Company details
Written by the company
Ejendomsservice Eksperten ligger på Amager og er din lokale og professionelle partner, når det gælder om at holde ejendommen i pæn funktionel stand. Vores kunder er alle typer af boligforeninger, ejerforeninger samt større udlejnings- og administrationsselskaber. Vi service kunder i hele Storkøbenhavn. Ejendomsservice Eksperten
Contact info
Fuglebækvej 2A, 2770, Kastrup, Denmark
- 71922146
- service@ejendomsservice-eksperten.dk
- ejendomsservice-eksperten.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hold jer langt væk fra dette firma.
Hold jer langt væk fra dette firma.
Hvis I står og skal fraflytte jeres lejemål, så bed til gud, om at de ikke sender deres vicevært Jacob Andersen ud til jer.
Magen til amatør skal man lede længe efter.
Han skal nok få jeres depositum til at forsvinde på 0,5.
Selv hvis I har en skriftlig aftale med udlejer, om at I ikke hæfter for maling og rengøring i hele lejemålet ved fraflytning, så kigger Jacob pænt den anden vej.
Hilsen Nicolaj
Professionelle og imødekommende - høj kvalitet for prisen.
I EF Nordtårnet, 40 ejerlejligheder i et boligtårn beliggende ved Amager Strandvej, har vi siden 2023 brugt Ejendomsservice Eksperten (EE), og vi er meget tilfredse med samarbejdet. EE agerer professionelt og imødekommende, er proaktive og tager handling på eget initiativ, samtidig med at de har en god forståelse for, hvornår bestyrelsen bør inddrages. Høj kvalitet i det udførte arbejde, som primært er rengøring og vedligehold. Udover et godt og konstruktivt samarbejde med bestyrelsen, så får vi positive tilbagemeldinger fra beboerne, som også trækker på EE direkte efter behov. Alt i alt meget positivt, og høj kvalitet for prisen.
/på vegne af bestyrelsen i EF Nordtårnet

Reply from Ejendomsservice Eksperten
Vi er yderst tilfredse med den service…
Vi er yderst tilfredse med den service Ejendomsservice Eksperten giver os i vores ejerforeningen. Trappevasken er i orden hver gang og vores udeområder er passet fuldt ud. Det bedste er, at man altid er sikker på hurtig kontakt og reaktion på vores henvendelser. De bedste anbefalinger herfra.

Reply from Ejendomsservice Eksperten
Havde et akut problem .- selv om det…
Havde et akut problem .- selv om det var en helligdag kom der hjælp fra Jakob inden for en time . Arbejdet blev udført til vores store tilfredstillende . 🙏.

Ejendomsservice Eksperten overholder…
Ejendomsservice Eksperten overholder sine aftaler og udfører arbejdet til stor tilfredshed.👍

Reply from Ejendomsservice Eksperten
Vi har været meget glade for Jakob
Vi har været meget glade for Jakob, hans ekspertise, viden og ikke mindst tilgang til alle opgaver vi kaster hans vej. Ikke nok med han kan godkende og servicere ABA brandanlæg, så er de dygtige til at finde løsninger på alle udfordringer vi måtte have i hverdagen. Nå ja og så vender han ALTID tilbage med svar uanset hvad c",)

Stor anbefaling af Ejendomsservice Eksperten
Ejendomsservice Eksperten har tilsyn og rengøring med vores 7 lejligheder i KBH, hvilket vi ikke har andet end rosende ord til overs for! De er meget profesionelle, er nemme at komme i kontakt med og tager selv initiativ til at få lavet ting i vores lejligheder. Rengøringen fungerer også rigtig fint, hvorfor vi alt i alt er meget tilfredse med deres service og samarbejde! Derfor en stor anbefaling herfra!

Reply from Ejendomsservice Eksperten
DET VAR BARE RIGTIG GOD SERVICE FRA…
DET VAR BARE RIGTIG GOD SERVICE FRA BEGYNDELSE TIL AF SLUTNING, DET ER IKKE SIDSTE GANG VI BRUGER DETTE FIRMA.

Reply from Ejendomsservice Eksperten
Personligt og rigtigt god service.
Personligt og rigtigt god service.
Jeg har netop ringet ind for at få hjælp til nogle problemer med vores ejendom - hurtigt og effektiv kundeservice.

The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.