EverydayPlus Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

När man betalar in 20.000 kr av 25.000.. Trots det så vill ni ytterligare få in 13.000 till.. Fiffelföretag rakt av! J@vla hittepå siffror. Bara suger folk på pengar.. Rekommenderar Ingen att Ta någo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hjälpsam kundservice och fördelaktiga lån samt snabb utbetalning.

Company details

1. Alternative Financial Service

Written by the company

EverydayPlus mål är att förse konsumenter med en flexibel kredit som kan utnyttjas likt ett vanligt kreditkort.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig haft denna tjänst men får ändå…

Aldrig haft denna tjänst men får ändå mejl.

19 December 2021

Hej Philip,

Detta låter konstigt då vår inbjudan endast ska gå till kunder. Vi ber om ursäkt och beklagar detta.

Vi jobbar konstant med att förbättra vår hantering och uppskattar din feedback.

Med vänlig hälsning,

Rated 5 out of 5 stars

Hjälpsam kundservice och fördelaktiga…

Hjälpsam kundservice och fördelaktiga lån samt snabb utbetalning.

15 December 2021

Hej Ulf,

Tack för din Recension!

Vi är glada över att du är nöjd med vår hjälpsamma kundtjänst. Snabb utbetalning är något våra kunder vill ha och det glädjer mig att få höra att du fick det utbetalt snabbt.

Vi jobbar konstant med att förbättra vår hantering och uppskattar din feedback.

Tack igen för att du valt EverydayPlus.

Med vänlig hälsning,

Hej Wisam,

Tack för din feedback!

Vi uppskattar att du är nöjd med vår kundservice.

Rated 3 out of 5 stars

Otydligt vad som gäller vid utökning av…

Otydligt vad som gäller vid utökning av kredit.

7 December 2021

Hej Mattias,

Tack för din feedback.

Vi beklagar att du känner så. Grundkraven för att få en möjlighet till en utökad kredit är tre betalda fakturor i rad samt inga sena inbetalningar. Sedan görs en individuell bedömning om det är möjligt att höja krediten. Om du har fler frågor så kan du alltid kontakta oss på 08-225 115 eller kundservice@everydayplus.se

Rated 3 out of 5 stars

Jag tog ett lån på lördagen för jag…

Jag tog ett lån på lördagen för jag trodde dom hade direkt utbetalning, vilket dom inte hade. Fick godkänt på söndag och får inte plocka ut förens på måndag eftermiddag. Väldigt dåligt minst sagt. Hoppas inte det fortsätter att krångla med dessa men det börja inte bra som sagt.

21 November 2021
Unprompted review

Hej Andreas,

Vi beklagar att du känner så. Våra utbetalningar sker på bankdagar och om du har läst att det sker direkt så får du gärna meddela oss så ändrar vi det.

/ Emanuel

Otroligt dålig service

Otroligt dålig service, de använder något ganska nytt som kallas kreditz, en tjänst där man skall koppla sin bank så att företaget kan gå in och kolla på inkomster och utgifter. Inte nog med att det är kränkande i sig, min bank fanns inte ens med. Jag ringde dem för att höra alternativ lösning men de kunde ej göra på något annat sätt en att använda kreditz, inte arbetsgivarintyg, inte lönespeccar. Slutade alltså med att jag inte fick lån trots att jag blev godkänd.

2 August 2021
Unprompted review

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look