Imødekommende og virker fagligt…
Imødekommende og virker fagligt kompetente. Jeg er helt tryg ved deres tilgang til vores hund 🤗🐾
Ulla Torbe ist ein sehr kompetente und sehr freundliche Tierärztin, jederzeit zu empfehlen.
Ulla, som dyrlægen hedder er intet mindre end fremragende - fagligt super kompetent, pædagogisk i sine forklaringer om, hvad der er galt med min hund, og hvorfor hun gør som hun gør - og ikke mindst så omsorgsfuld i sin kontakt med hunden - en absolut 5-stjernet oplevelse!
Vi har mange rigtig gode oplevelser med Dyrlægerne i Egtved. De er fantastisk professionelle. Vi får den bedst behandling man kan tænke sig.
Senest skar min 7 måneder gamle hvalpe sit ene forben på en skarp kant - der var masse af blod og et stort åbent sår. Der var behov for akut behandling. Vi ringede og fik tid med det samme - Halima blev opereret - og vi fik hende med hjem igen. Det var en helt igennem professionel og forstående behandling vi har fået.
Vi kan kun opfordre andre til at bruge vores favoritdyrlæger. Vi har Grand Danois - og dyrlæge Ulla Torpe har særligt kendskab til denne kæmpe race - tak for dig Ulla (og også alle i andre selvfølgelig)
Vi har brugt dem i godt 20 år. Altid god behandling af mennesker og dyr. 4 hunde pt., men vi har også haft katte.
Jeg har kun været der én gang, da de havde aftenvagt, men jeg følte mig både velkommen og tryg ved den søde kvindelige dyrlæge, som behandlede min hund. Hun udviste også stort overskud på trods af, at hun tilså flere patienter samtidig 👏
Lige som ved egen dyrlæge i Kolding (Evidensia), så blev min hund og jeg mødt med professionel adfærd og kommunikationen var meget behagelig. Tak for jeres hjælpsomhed ☺️
Vi er så taknemmelige og glade for dyrlægerne i Egtved.
Vi fik fjernet en tumor på vores hund Tinka og fik den sendt til undersøgelse.
Knuden er helt fjernet og prøven viste der ikke er mere tilbage.
Tak til Rikke for at fjerne den.
På sådan en dag må det være dejligt at være dyrlæge og det kunne Astrid heller ikke skjule da vi var til kontrol.
Melanie du er bare en sveske når du ringer ud, eller møder os bag disken, du er virkelig kompetent og god at snakke med.
Stor anbefaling herfra
Vi har før brugt dyrlægerne i svære situationer og vil klart anbefale dem 👌🏻
Har været oppe og få klippet vores British long hair.
Yderst professionel og en helt igennem god oplevelse. Virker meget dygtige og sympatiske.
Tak for det.
Har haft egtved dyrlægerne i flere år, og har altid været glad for at være der. De er professionelle, og er omhyggelige med at undersøge min kat.
Jeg er altid kommet ved Astrid, og kender ham.
Da han var syg efter han kom til at spise en svamp, fik han noget opkastningsmiddel. Dagen efter ringede hun og tjekkede op på ham selvom det var en lørdag. Efter han blev opereret for navlebrok ringede hun også dagen efter. Dejligt.
Min hund blev aflivet for nogle uger siden. Han blev syg helt tilbage i december, og dyrlægerne hos Egtved har ikke lavet andet end at give os unødvendig service og ikke mindst dårlig behandling af vores hund. Først siger de at hans tænder er dårlige, hvilket skulle være grunden til han ikke kan gå særlig godt. Så derefter sagde de at hans ryg var skæv, hvilket de mener er medfødt, men han er blevet skannet før og der har der intet været. Min hunds navn er Futte, og var den bedste hund man kunne ønske sig. Jeg synes ikke de gjorde deres arbejde ordenligt, og gik i dybden med hvad han reelt set fejlet. Det var flere tusind kroner brugt på noget unødvendigt som ikke hjalp ham nogen steder i sidste ende. Jeg er dybt rystet, og håber i har dårlig smag i munden. Ulla aflivede futte, og var den eneste dyrlæge der gav en konkret forklaring på hvad han kunne ha fejlet. Det ikke okay, havde jeg kunne give jer 0 stjerner, så var det gjort. Håber i fremadrettet ville dykke længere ned i de syge dyr der kommer ind af døren, og ikke smide dem af vejen med en sprøjte i anus.
Det var en forfærdelig gang aflivning af min hest! Desværre kan man ikke lægge billeder ud her.
Vi har haft Egtved dyrlægerne i et stykke tid. Det har været fint indtil vores hunde skulle vaccineres. Vi har haft deres vetplan, med fast ydelse, hvor der står med i prisen: vaccination, en konsultation hvert halve år, samt fri negleklip.
Men en månedstid efter vaccination, har vi fået en regning, da vi kigger i vores vetplan papir, står der ikke, at der er begrænsninger ift. vaccinationer i vetplanen. Samt at en kennelhoste hellere ikke er med, i vetplanen. Dette var vi ikke oplyst om.
Man føler sig snydt, da man ringer og spørg om det kan passe med regningen, hvortil de siger, den kun dækker en vaccinen om året. Dette står der ikke nogle steder. Vi var endda anbefalet at vores hund skulle have en mere. Så får man en regning mere.
Det var sidste gang jeg kommer der!