Eenvoudpc Reviews 9

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Nette prijzen, vlotte communicatie

Afgelopen tijd zijn de prijzen van RAM (geheugen) flink gestegen. Hierdoor is een laptop aanschaffen ook wat duurder geworden.
Nu begon de laptop (een Dell Latitude van 10 jaar) scherm te knipperen. Ik had er al Linux op staan omdat Windows 11 er officieel niet op mocht. Goed het houdt een keer op met werken. Als je even op de laptop zit begint dat geknipper toch ook wel vervelend te worden. Tijd voor iets nieuws.

Ik zocht iets wat weer 8 tot 10 jaar meer kan gaan (gemiddeld rond 100 euro per jaar). Word vooral voor wat internetten gebruikt.
Ben gaan zoeken naar een mooie 2de hands (Marktplaats) maar helaas weinig degelijk aanbod op het moment. Veel oud aanbod en behoorlijk geleefd en best een hoge vraagprijs.

Ik was aan het zoeken specifiek naar een: Lenovo ThinkPad T14 (zijn erg degelijk, maar kosten ook wat). Toen kwam ik daar EenvoudPC tegen. Ze hadden toevallig ThinkPad T14 Gen 6 nieuw voor een zeer scherpe prijs. Bekende winkels/shops bieden het nu niet voor dat geld aan. Dus prima deal.

Nu ken ik veel webshops maar EenvoudPC die kon ik nog niet. Eens gaan verdiepen wat voor zaak het is.

Ze bestaan al een tijdje (sinds 2006) en het lijkt iets van vroeger een computerwinkel van centrum/dorp. Die zijn afgelopen jaren steeds meer verdwenen en dus zeldzaam.

EenvoudPC bewijst dus dat er wel bestaansrecht is. Verder voor de mensen die in Voorschoten en omgeving wonen dat er nog een computerwinkel is. Niet iedereen is even handig met computers. Daarnaast doen ze ook Data recovery service & harde schijf herstel, hulp bij computerproblemen, IPad en Tabletproblemen, E-mailproblemen. Hier geen ervaring mee. Wel ervaring met de aankoop van een laptop.

Contact gezocht om welk model het precies ging. Reactie was snel en zelfs na openingstijd! Was inderdaad om het model wat ik dacht. Soms wil er is verschil zitten denk aan wel of geen toetsenbord verlichting, wel of geen touchscreen. Dat doet nogal wat met de prijs.

Omdat de communicatie snel en duidelijk was. Was de koop snel gesloten. Geld overgemaakt binnen enkele uren bericht dat het verzonden was (ik kom niet uit de buurt van Voorschoten). Dag later ontvangen.

De verzending. Complimenten dat er nog bedrijven zijn die zorg aan het verzenden besteden! Om te beginnen een verzendoos gebruikt in plaats van de originele verpakking als verzenddoos te gebruiken. Vervolgens de verzenddoos was netjes opgevuld zodat de laptop doos niet los in de verzendoos lag (wat tegenwoordig de grote jongens tegenwoordig doen, minder verpakking als reden beter milieu maar het draait gewoon om kosten en tijd).

Mochten mensen met veel of weinig budget opzoek zijn naar een laptop dan zou ik EenvoudPC in elk geval aanraden.

22 March 2026

Topwinkel

Hele aardige eigenaar, een groot assortiment, dus echt een topwinkel

20 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Je krijgt hier een eerlijke afhandeling en korte lijnen!

Mooie ThinkPad P14s gekocht. De laptop werd snel verzonden en is in absolute nieuwstaat geleverd. Na levering had ik nog wat vragen over de specificaties; deze werden binnen no-time beantwoord en er werd direct een passende oplossing geboden. Betrouwbaar adres met een fysieke winkel en een zeer persoonlijke aanpak.

Hoewel de website nog wat verbeterpunten heeft, is de service die erachter zit echt top. Een absolute aanrader voor zowel de zakelijke gebruiker als de prijsbewuste consument die high-end kwaliteit zoekt voor een scherpe prijs. Je krijgt hier een eerlijke afhandeling en korte lijnen!

5 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik was op zoek naar een goede laptop…

Ik was op zoek naar een goede laptop voor een opleiding. Ik kwam via Marktplaats in contact met Paul van EenvoudPC.
Paul was meedenkend, heeft goed advies gegeven en uiteindelijk heb ik daar een gloednieuwe laptop gekocht voor een zéér scherpe prijs.
Én…gewoon binnen 1 dag geleverd.
EenvoudPC heeft een mooi assortiment met sterk concurrerende prijzen.
Een bezoekje waard!

29 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Prima deal nieuwe Dell laptop…

Prima deal nieuwe Dell laptop aangeschaft met top specs. Nieuw in doos is ook echt nieuw in doos met sealkoord er nog op. Superblij mee en vriendelijk verkoper/eigenaar…en ook nog 3 jaar garantie

15 December 2025

Mijn computer was stuk

Mijn computer was stuk. Ik kwam vlak voor 3 minuten voor sluitingstijd van de winkel binnen. Ze hebben wij toch geholpen. Klasse service.

Jan Willem

16 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Technisch top, en zeer betrouwbaar

Ik koop al aantal jaren voor mijzelf en vrienden/kennissen laptops bij EenvoudPC.

Het begrip zo goed "zo goed als nieuw" is de afgelopen jaren toch wat opgerekt merk ik. Maar bij Paul is "zo goed als nieuw" ook echt zo goed als nieuw.

En nieuw is uiteraard gewoon nieuw. Ze helpen met heel goed met garantie gevallen of technische problemen.

Echt een aanrader deze shop!

7 July 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look