I 2023 fik jeg en elektrolysebehandling…
(Ved hudskader, inflammation og mulig postinflammatorisk hyperpigmentering eller ar, kan helingsprocessen tage lang tid, og pigmentforandringer kan udvikle sig og ændre sig over måneder eller år. Jeg ønskede derfor ikke at antage for hurtigt, at forandringerne var permanente, men afventede for at se, om huden ville normalisere sig. Derfor skriver jeg først denne anmeldelse nu, da efter netop 2 år er disse skader ikke blevet mindre/bedre kan man konkludere de ikke forsvinder)
I 2023 fik jeg en elektrolysebehandling af Pelle. På daværende tidspunkt vidste jeg ikke han var elev.
Han var sød, men lidt usikker.
Lige efter behandlingen udviklede jeg blærer, kun på den ene side af overlæben og huden føltes brændende. Han smurte det med noget.
Jeg fik ingen vejledning i efterpleje, ingen information om, at der var tale om en forbrænding, og ingen råd om solbeskyttelse eller heling. Jeg havde ingen erfaring med denne behandling og var jeg ikke klar over, at blærer ikke er en normal reaktion.
Dette har resulteret i vedvarende mørk pigmentering i området, i ansigtet, som stadig reagerer på sollys den dag i dag. Havde jeg fået korrekt information og efterbehandling på tidspunktet, kunne dette sandsynligvis være undgået.
Jeg deler denne oplevelse, fordi jeg mener, det er vigtigt, at man som kunde får korrekt faglig vejledning – især når der opstår komplikationer efter en behandling. Jeg er meget ærgerlig over mørke pigmenter i ansigtet, som ikke var der før.
**********Opdatering ***********
Kære Charlotte,
Hvis det stadig er dig, der ejer klinikken, vil jeg gerne præcisere, at jeg faktisk nævnte problemet for dig, da jeg kom til efterfølgende behandlinger. Du så også selv de pigmentforandringer i huden, som jeg talte om.
Min mor Karen, gik hos jer og anbefalede dig, fordi du er dygtig til denne behandling. Det var derfor, jeg valgte jeres klinik. Men fordi du var syg den dag, fik jeg i stedet behandlingen hos Pelle.
Jeg har personligt altid godt kunnet lide jeres klinik, og derfor har det også været svært for mig at skrive en negativ anmeldelse. Men jeg må samtidig være ærlig og sige, at denne skade opstod hos jer og under Pelles behandling.
Jeg fik hverken information om, at der kunne være tale om en forbrænding, vejledning om efterpleje eller råd om solbeskyttelse på det tidspunkt, hvor skaden opstod. Synes også det altid er en god ide at snakke om hud, pigmentering komplikationer mm. Inden en behandling sker.
Mit formål med anmeldelsen er ikke at skabe konflikt, men at dele min oplevelse af sådan en behandling og gør folk bevidste om de risici det kan medføre. Jeg er stadig meget ked af det over de mørke pigmentforandringer i mit ansigt, som ikke var der før behandlingen.
Mit navn er Brooke Jenna i jeres system.
***********OPDATERING************
Kære Charlotte,
Tak for dit svar.
Jeg har fuld forståelse for, at hud reagerer forskelligt fra person til person, og netop derfor har jeg også valgt at se tiden an over længere tid, før jeg konkluderede, at der var tale om vedvarende pigmentforandringer/ar efter behandlingen.
Ved hudskader, inflammation og mulig postinflammatorisk hyperpigmentering kan helingsprocessen tage lang tid, og pigmentforandringer kan udvikle sig og ændre sig over måneder eller år. Jeg ønskede derfor ikke at antage for hurtigt, at forandringerne var permanente, men afventede for at se, om huden ville normalisere sig.
Som jeg også nævnte ved et tidligere besøg i klinikken – cirka et år efter behandlingen – gjorde jeg dig opmærksom på pigmentforandringerne, og området blev undersøgt af dig på daværende tidspunkt. Derfor mener jeg ikke, at det er usædvanligt, at jeg nu skriver en anmeldelse, efter at have kunnet konstatere, at forandringerne fortsat er til stede og ikke er forsvundet med tiden. Der tænker jeg er ansvarligt og fornuftigt, lige i denne situation, hvor tid er afgørende for den helings proces der er.
Min bekymring skyldes især, at jeg udviklede blærer og en brændende reaktion umiddelbart efter behandlingen hos Pelle, hvorefter pigmentforandringerne opstod i det samme område. Disse forandringer var ikke til stede før behandlingen.
Jeg ønsker bare at min oplevelse og de vedvarende følger bliver taget alvorligt.
Jeg har desuden ikke fået behandlet området, der er jeg alt for usikker og bekymret omkring at få gjort. Der mulighed for at det kan forværres. Nogen behandlinger kan måske virke lidt, men så snart solen er fremme, så bluser det op igen. pigment/ar er meget følsomme.
Brooke
7 November 2025