Energisalg Reviews 79

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kontaktede Energisalg da mit ældre Vaillant fyr gik i stykker. Talte med Steen om onsdagen og om lørdagen blev fyret installeret. Holger ankom til tiden og selvom jeg var væk resten af dagen under in... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god kommunikation med Steen, der hurtigt udfærdigede et skriftligt tilbud på et nyt Valliant fyr. Efter et par afklarende spørgsmål, var jeg klar til at bestille og i løbet af gangske få d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har lige i går fået leveret og installeret nyt Vaillant kondenserende gasfyr til erstatning for 22 år gammelt fyr. Steen og Holger mødte præcis på den aftalte dato, og der var tempo på lige fra star... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tilslutter mig de andre kunders positive anmeldelser. Hurtigt tilbud med alternative features. Nyt tilbud straks eget valg. Accept af pris og lovet installation inden for 10 dage (vi havde intet akut... See more

Company details

1. Gas Company

Information provided by various external sources

Energisalgs mission er at levere de bedste tilbud på naturgasfyr og give kompetent rådgivning samt support, så du er sikret et godt køb, der passer til din bolig og forbrugsbehov.

4.8

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Fantastisk service

Fantastisk service fra Steen.
Han hjalp mig med at få installeret et 3 år brugt fyr meget hurtigt.
Han gav mig en grundig gennemgang af fyret da det var sat op.
Stor tak til Steen og kæmpe anbefaling herfra.

27 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vores gamle gasfyr gik i stykker og vi bestilte en nyt hos Energisalg.
Vi fik fyret til en god pris og det blev installeret som aftalt.
Kan klart anbefales på grund af den gode service.

8 November 2023

Hej GJ!
Tusind tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at du synes vi gjorde det godt!
Tak fordi du tog dig tiden til at give os den fine anmeldelse.
Mvh.

Rated 5 out of 5 stars

Nyt, brugt fyr meget professionelt

Vores gamle fyr skulle skiftes selvom vi regner med at få fjernvarme om et par år. Derfor ville vi gerne have et brugt fyr for at holde prisen nede, men vi var i tvivl om hvordan vi kunne få det på en ordentlig måde. Energisalg klarede fyrskiftet meget professionelt og gjorde det nemt for os med god service fra start til slut.

31 October 2023

Hej Sune!
Mange tak for den flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på at du tog dig tiden til at skrive den. Vi håber du vil tænke på os igen en anden gang.
Rigtig god weekend!
Mvh Janni, Energisalg

God oplevelse!

Jeg har for en uge siden fået installeret et nyere, brugt gasfyr. Alt er gået hurtigt, nemt, som aftalt og til tiden. Dygtige og kompetente medarbejdere. Fyret er fint og kører indtil videre perfekt. Siden monteringen har gulvvarmen i badeværelset ikke fungeret. Jeg har derfor kontaktet selskabet, og vi drøfter lige nu, hvad årsagen kan være, og hvordan problemet afhjælpes. Dialogen er god og ordentlig, og jeg forventer, at vi i fælleskab får løst problemet hurtigt. Derfor de bedste anbefalinger herfra.

26 October 2023

Hej Carsten!
Mange tak for den fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på at du tog dig tid til at lave den.
Rigtig god weekend!
Mvh Janni, Energisalg

Alt gik så fint

Alt gik så fint: afklaring af behov, indgåelse af aftale, udførelse af arbejde. Prisen er klart konkurrencedygtig på markedet! Jeg har fået sat et "nyt" brug gasfyr op. Og det ser sandelig ud til at virke :-)

5 September 2023

Hej Anne!

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på at du har taget dig tiden til at give os den! :)

Mvh

Rated 5 out of 5 stars

De bedste anbefalinger herfra…

Har netop fået installeret et nyt gasfyr. Tænker ikke, at det kan gøres bedre, alt fra bestilling af tilbud, telefonisk rådgivning, til montage fungerer hurtigt og effektivt, i henhold til aftalte tidspunkter og konkurrencedygtige priser. De bedste anbefalinger herfra, det var virkelig en god oplevelse med kompetente mennesker.

31 August 2023

Hej Henrik

Mange tak for den fine anbefaling! Et endnu større tak fordi du tog dig tid til at give os den! :)

Mvh

Kan klart anbefales

Havde kontaktet et andet vvs selskab først. De skulle have 20.000kr for at opsætte et brugt fyr hvis jeg selv købte et på dba. Jeg fandt energisalg på nettet. De kunne lyn hurtigt give et væsentligt billigere tilbud inkl. et brugt fyr. Alt gik fuldstændig som aftalt

31 July 2023

Hej Jørgen

God dag

Kompetence og pålidelighed

Os der skal på fjernvarme inden for 3-6 år, har jo ikke nogen særlig grund til at investere i en varmepumpe. Det er vist mest noget kreditforeningerne gerne vil skubbe til.
Vi andre kan med glimrende og kompetent rådgivning fra Steen Gammelgaard og perfekt og som aftalt udførelse nøjes med at bruge en mindre sum på et lettere brugt gasfyr.

19 July 2023

Fantastisk rådgivning

Fantastisk rådgivning, hurtig og god service til opsætning af nyt gasfyr. Yderligere var der en rigtig fin introduktion og skarpe priser.

Tak

12 July 2023

Hurtig hjælp

Energisalg skaffede og installerede i løbet af få dage et kun 4 år gammelt gasfyr, da mit gamle fyr var gået håbløst i stå, 2-3 år før fjernvarmen kommer her.

13 June 2023

Hej Jytte
Tak for stjernerne
Mvh Energisalg

Super montering

Fik en god pris på installering af nyt gas fyr og sagde ja til tilbuddet

Det er meget professionelle både i tilbudsgivende og håndværkerne dette firma kan bare anbefales
De har lavet en super god installation alt gik bare efter bogen og kun ++++++++++++++++ her fra

3 May 2023

Hej Morten

God dag

Mvh Energisalg

Rated 5 out of 5 stars

Have brug for en ny pumpe til mit…

Have brug for en ny pumpe til mit gasfyr ,ringede og fik fat i steen gammelby Der mente den var på lager .
Fik SMS det var den bestilt den på deres side som aftalt og betalte, blev ringet op af Steen jeg kunne afhente 1 time senere 👍👍
Fed service og behagelig

24 April 2023

Hej Lars

Mvh Heatsupply.dk

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale at købe nyt gasfyr her…

Kan varmt anbefale at købe nyt gasfyr fra energisalg.dk.
Super god service og vejledning.
Kom til aftalt tid og leverede et flot stykke arbejde.
Der var ryddet op og pænt da Energisalg kørte hjem efter montering.

2 March 2023

Reply from Energisalg

Tak for de fine ord, det er givet videre til vores folk.

Gode og dygtige medarbejder

Gode og dygtige medarbejder, kan kun anbefale dem.

7 February 2023

Reply from Energisalg

Hej Lars, tak for alle stjernerne og de fine ord, de er givet videre til medarbejderne.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i dag fået skiftet mit gasfyr

Jeg har i dag fået skiftet mit gasfyr. Dette har været en professionel handel lige fra min første henvendelse det lige fra hurtige svar fra Steen Gammelgaard til hurtig opsætning af nyt fyr.
Holger og kollega har lavet et flot arbejde og der var nærmest mere pænt i bryggers end da de kom.
Skorstens arbejdet i skuret er færdiggjort, forstået på den måde at der er isoleret omkring skorstensrøret ( hullet var noget større end røret) ((det blev ikke gjort af andet vvs firma i 2001.))
Så tusind tak for hjælpen og det var skønt at komme hjem til varmt hus her til aften
Jeg smider lige jeres firma navn ud på vores intranet tænker der er andre end mig som ikke kan vente på fjernvarme i 2027/28

28 October 2022

Reply from Energisalg

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du er tilfreds med dit køb hos os.

Energisalg

Hurtigt billigt nyt gasfyr

Hurtig og effektiv tilbudsgivning, god pris og hurtig, effektiv og venlig installation af nyt billigt, men godt Vaillant gasfyr.

9 September 2022

Energisalg

Rated 3 out of 5 stars

Nyt gasfyr til den skarpeste pris

Energisalg leverede et nyt fyr til den skarpeste pris jeg kunne finde på nettet.
VVS Jimmy og hans makker fik ordnet det hele efter planen.
Men der var smidt gl. vvs emballage og noget skumplast på vores fortov, i hækken og i indkørslen samt en hel del cigaret skodder som jeg jo ikke med sikkerhed kan vide hvor kommer fra. Men et nyplantet bed i haven var trampet noget ned, hvilket vi var triste over. Ikke mindst fordi at en del jord fra bedet blev efterladt i tæppet på trappen og i entreen. Men vi fik god vejledning og hjælp med forskellige småting, mens systemet alligevel var lukket ned, hvilket vi er glade og taknemmelige for.
Bundlinjen er at irritationsmomenterne let kunne være undgået hvormed energisalg.dk havde fået top vurdering fra os på trustpilot.

23 June 2022

Hej Ulrik

Jeg beklager oplevelsen med det nedtrampede bed, og den manglende oprydning på stedet da vores montører var færdige. Dine kommentarer er videregivet til dem.

Tak for rosen i forhold til den vejledning I modtog.

Mvh Energisalg ApS

Take a closer look