PBX portal - gennemtænkt fint organiseret GUI velfungerende for rigtige admin'er MyFone webadgang via en computer eller MAC - velfungerende, men kunne godt trænge til ekstra funktioner, o... See more
Company replied
Klartoner når man ringer op er forfærdelig høj uden grund nogen gange Den hakker og er uklar. Folk kan ofte ikke høre hvad man siger de de første 5-10 sek fordi flexfone/Myfone lige skal "våg... See more
Simpelthen elendig service. vi er 2 personer på kontoret og skulle have en simpel løsning oppe at køre her i mandags/tirsdags. Løsningen virker ikke endnu. Vores kunder giver rigtig sure tilbag... See more
Danmarksvej 26, 8660, Skanderborg, Denmark
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
En virkelig god oplevelse.
En god dialog og support til alle spørgsmål i opstartsfasen.
Klartoner når man ringer op er forfærdelig høj uden grund nogen gange
Den hakker og er uklar.
Folk kan ofte ikke høre hvad man siger de de første 5-10 sek fordi flexfone/Myfone lige skal "vågne"
Jeg giver 1 stjerne fordi man faktisk kan ringe
nr. 2 fordi jeres kontakt oversigt er ret go.
Hold jer langt væk!
Vi oprettet en aftale med flexfone igennem Telepartner.
Det har aldrig nogensinde fungeret optimalt. Det har hakket, og været til stor ulempe for os samt kunder.
Vi blev lovet det nok skulle komme til at fungere.
Utallige indstillinger i vores telefoner er forsøgt...
Det kom aldrig nogensinde til at virke.
Vi har endda investeret over 25.000kr i nye telefoner.
Vores iPhones fejlet intet og problemet forsat.
Nu er sagen ved inkasso igennem Motang advokater.
Vi vil ikke betale for deres produkt som ikke virker.
Så vi hopper med på den dårlige trustpilot score.
Hold jer langt væk fra denne virksomhed samt deres samarbejdspartnere.
De er krigeriske og modbydelige i deres fremgangs metoder...
Dyre lærepenge...

Reply from Flexfone A/S
Generelt fint produkt med nogle gode features, men:
- Nogle ting er alt for omstændige at opsætte
- Der er stadig kun integration af Jabra headsets så jeg kan ikke bruge knapperne på mit Plantronics headset
- Systemet kan ikke finde ud af automatisk at opdatere om du er til stede eller ej (sådan som Skype og Teams kan)
- Appen til Windows crasher ofte hvilket kræver at man manuelt skal opdatere
- Synkroniseringen med Outlook kalender er alt for langsom
- Der er generelt mange nedbrud
- Nogle gange bliver appen i Windows hængene på en skærm der ikke er tilsluttet computeren mere og den eneste løsning er at geninstallere programmet

Reply from Flexfone A/S
Vi har brugt Flexfone i nogle år nu. systemet er besværligt, og virker ikke altid når man forsøger at lægge en ny telefonsvarer på. De vejledninger der ligger I systemet kan ikke bruges til noget, og når man spørger supporten om en vejledning, til det man har brug for hjælp til, kan de heller ikke finde en. Men de er søde i supporten, der kommer bare en regning hver gang man skal have fat i dem.

Reply from Flexfone A/S
Flexfone og myfone har helt sikker en helt masse smarte funktioner. Men som almindelig bruger er det meget svært at komme ind i dette univers. Jeg er ikke stødt på nogen vejledninger andet end en halvdårlig FAQ.
Det ville være dejligt med et par præsentations vidoer, der lige gennemgår funktionerne som almindelig bruger. Hvis disse allerede findes, så sørg for at man som ny bruger får adgang til dem.
Kom nu det er ikke så svært. Hvorfor give jeres brugere så dårlige en oplevelse.

PBX portal
- gennemtænkt fint organiseret GUI velfungerende for rigtige admin'er
MyFone webadgang via en computer eller MAC
- velfungerende, men kunne godt trænge til ekstra funktioner, og gerne et "komptakt view fx i et pop op vindue" og gerne et dark-theme
MyFone app til Android
- Trænger til dark theme, og måske en gennemgang af deres GUI
Flexfone generelt: Altid flink service selvom vi bør gå via partneren
Deres beta univers er fedt.
Deres dailer app/softphone har et elendigt GUI

Reply from Flexfone A/S
Udmærket produkt fin service men kunne godt bruge mere info om muligheden for esim til mit appelwatch det bliver bare slået hen med ikke muligt på nuværende tidspunkt men ikke nogen tids horisont

Køb det ALDRIG!
Deres logins virker ikke.
Omstilling virker kun når det ikke skal. De opdaterer dit abonnement og spærer for opkald i timevis, uden forudgående varsel. App'en om muligt verdens langsommeste. Og de er ikke prioteret på TDC's netværk. Jeg kan kun fraråde at købe deres produkt.

Reply from Flexfone A/S
Ingen Apple Watch understøttelse eftersom uret har været på markedet i mange år...

Reply from Flexfone A/S
En helt unik og overskuelig telefon løsning.
Via
C-Solution ApS
Har vi nu fået et telefon system der lever op til alt hvad vi har ku forvente og mere til.
En stor tak til
Flexfone & C-Solution

Reply from Flexfone A/S
Vi har brugt FlexFone i virksomheden i 5 år nu uden nogen problematikker andet end hvad kan være forventet af en alm. teleudbyder.
Deres funktionaliteter, design og fleksibilitet er ifølge os "unmatched" i markedet hvor konceptet med at alt er inkluderet i en pakke virkelig spiller hvis man ser værdi i at bruge de værktøjer som bliver stillet til rådighed.
Ja hvis man ikke har brug for andet end en mobil telefon der skal kunne ringe et nummer op, er dette ikke servicen for dig - Har du til gengæld for løsninger som Wallboard, Visuelt kaldsflow, app/teams eller softphone løsninger med et genialt omstillingsbord synes jeg bestemt FlexFone passer godt ind :)

Simpelthen elendig service.
vi er 2 personer på kontoret og skulle have en simpel løsning oppe at køre her i mandags/tirsdags. Løsningen virker ikke endnu. Vores kunder giver rigtig sure tilbagemeldinger på vores trustpilot og mails da de ikke kan komme i kontakt med os.
hvis man ikke kan få en løsning til 2 personer op at køre, burde man ikke drive en virksomhed.
Vil ikke anbefale dette firma til nogle.

Reply from Flexfone A/S
Jeg kan på det varmeste anbefale Flexfones teleløsning. Der er masser af muligheder og funktioner for opkald og styring af opkald, telefonkøer m.m. Og så er det til at finde ud af - uanset teknisk snilde. Skulle ens tekniske snilde svigte, så er der altid hurtig hjælp at hente hos deres kundeservice😊

Reply from Flexfone A/S
er super tilfreds med Flexfone, vi har det alle i firmaet og vi har ingen klager :)

Reply from Flexfone A/S
Rigtig godt og god dækning, dog logger deres system ofte brugerne ud af deres app for ofte, prisen for mobilabonnement er VIRKELIG høj... Over 100% set i lyset af enkeltheden for, at man bliver faktureret for hvert produkt dvs. Man betaler ét for systemet, og man betaler ét for abonnementet.
Og så vil jeg også mene de burde oppe deres support på flere områder.
Det er molboagtigt at jeg først skal ta fat i min sælger der så skal viderebringe min besked til flexfone. Og så er det også en by i Rusland når man skal have et ekstra eller et nyt nummer koblet på.
På baggrund heraf bliver det kun til 3 små stjerner, da 2 er for uacceptabel at give....så skidt står det alligevel ikke til.

Reply from Flexfone A/S
Flexfone er simpelthen et fantastisk produkt med dygtige folk i supporten og effektive løsninger.
Kan varmt anbefales :)
Super produkt, med rigtigt mange funktioner, der bare virker... det er super...
Kan stærkt anbefale Flexdfone til IP telefoni
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.