Hele ligusterhæk fra dem gik ud.
Købte sidste år en hel del liguster hækplanter hos dem, som konen hentede hos firmaet. Da hun kom hjem med dem syntes jeg godt nok at de smed mange blade, men det var jo efterår så hvad ved jeg. Vi plantede dem straks, og de blev passet og plejet. Da det så bliver forår forventer vi at hækken bliver grøn og kommer med nye blade, men tværtimod, smider den resten af bladene, og vi står med en total ubrugelig hæk, som vi har brugt lang tid på plante, og pleje. Samme dag som vi plantede hækken fra egebjerg, plantede vi også en lille rest ude fra min bedstefar, og disse planter stod stadig perfekt om foråret, og de havde endda stået en uge inden de kom i jorden. Vi har talt med egebjerg planteskole og de kunne kun tilbyde nye hækplanter til en god pris (Som var dyrer end hvis vi købte nye i bilka), så det gav ingen mening. Så de ville ikke erstatte med nye, og jeg kunne hellere få en eneste krone tilbage. Vi fik besked på at de var druknet, men det er da utroligt sjovt at de hækplanter fra min bedstefar så ikke druknede (samme hækplante). Aldrig mere en handel hos egebjerg planteskole!
8 August 2019
Unprompted review