Meget rolig tale, forklaring og information. God erfaring til at svare på alle spørgsmål. Gode råd. Fine 4 timer for hele personale gruppen. Tak.
See what reviewers are saying
God mand og kæmpe legende kommer igennem alt det nødvendige og man lærer meget af ham
Det va rigtig hyggeligt:) og sluttede dejlig tidligt
Written by the company
Førstehjælpsklubben er drevet af denne simple, men kraftfulde sandhed: Enhver kan redde et liv med den rette viden. Vi tilbyder professionelle og sjove undervisninger til alle forskellige typer som, Virksomheder, Forsamlingshuse, Færdselsrelateret og i private hjem.
No recent history of asking for reviews
Meget rolig tale
Gode råd. Fine 4 timer for hele personale gruppen. Tak.
Spændende og lærerigt
Førstehjælp forklaret på en måde, så alle kan være med. Spændende og lærerigt med mange gode “cases” gennem dagen.
Fagligt dygtig instruktør
Fagligt dygtig instruktør, godt tilrettelagt vekslende mellem teori og praktiske øvelser
Opfrisknings kursus
Rigtigt fint 1 dags opfriskningskursus.
Plads til at svare på spørgsmål samt god og rolig underviser med plads til god humor.
Han var god til at informere på en god…
Han var god til at informere på en god og ordentlig måde sådan at alle fangede hvad han sagde.
Jeg synes
Jeg synes, han kom godt rundt om det vigtigste og tog hensyn til os alle sammen.
Super fed oplevelse jeg er blevet så…
Super fed oplevelse jeg er blevet så meget klogere på førstehjælp og tingene blev fortalt på en spændende måde 5/5
Godt
Kurset var rigtig godt struktureret, og læreren sørgede for, at alle kunne følge med og føle sig trygge.
Super god oplevelse
Super god oplevelse! Hjælper alle deltagere godt igennem.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, Kim Hammershøj er en god og mega sød underviser😊
Rigtig godt
Rigtig godt, god til at forklare tingene og meget sød og venlig
Fantastisk instruktør
Første gang jeg har taget et førstehjælpskursus. Instruktøren Kim Volder Hammershøj var utrolig god til at sørge for alle var med, understrege alvoren i de mange potentielle situationer og samtidig virkelig god til at svarer på alle spørgsmål, også dem som ikke nødvendigvis ville være meget sandsynlige for størstedelen at få brug for (f.eks. folk med pacemaker). Derudover var der også godt fokus på at sikrer hvornår der var behov for pauser.
Alt i alt virkelig positiv oplevelse.
Virkelig good lære som kan både…
Virkelig good lære som kan både underholde imens, han kan lære og være seriøs samme tid. Faktisk oplevedes og jeg har lært noget nyt !!
Han er meget rolig samtidig med at have…
Han er meget rolig samtidig med at have lidt sjov med i undervisningen, uden det bliver for meget
Mega god og lærerig undervisning
Mega god og lærerig undervisning, med hands on teori😆
Mega sød lærer!
Mega sød lærer!! Meget god til at give pauser og holde undervisningen spændende!!😊 ville helt klart anbefale!!
Førstehjælps kursus
Jeg synes Kim som var vores førstehjælps lære han var virkelig god til hans arbejde💪🏻
Lærerigt!
Syntes det var super godt præsenteret! Alle kan følge med, og dejligt med masser af praktiske opgaver, så man ved hvad man kan komme ud og opleve i den virkelig verden. Tak for god undervisning Kim.