Snabb leverans. Beställde torsdag kväll, fick hem på måndagen.
Om oss Evoke Fragrances är ett svenskt parfymhus som specialiserar sig på att skapa exklusiva parfymdupéer inspirerade av världens mest ikoniska dofter men med vår egen signatur och ett fokus på högsta möjliga kvalitet. Vi utvecklar och producerar alla våra parfymer i Sverige, i vår egen anläggning, med råvaror noggrant utvalda från Frankrike. Det ger oss full kontroll över hela processen, från idé till färdig flaska & säkerställer en kvalitet som överträffar många original. Vi är övertygade om att lyx inte behöver vara onåbart. Våra dofter innehåller högre parfymoljekoncentration än många traditionella parfymer, vilket ger en rikare och mer långvarig doftupplevelse. Varje parfym är fri från skadliga ämnen och är noggrant toxikologiskt testad för din trygghet. Vår filosofi är enkel: exceptionell kvalitet, ärliga priser och full transparens. Vi vill att varje kund ska känna att de får mer än bara en doft, de får en upplevelse som väcker känslor och skapar minnen. Oavsett om du väljer en frisk vardagsdoft eller en djup och sensuell kvällsdoft, kan du lita på att Evoke levererar något unikt. Vi arbetar nära våra kunder och lyssnar på feedback för att ständigt utveckla vårt sortiment. Snabb leverans, personlig kundservice och en passion för detaljer är det som definierar oss. På Trustpilot delar våra kunder med sig av sina ärliga upplevelser – något vi värderar högt, då det hjälper oss att fortsätta växa och bli ännu bättre. Välkommen till Evoke Fragrances – där doft möter hantverk och kvalitet blir till vardagslyx.
Lisabergsvägen, 556 26 , Jönköping, Sweden
Snabb leverans. Beställde torsdag kväll, fick hem på måndagen.
Beställde hem samples så ni slipper göra det.
Fantastiska parfymer som överträffar många originaldofter.
Doften sitter kvar hela dagen och utvecklas fint över tid.
Produceras i Sverige med råvaror från Frankrike – högsta kvalitet!
Snabb leverans och utan krångel.
Lyxig känsla till ett rimligt pris.
Evoke Fragrances är nu mitt förstahandsval för parfymer!
Riktigt bra parfymer som håller längre än originalen, rekommenderar starkt!
Royal Breeze är en doft jag verkligen kan rekommendera, den luktar fantastiskt gott och håller betydligt längre än många andra parfymer jag har provat!
Snabb leverans och riktigt bra kvalite på parfymerna. Älskar Evoke!
Dem bästa parfymerna någonsin, håller så länge, och till ett mycket bra pris!
Rekommenderar starkt 🤩
Köpte en Ocean Sweep och blev fascinerad över att den luktade helt identiskt som Erba Pura. Tog 24h innan den trillade ner i brevlådan (ett stort plus). Jag kommer definitivt att handla fler parfymer.
Jag beställde två parfymer och blev verkligen imponerad redan vid första sprayen! Båda dofterna håller länge på huden och utvecklas fint under dagen, precis som en dyr designerparfym. Leveransen gick snabbt och allt var fint packat.
Jag får redan komplimanger och folk frågar vilken parfym jag har på mig – det säger allt. Kommer definitivt köpa fler!
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.