Ketting besteld, snel binnen, MAAR in het sieradenzakje zat geen ketting. Gebeld en er zou direct een nieuwe mee met de post gaan, en ja hoor, volgende dag enveloppe op de deurmat en dit keer wel ee... See more
See what reviewers are saying
Vorige week een bestelling geplaatst. Helaas is er iets verkeerds gegaan met de maat. Contact opgenomen en werd erg goed geholpen! Ik mocht een nieuwe uitzoeken en de verkeerde houden, heb iemand ande... See more
Company replied
Wegens een probleem bij levering door postnl, pakket niet aangekomen. Maar na 1 mailtje met Fashiona werd dit meteen opgelost en een nieuw pakket opgestuurd. Met een excuusbriefje en een cadeautje... See more
Eindelijk een site gevonden met fantastische stoere herenarmbanden. Heb nu 2x achter elkaar besteld. Buiten dat het super gave mooie armbanden zijn een snelle levering. FASHIONA jullie hebben er een v... See more
Company details
Information provided by various external sources
FASHIONA - Mode-accessoires voor Dames en Heren. Nederlandse webwinkel.
Contact info
Matrozenhof 71, 1018 ZP, Amsterdam, Netherlands
- 0031628330727
- info@fashiona.nl
- fashiona.nl
Mooie armband hij is er blij mee en…
Mooie armband hij is er blij mee en snelle service
Ik heb de andere pakket die kwijt was…
Ik heb de andere pakket die kwijt was ook nog gekregen dan heb ik extra bedankt ben er blij mee
Ik had een armbandje besteld en hij was…
Ik had een armbandje besteld en hij was helaas te klein en er is zonder moeite n nieuwe opgestuurd
Ik heb vaker mooie heren armbanden gekocht bij Fashiona. Ze zijn in het echt net zo mooi als op de afbeeldingen. De levering is super snel. Armband zit eerst in een beschermzakje en daarover heen een mooi fluweelzakje. Gewoon top!!! Ga zeker nog meer bestellen :-)))

Kerstbestelling
Ik had mijn bestelling al voor de kerst (20/12) gedaan en heb mijn armband helaas niet gekregen. Fashiona een mail gestuurd en zij reageerden erg snel, ook tijdens de kerst.. netjes!
Fashiona heeft direct een nieuwe armband verpakt en verzonden, die heb ik inmiddels gekregen.
Al met al, zelfs ook tijdens kerstdrukte, een prima service van Fashiona.
Armband is mooi en prima voor z’n prijs, ben verrast over de ( schuif)sluiting.. goed bedacht!

Teleurstelling
Maat was kleiner dan op de site gemeld, paste dus niet
Zag er wel leuk uit

Reply from FASHIONA
Ik ben heel tevreden met het artikel
Ik ben heel tevreden met het artikel. De maten klopten precies en dat betekent dat jullie de goede productinformatie geven en je er op kunt vertrouwen.
Snelle levering maar waardeloze…
Snelle levering maar waardeloze kwaliteit, armband na twee dagen al kapot
Update, goed voorstel gehad om geld terug te krijgen. Zodra dit klaar is zal ik de review positief aanpassen

Top en snelle levering 😃
Ze doen niet moeilijk over vernieuwen…
Ze doen niet moeilijk over vernieuwen en doen mails vlug beantwoorden. Prima.
Topper...
Met een excuusbriefje en een cadeautje erbij.
Ik ben uiterst tevreden over deze webshop, ik raad hem dan ook aan.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.