.

Kort gezegd: premium prijs, maar ook echt premium water.

15 October 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look