Enkelt och smidigt handlägga de och bra bemötande under hela hästens sjukdomstid. Inga konstigheter och ersatte allt utan problem. Är så nöjd!

See what reviewers are saying
Håller vad de lovar! Gör inviduella skadebedömningar och är väldigt bra att stötta under skade processen. När det är upp till bevis ställer de upp även i lägen då de hade kunnat skylla på annat och sl... See more
Company replied
Fantastiskt försäkringsbolag! Otroligt ödmjuka och förstående och inga problem alls med att betala ut ersättning. Bytte från agria och betalar halva (!) priset och har till och med bättre villkor än i... See more
Company replied
Otroligt dåligt bemötande då vår häst blev skadad, efterfrågade information i fakturan som inte ens besökande veterinär förstod vad dom menade. Veterinären erbjöd att Dunstan själva kunde ringa för en... See more
Company details
- Insurance Agency
- Landlord Insurance Company
About Dunstan häst- & gårdsförsäkring
Written by the company
Häst- och gårdsförsäkringar för dig som älskar hästgårdslivet.
Hästförsäkring
Hos oss kan du försäkra alla hästar oavsett ras, disciplin eller användningsområde. Vi erbjuder dessutom omfattande foster- och fölförsäkringar för att kunna ge din häst en trygg start i livet.
Gårdsförsäkring
När du försäkrar din gård hos oss kan du vara trygg. Våra försäkringar täcker allt från bostadshus till stall, ridhus, skrittmaskin och ekonomibyggnader. Dessutom har vi många trygga försäkringar för dig som bedriver verksamhet på din hästgård.
Andra försäkringar för hästfolk
Vi erbjuder klart andra försäkringar för hästgårdslivet, till exempel en bra hästtrailerförsäkring med skydd för incident på resa, en sadelförsäkring som hjälper dig om olyckan är framme och så klart har vi olycksfallsförsäkringar anpassade för livet på hästgård!
Vi tror på kunskap
Vi har specialiserat oss på att försäkra häst och gård, för det är den verklighet vi kan och kommer ifrån.
Vi vet att utbildning och kunskap bidrar till ett säkrare häst och gårdsliv. Därför belönar vi dig som arbetar förebyggande.
Du tjänar bonuspoäng genom att arbeta förebyggande och gå våra utbildningar. Då samlar du poäng som du kan använda till att handla i vår webshop, sänka din självrisk eller premie. Bra va?
Digitala Kliniken
Som kund hos Dunstan har du alltid kostnadsfri tillgång till videorådgivning med FirstVets hästveterinärer när du inte har tillgång till Dunstans egna hästspecialister. Gäller vid symtom, skada eller sjukdom som omfattas av din försäkring.
✓ Träffa snabbt en erfaren hästveterinär via video
✓ Få råd och undvik onödiga resor och stress
✓ Använd FirstVet när du inte har tillgång till Dunstans egna veterinärer
Alltid 14 dagars ångerrätt
Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka
Contact info
Östra Storgatan 67, 553 21, Jönköping, Sweden
- 010-179 84 00
- info@dunstan.se
- dunstan.se
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Enkelt och smidigt handlägga de och bra…
Är så nöjd!
Super bra försäkring bolag
Super bra försäkring bolag, lätta att få tag på om något händer.

Mycket dåligt bolag.
Mycket dåligt bolag.
Hittar på alla möjliga ursäkter för att slippa utbetalning.

Under all kritik!
Under all kritik!
Glad att jag inte hann försäkra gård och allt. Var i kontakt med vet gällande att göra en gastroskopi på en aggressiv häst. Kunde vara tänkbart magsår. Fick en snabb tid. Kontaktar Dunstan i skrift och frågar om min Premium vet.vårdsförsäkring täcker undersökningen även om det visar sig att det inte finns något magsår. Får svaret att om det är bedömt att vara en del i undersökningen så ja. Godkände tiden från vet som kom ut. Var inget magsår. Gjorde direktreglering och fick tillbaka efter 15min att det ej blev godkänt pga att det inte ansågs vara en nödvändig undersökning..
Kontaktade Dunstan och fick prata med en skadehandläggare som hånade mig i telefon. Blev kopplad till en annan på kundtjänst som var mycket trevligare. Men det verkar inte bli någon solskenshistoria av detta..
Helt sjukt att man kan göra såhär!
Jag kommer att gå vidare till Konsumentverket och ARN.

Reply from Dunstan häst- & gårdsförsäkring
Halva priset med samma villkor från föregående försäkringsbolag
För mig blev det en väldigt stor skillnad i pris per månad, gick ner nästan till hälften på försäkringen för ena hästen men med samma villkor som förra försäkringen.

Reply from Dunstan häst- & gårdsförsäkring
Bra samtal och snabb återkoppling
Bra samtal och snabb återkoppling. Trevligt samtal med representanten och dom har konkurrenskraftiga priser.

Otroligt lättillgängliga
Otroligt lättillgängliga, behöver aldrig sitta i kö.

Reply from Dunstan häst- & gårdsförsäkring
Har bara gott att säga om Dunstan
Har bara gott att säga om Dunstan som försäkringsbolag. Sänkta kostnader, anpassade försäkringar, trevligt bemötande, smidiga vid skador.
Rekommenderas starkt!!

WoW faktor på Dunstan
WoW faktor på Dunstan. Får såååå mycket mer i min hästs försäkring till halva kostnaden mot andra bolag.
Super trevligt bemötande, lätt att få kontakt med och Väldigt billiga.
Super försäkring helt enkelt.
5 stjärnor av 5 möjliga. 👌
MVH Anki (Kristina)

Toppen service!
Toppen service!
Har flera hästar försäkrade varav en som låg inne på klinik i 11 dagar. Aldrig haft problem utan bara varit smidigt och bra

Reply from Dunstan häst- & gårdsförsäkring
Professionellt bemötande och snabb…
Professionellt bemötande och snabb hantering av ärenden. Rekommenderar Dunstan.

Fantastiskt bemötande
Fantastiskt bemötande, svarade i telefon direkt när jag ringde in och var mycket trevliga.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.