Fightsport Reviews 5

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Oprettede et abonnement for at se MMA…

Oprettede et abonnement for at se MMA Galla. Dette virkede ikke og jeg valgte efterfølgende at skrive en mail til dem for at opsige.

Der står klart og tydeligt én måneds binding i salgsopslaget. - Det er nu 2. måned efter opsigelse men ingen svar fra dem og de forsøger at trække penge igen nu.

Kæmpe fup virksomhed

24 April 2026

Køber adgang til MMA GALLA VOL

Køber adgang til MMA GALLA VOL. 29
Viser sig at de slet ikke viser den men de i stedet viser en gammel stream af vol. 28. Udover det virker streamen slet ikke. Som de andre anmeldere skriver så giv ikke en krone til det her skod firma

28 February 2026

Bonde­fangeri

Jeg oprettede mig for at se min kammerat bokse, da jeg er midlertidig handikappet og ikke kunne være til stede fysisk.

Ved oprettelsen stod der klart og tydeligt, at der ingen bindingsperiode er. Først efter jeg havde gennemført oprettelsen, dukkede der pludselig en minimumsbindingsperiode på seks måneder op.

Jeg kontaktede dem tre dage efter oprettelsen via den mailadresse, de selv angiver, men fik aldrig svar. Jeg har også udfyldt deres kontaktformular uden nogen form for respons. Derudover har jeg forsøgt at finde et telefonnummer blandt andet ved at slå deres CVR op, men der findes ingen kontaktoplysninger.

Jeg vil kraftigt anbefale andre at holde sig væk fra denne tjeneste. Forløbet virker stærkt vildledende.

Jeg har bedt min bank om at blokere dem og overvejer at gå videre med sagen, hvis jeg fortsat ikke hører fra dem.

27 November 2025

Ingen kundeservice

Jeg oprettede et abonoment hos Fightsport gennem en add, hvor jeg bagefter finder ud af at jeg er bundet til 6 mdr hos dem. Jeg har prøvet at kontakte dem på deres e-mail uden held. Ikke engang et standard "tak for din mail" besked. Der er radio silence. Selv da jeg nævner at jeg gerne betaler gebyret for opsigelse af abonoment 'for tidligt' er der ingen respons

Under alt kritik. Hold jer fra dem

8 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg kan ikke komme igennem til kunde…

Jeg kan ikke komme igennem til kunde service, selv om jeg har søgt over alt...

Det er total bondefangeri på deres hjemmeside, og man bliver fejl guidet af g snydt til at binde sig til et abonnement på 6 mdr du ikke kan bruge til noget som helst...

Det er under alt kritik 😡😡😡

5 September 2025

Is this your company?