Elektricienmeijer Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Oplichters

Oplichters, niet doen. Inderdaad geen factuur. Zijn nu 3 weken verder. Als je belt hangen ze je gewoon op.

26 July 2026

OPLICHTERS KIJK UIT!

Hufters 1e klas.. ben opgelicht voor 800 euro, kwamen voor reparatie en na afloop moest ik direct betalen, waren met 2 man en gingen niet eerder weg tot ik de betaling ter plekken had voldaan.
Geen factuur gehad en heb aangifte gedaan! Ben ronduit opgelicht en de reparatie moet ik alsnog door een ander laten doen want ze hebben niks kunnen repareren.

29 July 2026

Oplichters

Wij hadden problemen met uitvallen stroom en ophangen van lamp/ventilator. Twee monteurs waren tamelijk snel aanwezig. Werk: 1 schakelaar verwisseld en 2 draadjes gewisseld van de lamp/ventilator. Hoofdschakelaar zou door hen zijn verwisseld, is niet te zien. De monteur kon niet de lamp ophangen. Kosten 1496,- Euro. Wij moesten meteen betalen. Zij zouden een factuur mailen met alle gegevens. Nooit gekregen. 3x gebeld naar Elektricienmeijer. De persoon aan de andere kant werd driftig toen ik vroeg om een factuur en mijn telefoonnummer is nu waarschijnlijk geblokkeerd. Wij gaan nu alle stappen ondernemen die mogelijk zijn. Advies: Nooit een opdracht geven aan deze zwendelaars!!!

28 July 2026

MALAFIDE praktijken

MALAFIDE praktijken. Uiteindelijk nooit een factuur ontvangen. Volgens mij vond hij me heel irritant dat ik steeds vroeg wat zaken gingen kosten. En kreeg dan een rare koste calculatie gepresenteerd. Pure geldklopperij met mooie praatjes. NIET DOEN.

Na wat research kan ik zeggen dat het domein onduidelijk geregistreerd is, het KVK NUMMER KLOPT NIET, dit bedrijf is niet terug te vinden in het handelsregister. Via WHOIS, kun je er achter komen wie de domeineigenaar is. En de WEBSITE BEVAT VALSE REVIEWS.

ONBETROUWBAAR / OPLICHTERS, 1 STER = AL TE VEEL

19 July 2026

Opgelicht

Opgelicht

Na een simpele klus 1100 euro lichter
Zou een factuur over de mail krijgen, maar nooit ontvangen, mailadres en telefoonnummers werken niet meer.

14 July 2026

OPGELICHT

OPGELICHT

Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan. Mijn ervaring was zeer teleurstellend.

Voor een relatief eenvoudig elektrisch probleem is een monteur langsgekomen. Pas achteraf bleek dat ik uiteindelijk €1.400 heb betaald voor werkzaamheden die volgens andere elektriciens ongeveer €500 hadden gekost.

Daarnaast heb ik, ondanks meerdere verzoeken, nooit een factuur ontvangen. De vervangen onderdelen zijn meegenomen met de mededeling dat deze nodig waren voor een schadeformulier. Ook dat schadeformulier heb ik nooit ontvangen.

Door het ontbreken van een factuur en de meegenomen onderdelen is het voor mij onmogelijk om de uitgevoerde werkzaamheden goed te controleren. Ik voel me hierdoor misleid en zou anderen adviseren vooraf een duidelijke prijsafspraak te maken en pas te betalen nadat je een gespecificeerde factuur hebt ontvangen.

Ze doen dit ook met andere websites zoals: "elektricienwereld.nl" en "elektricien sanders"

12 June 2026

Is this your company?