Fiva Krea Reviews 15

4.3

Company details

1. Hobby Store

Written by the company

Kære kreative sjæl, Jeg er Natascha, stolte ejer af Fiva Krea - dit kreative fristed! Hos Fiva Krea er vi passionerede omkring at inspirere dig til at skabe smukke og unikke kunstværker. Nu vil jeg gerne invitere dig til at dele din oplevelse med os. Har vores sortiment af hobbyartikler og vores service opfyldt dine forventninger? Vi vil elske at høre dine tanker og se din anmeldelse på Trustpilot. Tak for at være en del af vores kreative fællesskab! Kærlige hilsner, Natascha, Fiva Krea

4.3

2-star
1-star

Rated 3 out of 5 stars

Lang leveringstid

Jeg undrer mig lidt over, at jeg får en mail med opfordring til at anmelde min oplevelse af Fiva Krea før jeg har modtaget min bestilling. Men det gør jeg så på opfordring.
Jeg synes der er lang leveringstid. Nu på dag 5 har jeg endnu ikke modtaget noget, og har indtil videre kun modtaget en ordrebekræftelse. Det ser end ikke ud til at min ordre er behandlet endnu. Så jeg venter i spænding på om der snart sker noget?

13 April 2026

Hej Kristine,

Tusind tak for at tage dig tiden til at skrive en trustpilot.
Opfordringen til anmeldelsen, er en automatisk mail der sendes ud, så nogle gange når den ud, før varerne er kommet frem.

Da jeg ikke har varerne på lager og Fiva Krea, desværre ikke er mit fuldtidsarbejde. Er der altid 3-5 hverdages leveringstid.
Jeg kan se at vi i dag er på d. 4 hverdag.
Din ordre forventes derfor afsted i dag eller i morgen.

Jeg håber på forståelse og tålmodighed.
På forhånd tak :)

Kreative hilsner fra Natascha :)

Fin og hurtig betjening

Fin og hurtig betjening.
Vil helt sikkert handle drr igen.😀

12 March 2026

Reply from Fiva Krea

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Den betyder meget! :)

Super produkter

Super produkter, gode priser og vildt god service!

25 February 2026

Reply from Fiva Krea

Mange tak for de flotte ord.
Det er lige netop de ting jeg bestræber mig efter. :)

Tilfreds kunde

Gode priser og super betjening

23 February 2026

Hej Leila,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og tusind tak for de fine ord.

Kreative Hilsner fra Natascha :)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget glad for at handle med…

Jeg er meget glad for at handle med Natascha, Fiva Krea.
Der er et stort udvalg af varer til en fornuftig pris. Er der varer der ikke er på hjemmesiden, skaffer Natascha det, hvis det er muligt.

28 January 2026

Hej Lene,
Tak for din fine anmeldelse, den betyder meget :)

Rated 4 out of 5 stars

Fiva har en god og venlig service

Fiva har en god og venlig service.
Glæder mig over endnu en forretning med Scrap hobby. Håber på at Fiva Krea i fremtiden vil tage produkter hjem som ikke kan fåes i de andre forretninger, hvilket vil gøre det endnu mere spændende at handle i Fiva Krea.

3 January 2026

Hej Gitte,

Tak for din fine anmeldelse.
Det er helt klart på tegnebrættet at få endnu flere varer fra andre leverandører, på hylderne inden for den nærmeste fremtid :)

Altid billigere end andre

Altid billigere end andre. Hurtig service og gode produkter.

17 February 2026

Hej Connie,

Tusind tak for de fine ord. Det er lige netop dette jeg bestræber mig efter. :)

Rated 5 out of 5 stars

Find service og okay leveringstid

Find service og okay leveringstid. Fint produkt.

8 January 2026

Hej Ricci,

Dejligt at du blev glad for produktet og tak for din tid til at skrive en dejlig anmeldelse.

Kreative Hilsner fra Natascha

Billige varer

Super hurtig levering, god behandling, billig, altid hjælpsom med at finde frem til det rigtige hvis man er i tvivl. Så jeg kan kun anbefale at handle hos Fiva Kreativ

3 February 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for din tid til at skrive sådan en fin anmeldes. Den varmer. :)

Super fint

Så fint et sted at handle fine varer

30 January 2026

Hej Anette,

Mange tak for de fine ord! :)

Super service 😊

Super service 😊
Hurtig levering, kan kun anbefale 👍🏼😉

9 February 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den betyder meget 😊

Kreative hilsner fra Natascha, Fiva Krea

God oplevelse

Jeg har nu handlet et par gange med Natascha, Fiva Krea.
Jeg oplever en god service og et fantastisk udvalg af produkter.
Jeg handler gerne her igen.

13 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Det bestilte er som forventet. Ejeren er sød og hjælpsom i forhold til afhentning af bestillingen.

27 June 2024

Take a closer look