Fleximassage Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super aardige jongen , luistert aandachtig na wat jou klachten zijn en zoekt samen na een oplossing voor een fijne behanding wat Bij jou past ! Zeker een aanrader

Rated 5 out of 5 stars

Goede ervaring/massage gehad. Maik komt heel professioneel over en weet wat die doet en waar die het over heeft. Dus een goede ervaring en massage gekregen. Omdat ik last had van me rug, heeft me tips... See more

Rated 5 out of 5 stars

Voor het eerst een massagebehandeling gehad van Maik en wat een fijne ervaring! Hij vond direct de pijnlijke plekken en wist deze vakkundig te behandelen. Daarnaast een leuk gesprek, wat de beha... See more

Company details

1. Massage Therapist

Written by the company

Massagebedrijf aan huis in Zuid-Limburg en België tot Hasselt.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

29 reviews in the last 12 months

Write a review

Sportmassage met cupping

6 May 2026

Sportmassage en cupping

Zeer tevreden over de meerdere sportmassages en cupping die ik bij Maik heb gehad. De behandelingen zijn stevig waar nodig, maar altijd prettig. Er wordt goed geluisterd naar wensen en klachten. Na afloop van de behandelingen merkte ik direct verbetering in mobiliteit en herstel. Duidelijk iemand met kennis van het lichaam. Absoluut een aanrader!

15 January 2026

Topper

Via kennissen met mike in contact gekomen omdat ik door mijn rug was gegaan.
Mike bood aan om me zelfs op zondag los te komen maken zodat ik deste sneller weer op de been was.
Nu komt Mike om de 2 weken bij ons en altijd volgens afspraak.
Echt een topper.

22 November 2025

Sportmassage na blessures

Contact leggen ging makkelijk! En denkt heel fijn mee!
Specifieke klachten werden goed aangepakt en voelde gelijk resultaat! Top

1 November 2025

Hoofdpijn massage

Maik wist zeer goed de pijnpunten in mijn nek en schouders te masseren. Wat ik ideaal vond was het boeken van een afspraak via het online systeem. Snel en handig!

20 September 2025

Aanrader!

Ik ben nu een paar keer bij Fleximassage geweest en het bevalt mij erg goed! Na de massages ben ik weer verlost van spierknopen en kan ik er weer tegen aan. De communicatie met Maik verloopt soepel en hij is erg flexibel in het plannen van afspraken.

16 September 2025

Zeker een aanrader

Voor het eerst een massagebehandeling gehad van Maik en wat een fijne ervaring!
Hij vond direct de pijnlijke plekken en wist deze vakkundig te behandelen.
Daarnaast een leuk gesprek, wat de behandeling extra aangenaam maakte.

Ik ben zeer tevreden en kan Maik absoluut aanraden!

8 September 2025

Top en fijne behandeling

Heerlijke Behandelingen thuis gehad. Man en zoon ook. Hij weet zeker wat hij doet en kijkt wat nodig is om het dan ook los te krijgen.
Vriendelijke relaxte jongeman.
Een dikke aanrader!

29 August 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look