Hele opsætningen af personalet på hotellet var fantastisk. Animation teamet som hele tiden var synlige og sørgede for hyggelig underholdning som stretching, Yoga, water fitness, water games, bingo o... See more
See what reviewers are saying
Der var styr på det hele og selskabet fulgte selv op på alt inden under og efter ferien.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Alt svarede til det forventet
Alt svarede til det forventet. Den rejse jeg bestilte og har nydt var som lovet fra jeg forlod Københavns lufthavn for at rejse mod mit feriemål, til jeg landede en uge efter i København. Har mødt professonelt personale guider m.m. Bravo Tour bliver bestemt mit valg næste gang jeg skal rejse med charter.
Perfekt ferie sted
Hele opsætningen af personalet på hotellet var fantastisk.
Animation teamet som hele tiden var synlige og sørgede for hyggelig underholdning som stretching, Yoga, water fitness, water games, bingo og aften underholdning som karaoke, spansk dans, fælles dans hvor gæsterne lærte nogle forskellige trin, og der var en champagne på højkant for deltagerne. Det var fantastisk sat sammen. Receptionisten var sød og altid venlige. Bar personalet var opmærksomme, rengøringen var grundig, Det var perfekt. Tak for en skøn ferie og god opvartning. - Karina.
præcis det jeg bad om ikke mere
præcis det jeg bad ikke mere. men rejselederen ville gerne give mere
Fik god hjælp
Fik god hjælp, da jeg bestilte rejsen.
I første omgang skulle vi med fly fra København, og vores venner skulle med fra Billund.
Rejseklubben fandt en flyafgang fra Billund, så vi kunne følges med vores venner.
Dejlig ferie til Calabrien
Dejlig ferie til Calabrien. Alt var som forventet. Søde guider, den flotteste havudsigt og rigtig fine udflugter.
Rigtig god service fra før rejsen…
Rigtig god service fra før rejsen starter til man kommer hjem.
Og rigtig gode guider 👍
Super matchtur til Mallorca
Har lige været på en fantastisk golf matchtur til Mallorca med Bravo Tours. Alt klappede takket være de 2 guider Nicklas og Daniel samt ikke mindst matchlederen Christian Spangsberg pg hans sekretær (og kone) Karin. De er begge outstanding og gøre rejsen til en stor oplevelse og giver den et stort socialt islæt.
Kan kun anbefale Bravo Tours som…
Kan kun anbefale Bravo Tours som rejseselskab
En dejlig ferie på Hotel Rose på KRETA
En dejlig ferie på Hotel Rose på KRETA, som vi glæder os til at besøge igen til september 2027
Super ferie på Hotel Marina Atlantico
Super ferie på Hotel Marina Atlantico, Ponto Delgada, Azoerne. Godt hotel, dygtige guider og spændende udflugter i den smukkeste natur.
Meget positiv oplevelse med bravotours
Meget positiv oplevelse med bravotours, der var fin kommunikation var ende til anden..en særlig oplevelse var, at guiden var med til og fra lufthavnen , det kunne jeg godt li’, det var trygt..et ønske til firmaet er og udvikle en app, så vil jeg det var perfekt
Rejseklubben og guiden er fantastisk…
Rejseklubben og guiden er fantastisk MEN hotellet kunne være bedre. Der var mangler som køleskab og hårtørrer og safeboks og buffeten var meget smal
Rejseklubbens tur til Costa del Sol kan…
Rejseklubbens tur til Costa del Sol kan klart anbefales. En kombination af spændende udflugter til både Malaga, Mijas og Ronda, og afslapning og tid på egen hånd. Vores guide MAJA var helt fantastisk. Havde sat sig grundigt ind i seværdighederne, og var sød og imødekommende hele turen. Vi nåede at blive en hel lille familie der spiste sammen hver aften, og der blev grint og hygget.
Alt fungere optimalt
Alt fungere optimalt, super service hele vejen igennem ! Tak til Jonas for hele vores setup
De sødeste og meget opmærksomme guide…
De sødeste og meget opmærksomme guide team på Kreta ,et selskab som lever 100 % op til navnet ,super information om alt hvad der skal ske, sådan skal det gøres .Bravo 😀
Alt spillede
Alt spillede , dejligt hotel , god kundeservice , dejligt også at der bruges dansk flyselskab med dansk personale
Kan kun anbefale Bravo Tours.
Kan kun anbefale Bravo Tours.
Alt fungerede.
Alt var tilfredsstillende
Alt var tilfredsstillende, venlige, kompetente og dansktalende guider
Tip Top service både før og under…
Tip Top service både før og under rejse. Vil til enhver tid anbefale Bravo Tours til alle.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.