Company details

4. Entertainment Agency
  5. Party Planner
  6. Wedding Planner

Written by the company

Planerar du ditt kommande evenemang? På Eventzone hittar du ett brett urval av talangfulla artister – från erfarna musiker, DJs och sångare till underhållare, komiker och showartister. Vår användarvänliga plattform gör det enkelt att ta kontakt med artisterna direkt, så att du snabbt och tryggt kan boka den perfekta underhållningen till ditt evenemang. Med ett robust nätverk av artister är Eventzone en av de mest pålitliga plattformarna för eventbokningar, och det är här du hittar artister som skapar fantastisk stämning och oförglömliga upplevelser. Upplev den perfekta kombinationen av professionella framträdanden och smidig bokning med Eventzone – för ett evenemang som kommer att göra intryck!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Buena gente fantastiks musikupplevelse!

Vi bokade ett fanatiskt Växjö baserat band via Eventzone helt problemfritt.
Vi är otroligt nöjda med bandet Buena Gente! Musiken var helt fantastisk – en härlig blandning av latin- och karibiska rytmer som verkligen lyfte hela stämningen. Det märktes att de är professionella och älskar det de gör.

Kommunikationen fungerade dessutom jättebra från början till slut, vilket gjorde allt smidigt och tryggt för oss som arrangörer. Ett extra stort tack till sångerskan Maria, som var jättegullig, varm och väldigt tillmötesgående.

Vi ger dem fem av fem stjärnor ⭐⭐⭐⭐⭐ och rekommenderar dem varmt till alla som vill ha en oförglömlig musikupplevelse!

15 April 2026

Hej Lydia,

Tusen tack för ert fina omdöme! Det betyder mycket att höra att allt fungerade smidigt och att ni kände er trygga genom hela processen. Vi är glada att bandet kunde bidra till en så lyckad stämning och att upplevelsen levde upp till era förväntningar.

Varmt välkomna åter framöver!

Vänliga hälsningar
Team Eventzone

Rated 5 out of 5 stars

Coverbolaget band var super trevliga…

Coverbolaget band var super trevliga och roliga killar som gör sina grej! Vi ses nästa år igen!

16 January 2026

Reply from Eventzone SE

Tak for din feedback, Didi – den gør os meget glade. Hjerteligt velkommen igen næste år!

Venlig hilsen
Team Eventzonen

Rated 5 out of 5 stars

Hesam vara jätte duktig och bra artist…

Hesam vara jätte duktig och bra artist . vi hade jätte kull och strålande upplevelse med hans musik. instrumental , spanish , flamenco …

12 September 2025

Hej John,

Vi tackar och bugar för ditt fina omdöme - det är alltid inspirerande att veta att ni är nöjda och glada efter att ha bokat artister hos oss.

Mvh,
Team Eventzone

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look