Kört med Egensajt ett par år och de är grymt bra!! Jag kör en enskild firma, lärt mig grunderna i att bygga hemsida och hur webhotell fungerar. Alltid bra support, svarar oftast snabbt på helger. Kän... See more
Company replied
Bättre redigeringsprogram. Jag tycker att det behövs en del perspektiv på Egensajts redigeringsprogram. Det fungerar något sånär när jag använde det för dator. Däremot var det helt hopplöst att få til... See more
Company replied
Toppenbra support, användarvänlig kontrollpanel och konkurrenskraftiga priser. Hittills har jag inte hittat en enda sak att gnälla på. Egensajt är ett av de bästa svenska webbhotellen jag stött på... See more
Det känns tryggt när ett problem uppstår - supporten svarar snabbt även sent på kväll. Användarvänligt och prisvärt hosting, tack!
Egensajt är en leverantörer av webbhotell och domännamn sedan 2007. Våra kunder är allt från små kunder med personliga webbplatser till större kunder och företag inom media och e-handel till politiska partier. EgenSajt webbhotell drivs av företaget EgenSajt Hosting AB med kontor i Hisings Backa nära Göteborg.
Backa Bergögata 16X, 422 46, Hisings Backa, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Tack för bra service och lyhörd personal, bästa webbhotellet jag har använt.

Reply from EgenSajt Webbhotell
De har nog den bästa servicen jag stött på. De svarar snabbt på både mail och i chatten. Fantastiskt webbhotell.

Reply from EgenSajt Webbhotell
Rekommenderar Egensajt, bytt från fsdata för några år sedan och är toppen nöjd.
Bra layout på hemsidan, de få gånger som jag varit i kontakta med kundtjänst har jag fått bra hjälp.
Grymt bra webhotell, rekommenderas varmt.
sjukt bra suport som svarar direkt och hjälper till
om det upstår problem!
//RD
Jag har testat flera webbhotell, och detta är utan tvekan det ärligaste och trevligaste, och bedriver verksamhet utan att försöka luras.
Egensajt är mycket noggranna att i god tid meddela när det är dags för en betalning, eller att pengar för en prenumeration kommer förnyas, vilket inte alltid är hos andra webhotell som använder sig av betydligt mer fula (och olagliga) knep för att lura av kunder pengar.
Dessutom har de snygga gränssnitt som är lätta att arbeta med, bra priser, och trevlig och snabb kundtjänst.
Egensajt är ett av de bästa svenska webbhotellen jag stött på hittills och jag har hostat domäner och sajter sedan nittiotalet.
Skapade ett supportärende kl. 22 på kvällen, fick svar och problemet var löst 15 minuter senare.
HELT PERFEKT!
Sjukt bra hemsida. Sjukt bra tjänster. Sjukt bra support.
Stor kärlek till er.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.