Escape Games Reviews 35

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde booket Spy Game ud af huset til at sikre en spændende oplevelse til min fødselsdag- og det var en kæmpe succes for alle 34 deltagere. Caroline og Gry kom og opsatte posterne og gav o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling, vi har prøvet meget af det Escape Games laver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi har prøvet alle deres fysiske rum (pånær Julemandens tidsmaskine som skal prøves engang ved... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi holdte min datters 11 års fødselsdag for hendes klasse hos jer. Det var helt igennem fuldstændig fantastisk. Der var flot pyntet op og dækket bord da vi ankom, servicen er helt i top og børnene... See more

Rated 5 out of 5 stars

Escape Games ligger i et stille industrikvarter og gør ikke meget væsen af sig udefra, men wow hvor det overrasker positivt indenfor! Vi har prøvet Ednas Lejlighed og The Lab, og begge rum var fantast... See more

Company details

1. Amusement Center

Written by the company

Escape Games i Stilling ved Skanderborg. Prøv vores helt unikke Escape Rooms - et fysisk spil, hvor du sammen med venner, kolleger eller familie skal løse gåder på et hold. I skal samarbejde og bruge jeres logiske evner til at løse opgaver og knække koder. Escape Rooms er ideelt til teambuilding, fødselsdage og polterabend.

4.7

3-star
2-star
1-star

En Succeshistorie for hele familien

Vi var ude og prøve piratøen hos Escape Games.
2 voksne, 2 børn (10 og 12).
Vi blev varmt modtaget af den rare Sysse, som gav os en intro til hvordan man agerer i et escaperoom.
Hun gav os en fin forhistorie, der passede til både voksne og børn, og forsikrede os om, at hun nok skulle holde øje så vi kom godt igennem oplevelsen.

GameMaster Sysse sørgede for at vi blev ledt på rette vej, når vi gik og tumlede rundt i de mange gåder og ledetråde, og vi mærkede at hun gjorde det for at børnenes første Escape Room blev en succesoplevelse.

Hele familien var SUPER oppe at køre over hvor godt det var gået, hvor sjovt det havde været og hvor godt der blev arbejdet sammen.

Tusinde tak for oplevelsen, vi kommer helt klart igen til endnu et eventyr!

7 January 2023

Kan varmt anbefales!

Min kone og jeg prøvede piratrummet.

Vi har en del escape rooms bag os, og dommen er, at pirat rummet er det bedste escape room vi har prøvet. Kulisserne er gennemførte og gåderne er alsidige, på en passende sværhedsgrad, hvor logik altid kan bruges til at finde løsningen.

14 September 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vi havde lejet det mobile escaperum og…

Vi havde lejet det mobile escaperum og sikke en god oplevelse. Spillet udviklede sig så meget undervejs og vi blev alle grebet af det. Så tak for en fantastisk service og rigtig god oplevelse. Det kan absolut anbefales andre at prøve.

28 March 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en rigtig sjov oplevelse i…

Vi havde en rigtig sjov oplevelse i Escape Room i Stilling. Personalet var fleksible, da vi ønskede at ændre deltagerantallet fra 2 til 4, samt at ændre sprog fra dansk til engelsk. Gamemasteren var god til at introducere de to af os som ikke havde prøvet det før. Alt i alt en super god oplevelse. Vi kommer med sikkerhed tilbage og prøve et af de andre rum en dag :)

20 October 2021

Escape rooms -ud af huset

Vil vil gerne sige tak for et fantastisk indslag til vores datters fødselsdag.
Vi havde lejet Zombie vaccinen med i sommerhus.- Det er perfekt i denne coronatid.
Det var et udfordrende spil og helt igennem gennemført. Tiden fløj afsted.
Vores bedste anbefalinger herfra.

1 March 2021

Wow sikke en fed oplevelse

Wow sikke en fed oplevelse
Har fået gavekort på 500kr i kobberbryllups gave til Escape Games. Det gik helt efter bogen at booke en aftale, og betale online - fandt en opgave vi kunne tage store børn med til. Vi valgte Hospitalet, der var begået et mord. Det er et fint set up, godt rum- og fedt med en gamemaster der er med- til evt at guide, hvis man ikke lige kan finde næste spor. Vi kommer igen - det er en super god oplevelse, og vi havde en time- brugte en time og 5 minutter . Vi kommer igen- og skal være pirater 👍

16 October 2020

Vi skal afsted igen...

Vi havde booket 2 (oprindeligt 3) rum, "The lab" og "Ednas lejlighed", til en polterabend og var ovenud tilfredse. Fede temaer og mange gode oplevelser af at få løst de unikke opgaver der ikke på noget tidspunkt virkede uretfærdige/tilfældige.

Vi havde en håndfuld afbud i sidste øjeblik og de var fleksible med at vi kunne afmelde ét af rummene dagen før. Vi har aftalt i gruppen at det ikke var sidste gang vi skulle derud, så det kan varmt anbefales til andre.

10 August 2020
Rated 5 out of 5 stars

Så sjovt, at næste gang booker vi flere i træk.

Var der alene med min kæreste i dag på 'hospitalet', det var rigtig sjovt, og vi havde lyst til at fortsætte resten af dagen, på trods af, at vi havde behov for meget hjælp for at løse opgaverne, vi må se lidt flere krimiserier. Anton var en guttermand og rigtig god til at forklare om spillet, da det var vores første gang i escape room.

8 July 2020

Gennemført setup og fremragende service

Gennemført setup og fremragende service

I forbindelse med vores besøg hos Escape Games, var der sket en fejl i forbindelse med bookingen. Hvem der var skyld i fejlen fortaber sig i tågerne (da den blev lavet telefonisk), men det vigtige for os er hvordan fejlen blev håndteret, hvilket blev gjort med en løsningsorienteret tilgang og med et smil! - Virkelig god service!

Vi havde derfor nogle gode timer hos Escape Games, i et flot og gennemført setup.

13 November 2019

Helt igennem fremragende

Helt igennem fremragende! Vi konkurrerede to hold i to identiske rum. (Hospitalet). Det var rigtig sjovt. Derudover lånte vi et lokale til at afholde møde. Uden aftale blev der leveret kaffe til mødet (god stil). God service, fair pris og alt klappede! Bestemt et sted jeg vil anbefale.

8 September 2019

Fornem service og hygge hos Escape Games

Min 9. klasse valgte at bruge deres eftermiddag på Sidste Skoledag i Escape Games i Stilling.
Vi fik dog en noget uheldig start, da bookingsystemet svigtede, hvilket resulterede i, at vi denne dag alligevel ikke kunne komme til, da vi først var kommet derud - Ærgerligt.
Ungerne overlevede dog og strøg videre i Mindeparken.

MEN jeg skal love for, at Escape Games rådede bod på ovenstående!

Vi blev efterfølgende inviteret tilbage til Stilling af Escape Games med betalt bus tur/retur, der blev booket ekstra lokale med frie drikkevarer og snacks samt en gratis omgang i de respektive rum.
Derudover fik hver elev et gavekort til Escape Games på 400kr. med sig hjem (hvilket tilsvarer booking af én af deres rum for en gruppe).

En MEGET flot kompensation.

Mine elever havde en rigtig dejlig formiddag hos Escape Games, og jeg kan kun give Escape Games mine varmeste anbefalinger.

Mvh
Henrik

26 June 2019

Super godt

Har i dag prøvet piratøen med mine 2 teenage drenge og mine forældre. Det var en rigtig god oplevelse og vi er klar på at prøve et af de andre rum :-)

19 October 2018

Take a closer look