eaudeparfum.dk Reviews 79

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg ringede til Frederiksberg for at høre om en parfume men hun var snæver synet og prøvede bare og feje mig af linjen istedet for at prøve og hjælpe mig. Rygterne siger også at deres parfumer er... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte under Black Friday 2016 og allerede 2 timer efter var mine varer pakket og klar, i en lille fin pose. Jeg fik derudover også fantastisk service i form af lignende produkter jeg kunne prøve t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Glimrende service! Hurtig pakning af ordren fra lageret. Produktet var præcist som adviseret på websiden. Kun ros herfra! Samtidigt stor ros til DAO for gang på gang at aflevere pakker lynhurtigt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde afgivet en bestilling og mindre end en time senere, blev jeg ringet op, at varen desværre var både udsolgt og udgået. Jeg blev tilbudt at købe deres ubrugte tester af produktet til en favora... See more

Company replied

Company details

1. Perfume Store

Information provided by various external sources

Hos Eau De Parfum finder du et stort udvalg af billige parfumer fra alle de populære og mest anerkendte producenter af skønhedsprodukter. Du har derfor også mulighed for at finde din nye favorit parfume blandt de mange produkter. Uanset, om du er til en sød, skarp eller forholdsvis neutral duft, har de nemlig en billig parfume efter din smag hos Eau De Parfum. Når det kommer til parfumer og dufte generelt, er det meget individuelt, hvad vi hver især foretrækker. Derudover er der forskel på, hvordan vi opfatter en duft, og hvor kraftig eller svag vi oplever den. Af den grund kan det aldrig være den samme parfume, der passer til enhver person. Har du endnu ikke fundet den parfume, der matcher dig bedst, har du alle muligheder for at finde din nye favoritduft her hos Eau De Parfum.

3.6

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Forsøg på at undgå retur? Eller blot manglende kompetencer

Hvad går der galt her?
Jeg var inde idag for at returnere en julegave. Jeg bliver mødt af en ældre kvindelig ekspedient, som fortæller os, at hun kun arbejder hver 2. Lørdag, og at hun ikke kan finde ud af at returnere, men kun ombytte varer, så om vi ikke hellere vil have noget andet. Jeg forstår godt konceptet i, at man helst vil holde på pengene, men dette er ikke måden at få glade kunder på. Min tanke ville være, at hun ville ringe til en, der kunne guide hende, men dette var ikke tilfældet. Hun spørger, om vi ikke kan komme igen en anden dag, og jeg fortæller, at vi bor 40 minutters kørsel fra jeres butik. Hendes svar er blot, "ja jeg håber, at det er okay". Jeg spørger så ironisk,"så jeg skal ikke komme på lørdag om 2 uger", jeg havde egentlig håbet på et svar i retning af, at jo for der havde hun da selvfølgelig lært det inden, men hun svarer blot, imens hun griner, "nej det ville da være dumt".

Man skulle tro at de små lokale butikker, virkelig oppede deres serviceniveau, for at klare kampen mod de store kæder. Dette er ihvertfald ikke tilfældet i denne butik.

Så vi må drage 2 x 40 minutters kørsel ind til jeres butik igen en anden dag (bare ikke hver 2. Lørdag), og håbe på at den anden medarbejder kan finde ud af at returnere varer. For dette er virkelig spild af min tid, og giver mig helt klart ikke lysten til at handle ved jer igen..

Jeg ønsker inderligt at støtte de lokale butikker, og derfor håber jeg også, at indehaveren af forretningen læser denne feedback, som et råd om at sikre at samtlige medarbejdere som minimum kan returnere en vare? Kan de sælge, skal de også kunne tage retur.

30 December 2023

Reply from eaudeparfum.dk

Hej Sami. Det beklager vi meget. Kunne du ringe til os på tlf. 32165190 så vi kan finde en løsning. Venlig hilsen Susanne.

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte fredag, leveret lørdag. Perfekt.

Bestilte en vare fredag kl. 10.46, hvor jeg fik ordrebekræftelsen med det samme. Klokken 11.07 kom en mail om, at en pakke var på vej til mig. Klokken 11.46 fik jeg mail om, at varen var pakket og på vej, inklusiv Track&Trace og hvilket fragtfirma, der leverede. Næste dag kl. 12.34 fik jeg besked om, at jeg kunne hente varen i pakkeshop. Varerne var pakket godt ind og alt var som det skulle være. 5 store stjerner herfra. God pris, perfekt og hurtig levering/ekspediton samt kommunikation. Klar anbefaling herfra.

16 December 2023

Reply from eaudeparfum.dk

Hej Kent, tusinde tak for den gode anmeldelse :-) Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med dit køb hos os.

Købte en Molecul 01

Købte en Molecul 01. Den dufter IKKE, kun af lidt sprit. Enten er der sket en fejl under produktionen, eller også er der sket noget andet, jeg ikke kan gennemskue. Jeg har brugt Molecul 01 i mange år, denne flaske minder på ingen måder, om alle de flasker jeg tidligere har købt på andre hjemmesider! ØV! 750 kroner i vasken.

6 July 2023

God og overskuelig hjemmeside

God og overskuelig hjemmeside, fair priser og hurtig levering.

25 April 2023

Hej Kasper,
Mange tak for den gode anmeldelse :-)

Rated 5 out of 5 stars

Købte 4 Biotherm shapoo 40% billigere…

Købte 4 Biotherm shapoo 40% billigere end den næstbilligste. Jeg modtog pakken dagen efter.

28 March 2023

Reply from eaudeparfum.dk

Hej Benjamin, tak for den gode anmeldelse. Dejligt at høre at du er tilfreds med dit køb :-)

Rated 1 out of 5 stars

Falske Kopi vare bestilte en Versace…

Falske Kopi vare bestilte en Versace Dylan blue 100ml duften var højst i 5 minutter derefter går den væk totalt spild af penge

17 April 2022

Hej Ermal.
Vi er kede af du smider sådan en anmeldelse afsted uden at kontakte os først, men når du nu har gjort det, skal du vide at det er dybt ulovligt at sælge kopivarer i Danmark, og hvis vi solgte kopivarer, sad vi nok bag lås og slåg, eftersom eaudeparfum.dk har eksisteret i over 10 år.
Du bestilte en 100 ml. Versace Dylan Blue Parfume Deodorant, og ikke en "eau de parfum" som du måske har troet.
En parfume deodorant har ikke samme koncentration af den rene parfume som en "eau de parfum" og holder derfor ikke lige så lang tid, men hvis den virkelig kun holder 5 minutter, så er der noget galt og så er du velkommen til at returnere den og få dine penge retur, så må vi tage den med leverandøren.

Eau de parfum

Rated 1 out of 5 stars

Her skal i aldrig handle.!!

Her skal i aldrig handle.!!
Du får en gang sjap som dufter i 10min..
Selv dårlige kopier fra Normal dufter længere.
Og deres leverandør Sæther er ligeså store fuskere.

17 May 2022

Reply from eaudeparfum.dk

Vi veklager du har haft sådan en dårlig oplevelse. Jeg kan fortælle dig at vi udelukkende sælger ægte varer, og ikk en gang sjask som du skrivet, men jeg kan selvfølelig ikke udelukke at der kan være sket en fejl fra producentens side på den ene duft du ikke har været tilfreds med, jeg skal også gøre dig opmærksom på at ens duftesans kan ændre sig med alderen, eller hvis man f.eks har haft en forkølelse eller evt. corona.
Vi køber alle vores varer af de pågældende danske agenter, så der er altså ikke noget fusk nogen som helst steder.

eaudeparfum.dk

Fantastisk

Meget lækker duft til under den halve pris af det f.eks. Matas tager. Hurtig levering.

16 February 2022

Perfekt

Jeg fandt en gaveæske til 50% af prisen ift. andre steder jeg havde kigget, derudover blev den sendt med det samme selvom jeg bestilte den en lørdag, og jeg havde pakken mandag. Virkelig god oplevelse :-)

3 December 2021

Helt vildt fine priser

Helt vildt fine priser. Leveringen var lynhurtig og produktet er fuldstændig som forventet. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos Eaudeparfum.

23 November 2021

Super fin hjemmeside

Super fin hjemmeside. Det var billigt, og der var en super hurtig levering. Der er ikke en finger at sætte på denne hjemmeside.

15 January 2021

Fantastisk service

Fantastisk service.
Levering næste dag👍🏼😊

10 September 2020

Reply from eaudeparfum.dk

Mange tak for din fine anmeldelse :-)
Bedste hilsner
Eaudeparfum.dk