Fairhost Reviews 7

2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Suprem kundeservice | Lynhurtig oprettelse | Solid stabilitet

Ganske positiv oplevelse under min registrering d. 9 maj 2014. Havde spørgsmål vedr. oprettelse af et personligt maildomæne, og fik svar inden for en times tid.

Oprettelsen forløb glat, dog var det en anelse forvirrende da jeg pludselig fik mail fra DK Hostmaster om aktivering af mit domæne.
Det fremgår ikke særligt klart, at det er blackhost.dk man har oprettet sig hos, da navnet "1API GmbH" bruges om registratoren.

Ellers rigtig godt tilfreds med produktet!

23 May 2014

Utrolig god service / support til "Crazy" lave priser

Jeg har har været hos Blackhost omkring 2 uger, jeg har ikke oplevet hurtigere service som jeg har gjord hos dem indenfor 20 min havde jeg svar og fået løst mit problem.
Man føler sig velkommen fra starten man føre en samtale med dem. Jeg kan varmt anbefale dem til andre der vil skifte webhotel. Top Doller.

Cristian fra Festgear.dk

15 March 2014

Hej Cristian

Tak for din fine anmeldelse, det er dejligt at du er kommet godt i gang. Skulle du komme i problemer er du som altid velkommen til at kontakte vores support.

Rated 5 out of 5 stars

Super fantastisk god service og lækkert webhotel

Jeg er bare super glad for at jeg valgte blackhost.dk som mit webhotel.
Jeg er ikke ligefrem en ørn til det med egen hjemmeside, men jeg har fået super meget, venligt og kompetent hjælp, både på spørgsmål jeg stillede og ting som den altid flinke [navn] havde forudset ville komme.

12 March 2014

Hej Dina

Det er dejligt at du er kommet godt i gang med din hjemmeside og mange tak for dine fine ord. En ting vi sætter vægt på er god support en anden er en god vejledning så vores kunder kommer i sikker havn og får opfyldt deres behov da alle kunder ikke er ens.

Ekstrem god service!

Jeg købte en VPS hos Blackhost.dk - Der gik 2min. så var den klar til brug.
Eftersom jeg er helt ny til VPS'er og ubuntu, gik jeg ind og spurgte om jeg kunne få noget hjælp til at sætte den op. 1min senere fik jeg alt den hjælp jeg behøvede, rigtig god service, ingen ekstra betaling, super godt hosting! :)

24 February 2014

Hej Mikkel

Det lyder rigtig godt at du er glad for din VPS, det betyder meget for os. Du er som altid velkommen til at kontakte os hvis du oplever problemer.

Rated 5 out of 5 stars

Det her slår ALT, det er billigt og ekstrem god service

det her er en rigtig god hosting side, det er billigt, og der er live chat så du kan chatte med en live, men du kan også sende en email til dem, det gjorde jeg og efter 1 minut havde de svaret, de ligger stor vægt i service.

De arbejder sammen med Fanx-hosting.dk hvis du har en minecraft server der, kan du få dit ip lave om til bogstaver her, der giver dig alle råd og sætter alt op for dig

23 February 2014

Hej Mikkel

Tak for de fine ord, det betyder meget for os at du er glad for vores service.

Take a closer look