Skuffet over hele forløbet
Jeg bestilte et par Audun Pro H2 headset, samt et etui den 7. august 2026, da jeg havde læst at de havde fået bedst i test over Bose og Sony. Jeg prøvede at komme i dialog med firmaet både gennem deres kontaktformular på hjemmesiden og via deres e-mail, de havde ikke noget nummer man kunne ringe til. Efter et par dage fik jeg svar fra en Julie, at min bestilling var på vej, og det forventes at tage 5-10 hverdage. I dag den 22. august er de modtaget med posten og det var til min største skuffelse at åbne en kasse, hvor både kassen med headset i var helt mast, men også at åbne pakken og se headsettet ligge løst i en hvid plastikform. Det mindede mest af alt om at åbne en pakke tusser og trække dem ud af det plastik etui de er i. Der var ikke plastik over headsettet som skulle tages af, så den har ridser flere steder og min første tanke var, at jeg havde modtaget en omgang Temu headset. Købte det på tilbud til 899 + 149 for tasken. Det er mange penge for et headset, så man har en forventning om at det i det mindste er pakket solidt ind. Lyden virker umiddelbart rigtig god i den, det skal bruges til fitness, så i morgen ved jeg om det er så vand/svedafvisende som de har solgt det på. Overall er jeg meget skuffet. Skuffet over manglen på kundeservice, på ventetiden, ikke at vide eller få svar på hvor det er sendt fra og jeg gider mildest talt ikke engang prøve at sende det retur. De må holde eller lade være. Jeg kan ikke anbefale at handle der.